Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 544
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте може ли да ми кажете прогестерона дали е ок преди трансфер

# 676
Здравейте може ли да ми кажете прогестерона дали е ок преди трансфер

Това отговаря на 8,45 ng.....много е нисък прогестеронът. Говорете с лекаря да включите инжекции и увеличаване на вагиналната доза. Успех! 🍀

# 677
Здравейте, дълго мислих, но реших да ви пиша тук.
Вчера ми направиха трансфер. На кратко моята история. Повече от 1,5 години опити няма проблем уж, нито при мен нито при мъжа ми, хормони всичко наред. Извадиха ми 7 фоликула от които 5 оплодени икси 2 и 3 нормално. Останаха до 5ти ден само 2. Докторката ми каза - ами ти си млада очаквах много добро качество, но не ти е добро качеството на ембрионите, въпреки това слагаме тези двата и ще видим дали ще стане. Като процент 25-30% ми каза: аз съм на 32 години. Много се уплаших, нищо друго не ми каза, сложихме ги и това е, сега ще чакам Sad

# 678
Здравей аз също съм на твоите години. При мен извадиха 26 яйцеклетки, от които се оплодиха само 13 и до 5ти ден издържаха 4, от които само 2 с добро качество. Не се отчайвай. Мисли позитивно и се надявай. Другото не зависи от нас.

# 679
Enrose, само като прочетох, какво са ти казали и вече смених докторката.
Не си само ти факторът, дали ембрионите ще са добри или лоши. Да не си измиват ръцете само с теб.
Стискам палци за успех!🍀🤞

# 680
Момичета днес е 10ти ден от трансфера ми на 1 четиридневно ембрионче,сутринта си направих тест,появи се втора бледа черта.Сега излезе и кръвния чхг 22.

# 681
Миличката, насълзиха ми се очите докато четях. Такъв изказ и поведение е недопустим, особено когато работиш с толкова психически и физически обременени пациенти като нас, минаващите през ин витро. Мисли позитивно, колкото и изтъркано да е, друго в момента не можеш да направиш за мъниците в теб, вярвай в тях 💙❤

# 682
Вчера ми направиха трансфер. На кратко моята история. Повече от 1,5 години опити няма проблем уж, нито при мен нито при мъжа ми, хормони всичко наред. Извадиха ми 7 фоликула от които 5 оплодени икси 2 и 3 нормално. Останаха до 5ти ден само 2. Докторката ми каза - ами ти си млада очаквах много добро качество, но не ти е добро качеството на ембрионите, въпреки това слагаме тези двата и ще видим дали ще стане. Като процент 25-30% ми каза: аз съм на 32 години. Много се уплаших, нищо друго не ми каза, сложихме ги и това е, сега ще чакам Sad

Да не би докторката да е Персенска?

# 683

Здравейте , може ли някой да коментира тези резултати назначени на мъжа на моя приятелка. Час при доктора имат чак края на септември . Благодаря !

# 684
Kalinka92, объркала си темата 😁🤗 има си тема за разчитане на микробиология. На мен ми изглежда добре, но е хубаво да започне прием на качествен пробиотик. Вече лекарят ще коментира допълнително. Успех им желая!
ПП не е лошо да си вземе нещо за имунната система, например Биозин и да пие 2×1тб. Отделно Б-комплекс, аз препоръчвам Витафолат, също и белтъчна храна, повечко вода. Ако си купи Синкванон, няма да има нужда да купува отделно Б-комплекс, защото той присъства в състава. Пие се по 2 капсули на ден. Всичко ще бъде наред 🍀

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:07 от Kactus

# 685

Да не би докторката да е Персенска?

Не, Вита2 - Димитрова

# 686
Kalinka92, объркала си темата 😁🤗 има си тема за разчитане на микробиология. На мен ми изглежда добре, но е хубаво да започне прием на качествен пробиотик. Вече лекарят ще коментира допълнително. Успех им желая!
ПП не е лошо да си вземе нещо за имунната система, например Биозин и да пие 2×1тб. Отделно Б-комплекс, аз препоръчвам Витафолат, също и белтъчна храна, повечко вода. Ако си купи Синкванон, няма да има нужда да купува отделно Б-комплекс, защото той присъства в състава. Пие се по 2 капсули на ден. Всичко ще бъде наред 🍀

Благодаря ти , а къде е тази тема как се казва?

# 687
Здравейте. Ние направихме ПИД на три замразени ембриони в Надежда. Два излязоха балансирани, един за самокорекция. Втория трансфер с единия балансиран ембрион беше успешен. В нашия случай имаше смисъл, защото след първия неуспешен трансфер ми направиха хистероскопия и биопсии и беше хубаво, че знаем кой ембрион да си запазим за следващ опит. Иначе имаме правен ПИД още три пъти на свежи ембриони, но там два бяха за самокорекция и един небалансиран. При мен се вадеха по 1-2 яйцеклетки на пункция и не всички се развиваха. Успех

Момичета, правил ли е някой ПИД на вече замразен петдневен ембрион?!
Не е ли рисковано да бъде размразяван, биопсиран, отново замразен и после пак размразен? Предполагам излизането на резултатът отнема време.
Мисълта ми е защо бих рискувала да го уморя с това изследване - ако му има нещо най-вероятно няма да се хване, но поне има шанс да го върнат. 🙄
Сигурно звуча наивно, осъзнавам... Ма не е като да са ме съсипали от изследвания, аз не знам хормони да са ми пуснали, та ПИД.

# 688
Enrose, д-р Димитрова е много добра. Познавам заченали с нейна помощ момичета. Успех, дано е станало.

# 689
Здравейте, момичета,

Имам нужда просто да си помрънкам Sad

Трансферът ми беше на 04.08, на едно 5дневно, 4BB, минало ПИД.
Прогестеронът в деня на трансфера беше 48.70 ng/ml, което ми се стори високо, но все пак трансферът се състоя. Сложиха ми и лепило, два часа преди това.
Лигавицата, 5 дни преди започване на прогестерона беше 11 мм "М".

Минала съм цветна снимка, хистероскопия, биопсии (нямаше никъде никакви проблеми).. исках да направим всички взможни изследвания, преди да минем към трансфер, защото сме с много тежък мъжки фактор и трудно се получават ембриони, камо ли да стигнат до 5ти ден.

До вчера вечерта усещах разни симптоми, включително поддържах температура 37 - 37.2, но изведнъж температурата спадна и гърдите ми омекнаха. Дори вече не чувствам болки, ниско долу в корема, които до преди това бяха доста осезаеми..
Знам, че има доста време до теста, но някак си по-горните неща ме накараха да мисля, че всико е обречено.

Имало ли е сред вас някоя, на която гърдите изведнъж да омекнат, а да е имала положителен резултат?

Общи условия

Активация на акаунт