Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 530
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Enrose, д-р Димитрова е много добра. Познавам заченали с нейна помощ момичета. Успех, дано е станало.

Здравейте, знам че е добра. Просто ми стана много много тъжно, като ми каза “очаквах по-добри яйцеклетки”.. все едно аз съм виновна за това. Сега плача тук всеки ден. Ако не стане ще опитаме пак след 2 месеца, то е ясно. Просто съм разочарована някакси и тъжна. Вярвам, че може и да стане дори с тези 20%, които ги даде за сегашните ембриони, но пак друго е да ти кажат “добро качество са ембрионите, ходете вкъщи и чакайте”, някакси по-голяма надежда ще имаш..

# 691
Terrian, при мен и при много други жени 😁
Не се притеснявай, стискам палци 🍀🍀🍀
Калинка, заповядай 🤗 https://m.bg-mamma.com/?topic=1020906.2145

# 692
Enrose, д-р Димитрова е много добра. Познавам заченали с нейна помощ момичета. Успех, дано е станало.

Здравейте, знам че е добра. Просто ми стана много много тъжно, като ми каза “очаквах по-добри яйцеклетки”.. все едно аз съм виновна за това. Сега плача тук всеки ден. Ако не стане ще опитаме пак след 2 месеца, то е ясно. Просто съм разочарована някакси и тъжна. Вярвам, че може и да стане дори с тези 20%, които ги даде за сегашните ембриони, но пак друго е да ти кажат “добро качество са ембрионите, ходете вкъщи и чакайте”, някакси по-голяма надежда ще имаш..

Но от една страна не е хубаво да заблуждават, защото при евентуален неуспешен опит ще излезе че лъже че ембрионите са добро качество, пък те не са. Имайте вяра. Има много жени забременели с не много добри ембриони включително тук във форума знам такива. Аз също на 27 години имах проблем с качеството.

# 693
Лично аз съм ЗА, лекарите да казват точно и ясно какво е положението. Какъв е смисълът да Ви заблуждава, че всичко е наред. Празни приказки! Стегнете се! 🍀
И да, Вие също може да допренесете за малко по - добри яйцеклетки. Преразгледайте начина си на живот. Поне ще знаете, че и Вие сте положили някакви усилия. Успех! 🍀
Започнах на 27г .. Няколко пъти са ми казвали директно, че съм с некачествени яйцеклетки. За донорски са ме пращали. В Турция също ми казаха, че съм с много тежък женски фактор поликистоза. Вдигам главата, хапвам торта 😃 и почвам нова битка. Но... И аз бая четох и търсих начини да сбъдна мечтата си на 33г.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 10:20 от Zuchero

# 694
Здравейте!
На 01.08 ми беше ЕТ на два 3-дневни ембриона.Нямам никакво придърпване и неразположение и се чудя дали това е признак на провалена имплантация.
П.С. Имах два неуспешни ЗЕТ в началото на годината и дори тогава имаше леко неразположение.

# 695
Лично аз съм ЗА, лекарите да казват точно и ясно какво е положението. Какъв е смисълът да Ви заблуждава, че всичко е наред. Празни приказки! Стегнете се! 🍀
И да, Вие също може да допренесете за малко по - добри яйцеклетки. Преразгледайте начина си на живот. Поне ще знаете, че и Вие сте положили някакви усилия. Успех! 🍀
Започнах на 27г .. Няколко пъти са ми казвали директно, че съм с некачествени яйцеклетки. За донорски са ме пращали. В Турция също ми казаха, че съм с много тежък женски фактор поликистоза. Вдигам главата, хапвам торта 😃 и почвам нова битка. Но... И аз бая четох и търсих начини да сбъдна мечтата си на 33г.

И аз бях така. Пиех нон стоп витамини, ограничение от храни и вредни навици

# 696
Enrose, по-добре да поплачеш сега, че е дала 20-30% шанс и после да се озариш, ако е станало, отколкото да ти каже, че със сигурност ще стане...и да не се получи. Тогава не ще си разочарована, а разбита. Аз вярвам в тези проценти. Там може да е твоята рожба. Иначе тя не е казала, че ти си виновна, а е очаквала повече от самите яйцеклетки, т.е. не са толкова качествени, колкото се е надявала да бъдат. Това не значи, че опитът е обречен. Успех.

Petkova2, аз нямах никакви симптоми на гърдите при успешна имплантация. Бяха меки. Даже ме болеше корем, сякаш ще ми идва. Но чудото беше станало.

# 697
Здравейте! Отдавна не съм била в тази тема. Ето ме отново след трансфер. Този път с много различни обстоятелства. Предишният ни беше успешен и сега имаме детенце на годинка и 5м. Лудницата си е прилична в ежедневието, а вдигането на почти 10кг бебе, не винаги може да бъде избегнато.
Нямам препоръка за лежане, нито за почивка. Просто вътрешно ми е трудно да повярвам, че с тази динамика в ежедневието мога да забременея. Има ли тук мами с подобен успех? Ще ми бъде вдъхновяваща такава история ❤️

# 698
Здравейте 😢😢😢 всички аптеките в града са обиколени и никъде не мога да намеря пролутекс 😢😢😢 случайно някой да има в повече 😢😢😢

# 699
Здравей, Пролутекс го няма близо от месец по аптеките. Лично аз си поръчвам от това момиче. Оставям линк на профила.
https://www.facebook.com/yian.yiaz
Пролутекса е от Гърция и на много добра цена. Аз имам наличен, но Събота следобяд вече няма работещ куриер. Дори да има, не мисля, че някой изпълнява поръчки в Неделя.
От кой град си?
Здравейте 😢😢😢 всички аптеките в града са обиколени и никъде не мога да намеря пролутекс 😢😢😢 случайно някой да има в повече 😢😢😢

# 700
Здравейте момичета. От както направих трансфер в Понеделник имам болки като при менструация, но съвсем леки. От днес станаха по-силни. Знае ли някой на какво се дължат. Благодаря предварително

# 701
Здравейте, момичета! Както и се очакваше след негативния уринарен тест - резултатът е отрицателен. Ма тооолкова е отрицателен, че аз наистина на 1.56 на 7-ми ден се радвах.

Сега поне ще спра лекарствата и предполагам, че след време ще опитаме отново със замразеното си ембрионче.
Това е от мен засега, успех на всички вас! 🍀

# 702
Terrian аз бях така и идвах да мрънкам и да питам. Сега съм в 10 г.с. Преди да мрънкам в групата, подлудих мъжа ми, бях го убедила, че всичко е пропаднало, защото нямам вече температура и гърдите ми са си спокойни! Ела сега да ги видиш...😆 Стискам палци за хубаво ЧХГ, не гледай симптоми, изобщо не е критерии толкова в началото и сами си вкарваме филм!

Здравейте, момичета,

Имам нужда просто да си помрънкам Sad

Трансферът ми беше на 04.08, на едно 5дневно, 4BB, минало ПИД.
Прогестеронът в деня на трансфера беше 48.70 ng/ml, което ми се стори високо, но все пак трансферът се състоя. Сложиха ми и лепило, два часа преди това.
Лигавицата, 5 дни преди започване на прогестерона беше 11 мм "М".

Минала съм цветна снимка, хистероскопия, биопсии (нямаше никъде никакви проблеми).. исках да направим всички взможни изследвания, преди да минем към трансфер, защото сме с много тежък мъжки фактор и трудно се получават ембриони, камо ли да стигнат до 5ти ден.

До вчера вечерта усещах разни симптоми, включително поддържах температура 37 - 37.2, но изведнъж температурата спадна и гърдите ми омекнаха. Дори вече не чувствам болки, ниско долу в корема, които до преди това бяха доста осезаеми..
Знам, че има доста време до теста, но някак си по-горните неща ме накараха да мисля, че всико е обречено.

Имало ли е сред вас някоя, на която гърдите изведнъж да омекнат, а да е имала положителен резултат?

# 703
Здравейте, ето, че дойде и моя ред да се включа в тази тема, до сега само чета и никога не съм писала, но днес се събудих с таиз мисъл, че трябва да споделя своите мисли…. От началото на годината имам 2 неуспешни ЗЕТ на бластоцисти, качество перфектно, преживяемост 100%, дебелина на матката перфектна… УЖ всичко е наред като изключим скапаната ендометриоза и срастванията, които имам. Сега съм 6ден след ЗЕТ на 2 последните ни ембриончета, и ме е много страх и се притеснявам резултата да не е пак отрицателен, защото след това ще трябва да правя отново лапароскопия по съвет на лекаря..Първите дни след всеки трансфер се чувствам сигурна, че всичко е наред, чувствам любов, радостна съм, “усещам” че там има нещо и расте в мен, имам котка, която винаги тези дни не се отлепя от мен и мърка силно все едно усеща и тя… и някак след 4ден всичко това изчезва и все едно усещам, че вече няма нищо там и всичко е погубено, котката не е така любвеобилна 😃 усещах и преди и сега едно къркорене в матката все едно пукащи балончета, а такова усещам преди да ми дойде цикъла.. може и да е въображение не знам… просто не знам как да запазя тези хубави мисли и чувства като в началото, а сега ме е обзело мрачно настроение все едно се подготвям за поредния отрицателен резултат… Дали според вас са някакви мои внушения или наистина може би усещам промените?!?

# 704
KSun, всички си правим тези самовнушения, спокойно 😅 всичко е наред и ти пожелавам двоен положителен резултат със здрав финал! 🤗☀️🍀

Общи условия

Активация на акаунт