Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 520
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, днес ми е 12ти ден от трансфер на два бластоциста. Трансферът беше на 31.07 на обяд. На 8ми ден имах ЧХГ 64.80, а на 10ти ден ЧХГ 110. Казаха ми, че е добре. Правя уринарни тестове, като втория тест на снимката е от 10тия ден на ЧХГ 110. Протеснявам се, че чертата не става по-наситена. Днес направих два теста - един Клиър тест(последния от снимката) и някаква измислена зелена касета. Този на последната снимка има Розова чертичка, но на касетата беше много бледа и сега много се притесних. Днес пускам кръвен, но не знам как ще издържа 🥺

Слагам в скрит текст марката на теста с бледата черта. Не знам дали някой има опит с него....не снимах самия тест, защото не искам да гледам тази бледа черта.
Скрит текст:

Страшно съм притеснена.

# 706
Здравей, Калинка23. При моя успешен трансфер започнах да се тествам от Ден 6 след ЗЕТ на 2 Бластоциста. Имах бледа втора черта, която потъмня много малко между ден 6 и ден 10, когато правих първия кръвен тест. Резултатът от кръвния на Ден 10 беше ЧХГ 1100, а на пикливия втората все още беше по-бледа от тестовата. Тестовете, които аз правих бяха с чувствителност 10.  Аз не бих им вярвала много. Стискам палци всичко да е наред Simple Smile!

Здравейте, днес ми е 12ти ден от трансфер на два бластоциста. Трансферът беше на 31.07 на обяд. На 8ми ден имах ЧХГ 64.80, а на 10ти ден ЧХГ 110. Казаха ми, че е добре. Правя уринарни тестове, като втория тест на снимката е от 10тия ден на ЧХГ 110. Протеснявам се, че чертата не става по-наситена. Днес направих два теста - един Клиър тест(последния от снимката) и някаква измислена зелена касета. Този на последната снимка има Розова чертичка, но на касетата беше много бледа и сега много се притесних. Днес пускам кръвен, но не знам как ще издържа 🥺

Слагам в скрит текст марката на теста с бледата черта. Не знам дали някой има опит с него....не снимах самия тест, защото не искам да гледам тази бледа черта.
Скрит текст:

Страшно съм притеснена.

# 707
SunshineAndHappiness, благодаря ти от сърце! Дай Боже! 🙏🤗🩵
Просто разликата в чертите много ме разтревожи 🥺 и двата са от днес.

Би трябвало ЧХГ да е около 200, а са много бледи чертите 🥺

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 07:48 от Калинка23

# 708
Здравей, и аз си правих уринни до 9тия ден след ЗЕТ и 2рата чертичка все си беше бледа. Не се притеснявай всичко ще е наред!

# 709

Здравейте, този прогестерон как ви се струва 😁🍀 Преди 4-ри дни беше 20ng

# 710
Аз не си обяснявам, каква е тази масова мания за изследване на Прогестерон и гадаене дали е станало по неговите стойности. При бременност може да е нисък, може и да е висок. Сам по себе си резултата от изследването не може да покаже дали сте бременна или не. Има смисъл да го изследвате в деня на трансфера и с ЧХГ. Да не говорим, че най- вероятно сте на прогестеронова терапия и стойностите му е много вероятно да се покачват от лекарствата. Може да е и от бременност, но никой не може да гадае.

# 711
Калинка, спри с тези уринарни, прави кръвни на 2 дни, за да проследяваш дали се удвоява чхг. Уринатните са неточни и си даваш парите за глупости.

Изабел, прогестеронът е важен. Ако е твърде нисък, може да попречи на импланрацията, а и е опасност за аборт, ако е станало чудото.

# 712
Izabel__......аз не съм споменала кога е изледван, а дали е добре. То е ясно, че е за трансфер.

# 713
Izabel__, жената къде е написала, че по тази стойност гадае дали е бременна? Групата е за чакане след трансфер и най-вероятно това е прогестеронът преди трансфер.....

# 714
Моят прогестерон в деня на трансфера е бил 18.79 ng/ml, мислех че е нисък, но пък трансфера беше успешен🍀

# 715
Напълно съм наясно, защо се изследва Прогестерон, и защо е важен. И да групата е за след трансфер, след като се дават две стойности през четири дни, не е необходимо жената да посочва, защо и кога са правени. Ясно е, че първата стойност е в деня на трансфера или малко преди него, а втората е след трансфер. Не искам да се заяждам с никой, просто напоследък е масова практика да се изследва прогестерона с цел да се гадае по него дали чудото е станало. Знам, какво е да чакаш и да се молиш всичко да е наред, но повярвай те ми, изпадането в крайности вреди повече от нисък Прогестерон.

# 716

Кактусче моя в деня на теста беше 14-15 ng/ml. Доктора каза че е идеален. Не съм имала зацапвания или подобни неща.

# 717
Кактусче, средна хубост е. Аз предполагам, че си след трансфер 🫣
След трансфер на естествен цикъл с един Пролутекс на 11ти ден бях със 139nmol/l.
В деня на трансфера нямам представа колко е бил.

# 718
Izabel__, за съжаление имам проблем с прогестерона и предния път с по 2 инжекции беше паднал под 10ng 🥺 За това го следя, а не да гадая дали е положителен резултатът 😁🤗❤️
Много ви благодаря, момичета ❤️❤️❤️

# 719
Здравейте, момичета, за съжаление аз се записвам с биохимична, след като днес пуснах тест на 11-ти ден и ЧХГ е едва 23.5, а прогестерона също пада Sad Това ми беше трети трансфер, на ембрион с ПИД, но явно ПИД не гарантира успех. Ние сме с тежък мъжки фактор, трансфера беше в Турция при д-р Тургут. Не знам вече накъде да поемем, имам един мисед в 18 г.с и три биохимични. Три неуспеха след инвитро, мислехме, че проблема е че първите ембриони нямаха ПИД, ама...При мен не откриват нищо, лигавица, хормони, всичко е наред. Или поне така казват. Бях на ЕЦ с Фемара. Тези от вас, които са имали БХ след трансфер разбра ли се причината ?

Общи условия

Активация на акаунт