Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 673
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 325
Змия, не е за изпускане фестивала.
Дрехи - леки и широки от естествени материи разбира се Simple Smile. А ленът и намачкан си изглежда добре.
Аl и аз я загледах тази пола, но дължината точно под коляното не ми стои добре.
Мариета, съвсем неблагородна завист ме обзема за Япония Simple Smile. Тази страна, заедно с Исландия ми е в списъка с мечтани дестинации.
Към футбола нямам отношение и много рядко гледам мачове. Обикновено към полуфиналите проявявам някакъв интерес...
Магни, вярвам, че всичко ще се нареди по най - добрият начин за твоят татко и от сърце го желая.

# 2 326
  • София
Нали съм споменавала ММ като ме заведе с дрешките на гърба на първото море в Гърция преди 20 години, защото ми беше забравил куфара в коридора? Е взехме децата, детска количка, кофи и лопати, техен багаж. На място си купих бански, една тениска и незнайно защо два чифта бикини / можеше и с един/. Първо на място бях в шок, после установих, че е най-хубавата ми почивка Smiley Пък и нямах носени и не носени неща за пране.
И други случки имаме със забравен багаж, но друг път ще ги разказвам.

# 2 327
Не съм оставала без багаж, сигурно ще се побърка подредената ми душа;)
Мариета, пътешественичке, не спирай да ни показваш Япония. Аз надали ще я видя, но от книги и снимки придобивам впечатления.
ДХ3, нямаш обикновена визия, много ти се получават съчетанията, имаш усет към детайла.
Ал, полата е разкошна, може ли линк?
Майола, сандалите за теб са правени.
Моме, роклята предразполага да я носиш без сутиен, чудесно ти се е получило. Един непоискан съвет за обувките ще дам- пробвай модел без каишка на глезена, така няма да насечеш краката.
Поръчах гащеризон и рокля от намалението в Зара, не се сдържах;)
Чакам бански и бельо от ХМ, почитателка съм на този им асортимент, много дълго време издържат при мен и са удобни.
Магни, гуш, всичко да е наред!

# 2 328
  • София
Ето я полата на Ал
https://ellenmore.com/product/damska-pola-boheme
Двоумя се между два размера и чакам Ал да каже дали си отговарят номерата, за да знам какво да поръчам.

# 2 329
  • Бургас/Пз
Ето я полата на Ал
https://ellenmore.com/product/damska-pola-boheme
Двоумя се между два размера и чакам Ал да каже дали си отговарят номерата, за да знам какво да поръчам.
И аз се колебая между два номера. Даже специално се мерих.  И топа мисля да поръчам.
Взимай ленени дрехи и хич не мисли за гладене ❤️

# 2 330
Гледайки я на манекенката никога не бих я харесала. Ще чакам отзиви за размера и аз.
Благодаря за линка, Змия.

# 2 331
  • София
Ани, на теб този топ ще ти заспи.
За мен не става.

# 2 332
  • София
И ние бяхме фестивални. Изпълнихме се с готина музика, а моето музикално човече е в еуфория 🥰

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 08:49 от Harpalike

# 2 333
  • София
Змия искам на Лесбос и аз! Sob

Мими, идвайте. Даже ще ти кажа откъде да наемете кемпер в Бургас.
И няма да ти трябват дрехи, токчета и чанти!

# 2 334
Полата е много красива, наистина.
Змия, за жегите само естествени материи и широки дрехи.
Аз имам случка с изгубен багаж ит авиокомпанията, който чаках в Рим и уж всеки ден идваше, та прах гащи и чорапи, защото ми казваха че идва следобед, после сутринта и така три дни 😀
А за една Нова година забравихме на малкият багажа, усетихме се на 300км от София.Горкото носеше няколко дрешки на приятелско дете, ама бая големи.😀😀😀

Много яко, че сте на фестивали.Иначе мачове обичам и аз, най-вече на стадиони да ходя, имам доста навъртяни и все готини срещи.Финал на Европейско, Интер-Милан, Купата на Краля на Испания, Реал Мадрид-Барселона, Атлетико-Севиля, Левски-Батселона, та даже на Миньор Перник съм
била в Перник😂.
Ще викам за Португалия.

# 2 335
  • Sofia
2015 бях на Лесбос и тогава беше залят от БИ мигранти- лежаха по пейки , градинки и тротоари , не можах много да видя от острова сред тази лудница.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 00:14 от Karen

# 2 336
  • София
2015 бях на Лесбос и тогава беше залят от БИ мигранти- лежаха по пейки , градинки и тротоари , не можах много да видя от острова сред тази лудница.

По тази причина се въздържахме досега. Няма ги вече или са прибрани някъде, но не се виждат.
Другият ни вариант бе Китира, но избрахме по-бюджетното.

Извинете ме, олекна работата ми и ме хвана логореята.

# 2 337
  • Sofia
Аз съм Vamos, разбира се🇪🇦
От другия - Португалия, че не понасям Франция 😁

# 2 338
  • Бургас/Пз
Заради детето и зетя германец, бяхме солидарни 😂 ноооо...честит полуфинал на испанците.
Сега сме за Португалия; този път заради най малкия 🤣

Аз не издържах да чакам Ал и поръчах полата и топа. Имат преглед и тест така че ще ги мисля като дойдат. Направиха ми и намаление за комплекта 🙃
Май и едни червени обувки харесах 🫣

# 2 339
  • Берлин
Весана, знам си, че си мой човек 🍻
Змия, ние бяхме преди пандемията. Ми изобщо не ми хареса с тези "бежанци" навсякъде. Не си изкарахме добре. Пускай снимки, ако можеш. Ще се радвам друга перспектива да видя.

Уф, Мм се прибра от командировката при сина ми и го е хванала логореята, а аз мач гледам 🙄 мечтае за Исландия. Бяхме се организирали, но 2020-та удари ковид и всичко се провали. Аз искам Андалусия. Няма пресечна точка, освен всеки сам да си ходи. 💁‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт