Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 666
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Днес и аз съобщих на ММ, че ще трябва да се ходи в Исландия. Той ми прати цените за наем на кемпер там. 300 евро на ден не са ми ок. А с нашия собствен ще ми излезе на цената на поне един бъбрек.

# 2 341
  • Mediterraneo
Добреееее, на полуфинал сме! Прекрасен решаващ гол, направо ме просълзи. А аз мачове не гледам. Да видим какви че ги накъдрят нататък.
Магни, стискам палци за татко ти!
Много обичам да не нося сутиен. Позволявам си го лятото рядко, зимата съм изцяло без. Ама то е щото няма никой в пазвата ми, а разни пуш ъпи, подплънки и пълнежи хич не ме привличат.

# 2 342
Мариета, много екзотична е Япония. 😍Слагай посече снимки.🤗

Харесах сандалите на Ал и полата.😍
Аз в нея, една роза в косите и ще съм като кутията на локума. 🙈😁

Тази вечер и аз гледам мач. Бях за Германия, но и ММ. Сега съм за Франция, той за Португалия. 😂😂
ДХЗ, един път съм била на стадион. Ами голът не видях, че имаше големи образи запалянковци. Няма повторения на головете като по телевизията.

Хммм, взех дънки за мен и дребната от Зара, топ и тениска. Да видя ще ги одобря ли, че нещо се усещам, че каквото взема от Зара ми залежава.

# 2 343
Ех, жалкооо, паднаха моите.

# 2 344
Сега споря с ММ, че за който се хване пада и да беше викал по съседски за Испания. 😂😂😂

# 2 345
  • София
Ха, познах. За мача.
Полата първо ми хареса, после линка ме разколеба. Набива ми се заоблената част долу. Ако беше прав, успореден шевът на бродерията  по-добре ще изглежда. Това според мен.

# 2 346
Тишина.
само толкоз.
....
харесах полата- напомня ми на една от моята младост- беше мек дънков плат

как е модата при дънковите поли, между другото?
имам 2 , които отлежават, и както съм предимно на таратор в последните дни, нищо чудно да ги поднося, ако се носят още, де..

Папурче, Андалусия сега??
40 градуса в 10 сутринта??
не стъпвам, преди края на септември
тази година ще е в седмицата на Вси светии- тийнките ще празнуват във вторник, и в сряда яхваме  пътя

# 2 347
Mamagemelar, ако полата ти не е някакъв минижуп или накъсана ей такъв модел, всичко останало може да носиш.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 03:09 от cloè

# 2 348
Яде се и се пие. Мапинг нали? Малко тъжно на тъмно и самостоятелно. Но ти храни още няколко сетива.
Спестява от плейтване на чиния, декорация на масата и задушевни разговори.
О не, не си сам. Сз бях с колежка. Другите маси са пълни. Просто е тъмнИЧКО, за да се вижда какво се твори пред теб.
Аз като беден на зеления чай, трябва да кажа, че това, което пия тук е уникално приятно. Ароматите  се разтягат, остава послевкус, който не е горчив. Няма силни танини и astringency. . Дори студеният земен чай няма нищо общо с това в БГ.
Излизаме днес на шопинг! Довечера повече! Ще се постарая за видеата.
Някой питаше как са облечени жените. Много зависи от мястото. Но като цяло скромно и неразпознаваемо.

# 2 349
Аз питах, даже исках снимки-дискретни.Simple Smile Също ми е интересно мъжете как се носят, тийновете.
Чай не обичам, но явно не е правилният, затова.,

# 2 350
Уф, и двата ми отбора паднаха вчера Sad Със хърватския барман и лепа команда унгарци подкрепяхме швабите, а барманът знаеше целия БГ нац тийм от 90-тте по име и ме кодошеше.

В Андалусия сме правили роуд трип през май на 22-24С. Беше приказно! Салморехо форевър!

Исландия е на списъка, но ММ иска да прави лейовър на път към друга дестинация, а на мен ми писна да опаковам за няколко климатични зони! Змия, виж да наемете частно RV и договори по-човешка цена!

Бе тия хърватски села много поддържани и накитени! Има и изоставени къщи, но определено има разлика с нашите села Sad

За това лято си купих миди "дънкова пола", но изпълнена от плътен лен. Черна.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:27 от Agent Provocateur

# 2 351
Оооо, много се радвам че полата се харесва, много е красива и стилна 😎
Взех 34, маааалко са уголемени дрехите им, роклята на големите кръгове е 36 и ми е широка на талията и бюста, но е толкова прекрасна като плат и модел и така красиво шумоли като се движиш, че си я оставих и стягам с колана.
ето я полата, не е изгладена,  ММ се смее че още не съм си направила кафе и ме снима за Мамма
Скрит текст:

Мими, ами на мен и двете чанти не ми допадат особено като модел, но цвета е прекрасен за лято.
Обувките са Fabi, продават някои неща на марката в Пепина и Posh, много са красиви, здрави и удобни.
Сандалите поръчах от сайта.
Писала съм и преди - купувам малко обувки, но ги избирам да обуя и да тръгна. Както казват при нас "скапо ама па си чини"

# 2 352
  • Бургас/Пз
Благодаря , Ал. 34 поръчах и за та да видим. Не искам да се налага да стесняват. Топът обаче го взех 36 и сега се чудя дали да не им се обадя да го сменя, щомхказваш , че са уголемени.

Преди 7 години имах рокля, на която много ми напомни тази пола. Много ми беше сантиментална и ми беше криво като по невнимание я оцветих с една блуза в прането, която се оказа, че изпуска цвят.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 14:10 от ani_d

# 2 353
Ал, тъй кат гледам не купуваш малко обувки 🤣..ама така трябва, да има. Непременно ще разгледам Fabi. Полата ти стои много добре, на Ани също ще пасне. Явно и на мен чантата не ми харесва дъстатъчно щом ме замисля!
Слушаме с мъжа ми в момента Степан Хаузер, изпълнява Нирвана, тоз път не улучи, Нирвана не е за чело!
Змия, веднага бих тръгнала за Лесбос, ММ като чуе кемпери и каравани полудява. Вероятно някой ден ще купи настаро. Wink
А, Ани същата рокля имах и аз, падам.😬 На мен вече не ми става и я подарих!

# 2 354
  • София
... една ленена рокля на Reiss, в която веднага видях Копче.
Скрит текст:

Направо ми я купувай! Heart Eyes HugHug

Уаууау, Ани, страхотен силует показа! От списание!

Ан-Мари, къде е? Липсваш момиче!
Тази събота и неделя съм в София. Няма ли някаква среща, а?
Другата сме я планирали за Боровец.

змия, чантата погледнах сега- купувана е за нашият Великден. Краят на април. Ако исках, досега да съм я сложила 100х....

Общи условия

Активация на акаунт