Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 605
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 490
На мен както ми прескачат постове, като нищо да не си видяла, mtz.
Днес четях на компютъра. Сега отварям на телефона. Ами все едно друга тема. Половината постове съм ги пропуснала...

Да кажа, че вдъхновена от предложената чанта от kopche, тази вечер редуцирах съдържанието на моята чанта.
Утре ще ходя с малка!

# 2 491
Чека,
наслаждавайте се на Италия, момчетата ти, са ти одрали кожата !
Много сте свежи , а ти ми приличаш на Тринити от Матрицата ; )

# 2 492
  • В заешката дупка
… а ти ми приличаш на Тринити от Матрицата ; )

Не си първият човек, който ми го казва.  Simple Smile Макар аз да смятам, че въобще не приличам на Кери-Ан Мос.

# 2 493
… а ти ми приличаш на Тринити от Матрицата ; )

Не си първият човек, който ми го казва.  Simple Smile Макар аз да смятам, че въобще не приличам на Кери-Ан Мос.
И на мен ми приличаш! Точно на Тринити! Wink

# 2 494
  • Русе
И аз не съм разбрала за срещата. Бях в София и можех да направя опит да дойда поне за малко.

# 2 495
Отново на Европейска земя от нощес! След 14 часа полет, многочасово въртене в седалки-леглото, и въпреки хоризонталната позиция липса на сън и 3 изгледани филма, поредната самолетна храна, макар и в порцелан, си е самолетна храна.
Имах 3 часа във Франкфурт снощи, изкъпах се на летището и като се прибрах - директно в леглото … но… ще отнеме 3 дена да свикна…
Ще започна от края , със самолет и снимки над …
Нос Калиакра на отиване и Гренландия на връщане.

Май не ви разказах за Музея на Тойота в Нагоя.
Много интересно е организиран, започва от стана, който е изобретен от Тойода, преминава през копие на първите работилници за автомобили, решението за преименоване в Тойота, работещи модели на първите леярни, до модели на съвременна поточна линия. Много автомобили и и теракотени забавления за деца, в един момент и ние ходехме от експонат на експонат и търсехме голямо копче за натискане и симулация на нещо-си Simple Smile

Разбира се, отнесох модел на първия автомобил!

Имаме си от музеите на Мерцедес и Порше също.

Замъкът в Нагоя е бил опожарен през войната, както и други постойки. През 50те годи и са набрани средства и е възстановен.

Като говорим за музеи, в Токио Посетихме Природо-научния музей - също има доста  интерактивности за децата. Май за 1 път виждам скелети на динозаври.

Копче, чая няма как да го видиш, защото всъщност в него се прожектират цветята. Той е в купичката.

МЙ започвам да заспивам. Утре пак!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 23:37 от MarietaYo

# 2 496
  • София
Пак ви изтървах, но успях да прочета малко назад. Виждам, че съм пропуснала среща за преден път. До 14-ти ме няма, след това съм тук отново.
Много съм се навила на едни биркита и аз, струват ми се много удобни. Предимно удобното ме влече напоследък, не знам дали е добра тази тенденция.

# 2 497

Много съм се навила на едни биркита и аз, струват ми се много удобни. Предимно удобното ме влече напоследък, не знам дали е добра тази тенденция.
Не е добра тази тенденция, внимавай да не се увлечеш Grinning Взех моите биркита само заради цвета. След това оцених удобството им. После ми хареса как изглеждат и се чувствам с по-интересни чорапи.
Сега искам затворени, с които спокойно мога да изкарам дори сухите зимни дни. Stuck Out Tongue

# 2 498
Мтз, това е хубавата Инкнуза нали?
Скрит текст:

Мариета, добре завърнала се 🙂
Благодаря за фото разказа 🌷
Добре ми дойде насред адския ден 😘

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:49 от Al Georgieva

# 2 499
  • Ямбол
Мариета, добре дошла на родна земя : )).

Аз днес офисно съм с къса (за моите стандарти) пола 😅

Никак не мога да помогна с мнение за биркитата, обаче как ми се пие една хубава крафт бира на Papa Beer в Бургасчето 💜💜💜…

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:46 от Майола Бени

# 2 500
И при мен днес адски ден! 🤣 Слагам бойлер, на топла вода сме, но от години се каня. Омръзнали са ми профилактики, аварии и пр. с кофите. 🤪
Тамън сложиха бойлера и водата спря.  / студената/. Леш е. 😈
Утре ще сменям моноблока при свекъра.
Мариета, изчетох всичко внимателно! Много интригуващо!
Майолке, ми страшно ти отива късо. Heart Eyes Сега ще изпия една бира Гларус на Маркето докато чакам водата! 😆

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 14:21 от mimi.7299

# 2 501
Майола Бени Simple Smile
Много ти отива късо и по-тясно. Защо криеш това тяло Simple Smile

# 2 502
  • София
Мариета, този замък наподобява на този в Химеджи. Успяхте ли да го разгледате?
Луксозно самолетно изживяване, бих нарекла твоето пътуване! Мечта! Simple Smile

Мими, вчера и на нас ни спряха водата - изненадващо! Чак до 22ч! Добре, че се къпя във фитнеса винаги, та нямах зор!

Майола, много свежа с този аутфит! По често слагай полички! Simple Smile Много симпатично!

Днес в офиса. Рапсодия в бяло!
Все повече го харесвам тоз панталон на Масимо!

Поднових току що Ботокс на гневна бръчка в обедната в Скин Лайн. Да видим. Sunglasses

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:12 от kopche

# 2 503
  • В полите на Пирин планина
Ах, Копче, много си хубава в бяло!
И Майолка в тясно и късо.

# 2 504
Аууу Копче, супер си. Обожавам бяло.
Ти не слага ли скоро ботокс, трябва да минат май 6 месеца поне!?
При нас има голяма авария, от вчера не могат да я оправят.

Общи условия

Активация на акаунт