Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 600
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 505
Имах известни колебания сутринта, трябва ли да обличам рокля без подплата - вече нямам.
 Добре, че нямах налична подходяща подплата Simple Smile.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 08:30 от pep_si

# 2 506
  • София
Мими, на 4 месеца ми казаха още тогава. Няма веч 6. А и гневната започна пак да ме дразни и си искаше подновяване.

# 2 507
  • тук-там
Копче, мн ти отива бяло! Блузата ми допадна много. Ако не е тайна, сподели Simple Smile
Ал, това е моята бира. Пробва ли я?

# 2 508
Мими, на 4 месеца ми казаха още тогава. Няма веч 6. А и гневната започна пак да ме дразни и си искаше подновяване.
Брех, нашата тук казваше мин.6.
Пепси, ама страшна фигура имаш! Heart Eyes

# 2 509
Моята лекарка съветва на 6м. Аз даже вече карам 11-и месец.Скоро съм записала час.
Пепси, любим модел, стои ти страхотно.
Мими, наздраве, и аз гаврътнах една.
Обожавам жегите, но последните години мн. ми пада кръвното и от два дни лежа у нас.А може и просто да съм се уморила.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:44 от ДХ3

# 2 510
  • София
Копче, мн ти отива бяло! Блузата ми допадна много. Ако не е тайна, сподели Simple Smile
Ал, това е моята бира. Пробва ли я?
Благодаря! Simple Smile
От зимните намаления в Зара съм я вземала. Лен. С доставката излезе 17 и нещо лв. гледам в история на поръчките

Мими, ти сложи ли ботокс?
Скрит текст:
Така ми казаха, защото за пръв път сложих и за втора процедура в началото е след 4 месеца, за да няма повторно вдълбаване, понеже ще са нужни повече единици да се поставят. Затова така. Иначе след това мога на 6 месеца да си ходя. Аз слагам по малко. Този път разреших само 20 единици да ми бъдат поставени, макар да ми беше предложено 20+20+8....Любезно отказах! Stuck Out Tongue

# 2 511
  • Ямбол
Копче, чудна си в бяло 💜.
И пепси е чудесна : ))

А Майола в късо и тясно първо вижда недостатъците в себе си и след това се сеща, че е в грешка  и първо трябва да си каже, че е хубава и че изглежда страхотно 🤣😅. Ама ще се науча, де.

Дхз, и аз съм така в жегите. Сега пак съм сравнително ок, ама е имало дни, в които съм буквално пред припадък.

Мими, наздраве 💜.

# 2 512
  • тук-там
Нищо чудно и през 2 да почнат да предлагат. Все пак това е един от най-експанзивните бизнеси напоследък.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:32 от mtz

# 2 513
Благодаря, mimi.7299 ДХ3, наложително е при мен да не качвам килограми поради сериозни "констуктивни дефекти". Лоша работа е да не можеш да носиш собственото си тегло... Но пък си имам сериозна мотивация, макар и принудителна Simple Smile.

# 2 514
  • тук-там
Пепси, чудесно изглеждаш! За какви конструктивни дефекти говориш?

# 2 515
Копче, по принцип има протокол за ботокса и е по-добре да се спазва.Това за първо слагане за сефте го чувам, но може да има полза.Аз ще се въздържам от често поставяне заради антителата и ползата в бъдеще.

# 2 516
С няколко дискови хернии съм mtz. Най - голямата вече оперирана. Повишаването на теглото води до непоносими болки.

# 2 517
  • Бургас/Пз
Копче, много си хубава в тази комбинация. Може ли кой е панталона на Масимо, нещо съм го изпуснала. И чантата много ми хареса. И аз все по-често чувам , че ботокса е вече на 4 месеца. Намалена била концентрацията на ботулиновия токсин , който се съдържал в една единица. Аз издържам по 7-8 месеца до пълно отпускане, но още на 4 тия виждам , че вече е започнало този път изкарах почти 12 месеца без 10 дни и докторката ми каза, че не е много добър вариант, защото бръчките се вдълбават доста. Аз имам много силна мимика на челото от 20годишна и може би затова при мен врязването е дълбоко.

Пепси, плетена ли е роклята? Чудесно ти стои 🥰

Майола 🩷🩷🩷

# 2 518
Плетена е ani_d - 100% памук на не особено харесваната от мен марка VILA. Но ми допадна като модел, десен и цена и си я оставих.

# 2 519
Ботоксът лека-полека намалява действие, не става отведнъж.И при мен на 4-и месец има повечко движение вече, така че
около 6м е оптимално, но засега се въздържам от често поставяне.

Общи условия

Активация на акаунт