Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 490
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Русе
Аса и аз харесах всички ризи без светло синята, но най-много първите две. От години не съм си купувала ризи, с изключение на една ленена по-дълга и една по-скоро блуза, която дори бях забравила.
Сиска, много отслабнала изглеждаш. Снимката с колегата беше изненадваща.

# 2 626
Привет от Истанбул, момичета!
Новите ми придобивки са дългата рокля, 2 ризи, и Самбите. В търсене съм на червена дълга рокля, засега удрям на камък. Иначе нищо не искам, освен да пътувам.
.......

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:22 от Dez

# 2 627
  • Ямбол
На Сиска колегата е изключително шармантен 😍. Ох, сигурно не съм споменавала, но по едно време много исках да се занимавам с фармация или да работя в дрогерия/аптека. Действаше адски успокояващо да чета и да уча за активни съставки, дозировки и да подреждам шишенца и бутилчици.
Днес съм така, с дългата рокля, пускам ви снимка с все слънчевите петънца, бръчиците и подпухналите си очи. Не спя добре в жегите и като я няма половинката до мен 😕.

Три рокли смених сутринта, с ни една не се харесах, накрая сложих най-ежедневната и хукнах, че щях да закъснея за работа. За едната особено много ме е яд, че не се одобрих, защото исках да докарам нещо като визията на Малена от филма 😁😅, обачееее ми е широка в бюста 🫣.

Ей такава е моята като модел, но е черна на рози.

Дез, сияеш на всичките снимки, страхотно ти се отразява Истанбул 💜

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 22:23 от Майола Бени

# 2 628
  • София
Дез, радвам се да те видя, както и че в един от най-вълнуващите личчно за мен градове!

Майола, много хубаво райе Wink. На мен не ми изглеждаш многострадална, а напротив - свежа и усмихната.

Момичета, освен колагена, приемате ли други неща, които са за стави? Аз започнах да ям костен бульон в някакво количество всеки ден, но от скоро де и не знам дали ще даде допълнителни ползи за възстановяване на ставен хрущял и намаляване на възпаления. Мъка ми е още, че зарязавам вегетарианството, но гледам да не се настройвам негативно, защото е по-важно да дадеш на тялото необходимото му.

# 2 629
  • София
Дез! Много се радвам да те видя! Hug В Прага не можах! Nerd

Балсами с цвят имат и в ДМ.
Аз имам този -с малина https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-balsam-za-ustni-malina-p4066447501056.html
А най-доброто, което можете да направите за устните си, обаче е  - да добавите и SPF в балсама си:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-balsam-za-ustni-spf-30- … 066447501131.html

От Шанел купувам само течните им червила. Балсами за устни -ДМ.

Честит Рожден ден, забравих по назад за Съни! Жива и здрава и все така младолика! Помислих на снимката, че дъщеря ти показваш! Blush

Вчера моя приятелка ми донесе подаръци от Турция - масло за лице и коса с нар и разни дрешки, които редовно ми подарява. Тя е страстен shopaholic. Blush Веднага разходих новата придобивка (за плаж) в центъра на София след работа. Grinning
Заради ботокса прескочих фитнеса вчера (така препоръча доктора), затова пък с ММ (преди мача -това е време само за мен). Минахме през Ал Невски, където имаше някакво събитие на Самсунг, не разбрах какво, но пълно с Инстаграмки беше и червен килим, даже опънат.
Та, да -поразходихме се и седнахме на бира и салата с невероятна гледка към Центъра. На 18 ет. в Министерството на транспорта. "При Орлите". Не, не на шега - това е истинското име на ресторанта. Залеза над София:

Гледката от ресторанта е панорамна 360градуса

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:34 от kopche

# 2 630
Grinning Избягвам в момента парфюмите, освен вкъщи, наблягам на дезодорантите против изпотяване, но пак не е спасение, има моменти, в които отвсякъде ми се стича пот.

Grinning В "При орлите" най-добрата гледка е от тоалетните.

# 2 631
  • София
Съни, честита да си!
Деси, мързелувам днес и гледам Сексът и града 2. Ей такава рокля ми допада за морско сватбено парти /на стоп кадър хванах
Скрит текст:

Кари..
Даже нещо подобно ми се мярна тези дни в АЮ пред очите Blush:

https://www.aboutyou.bg/p/y-a-s/roklya-olinda-15818484

Grinning В "При орлите" най-добрата гледка е от тоалетните.
Възможно е. Не стигнахме до там. Satisfied

Ани, сега ти- защо ти трябваше да си показваш фините крачета в тия грозни Биркита?! Мм? Сега от 2-3 дена сън не ме хваща, защо нямам и аз такива чехли! Laughing

# 2 632
  • София
Копче, след ботокс не се пие алкохол. Трябвало е и това да ти каже онзи мой любимец. Не се тренира, не се навежда, не се ляга, не се кърка.

Тук поне 2-3 пъти сте ме питали за тонирания балсам за устни. Ето го:

За устни много ми харесва слънцезащитата на Фрезидерм - освен всичко друго е вкусна.

Дез, сияеш.
Майола, хич не изглеждаш уморена. Роклята с черешките е много моя.

На Сиска колегата е потресаващ, за цирка е екстра.
Не обичам да общувам с хора от третия пол.

# 2 633
  • Ямбол
Копче, страхотна гледка Heart Eyes (и не говоря само за ресторанта).
Харпа, аз май несъзнателно от теб съм се повлияла Purple Heart А колагенът може да се комбинира с прием на витамин Ц, хиалуронова киселина също; мама има проблеми със ставите и ѝ бях предлагала някакви добавки да ѝ взимам от IHerb с MSM, глюкозамин и още нещо, което не помня. Тя не пожела, де, пие от време на време колаген само.

От ДМ си взехме ей такива с Дребосъчката https://www.dm-drogeriemarkt.bg/trend-t-up-stik-glants-za-ustni- … l#dm_bv_container . Не е точно балсам, като гланц е, усеща се приятно ментово върху устните. Май е dupe на нещо на Никс Thinking

# 2 634
Аз си поръчах на Шанел, две положителни мнения стигат.
Малиновия на ДМ съм го имала, нещо като нищо го усетих.
Най любимия ми беше на Кларанс, но го спряха.
Дез, Майола, Копче, страхотни. Толкова сте свежи и млади момичета.
Днес нямам ремонтни дейтости, стоя намазана с къна при фризьорката! До сега такова мазане главата ми не е виждала! 🤣 Ходех си червена отпред, отзад както дойде!😅

# 2 635
  • София
Благодаря за отговора, Майола.
Пия и колаген, в който има витамин Ц, МСМ, хондроитин и екстракт от куркума. Форумният колаген, но за стави. Реших обаче и бульон да вкарам в схемата, че нали е уж натурален - на него добавям лимонов сок (и пипер, но най-вече за вкус).
Чудя се дали не товаря тялото с допълнителните 2 кг., та май и храненето ще трябва да си пиша, за да калкулирам лесно калориите.

Копче, роклята от About You наистина много прилича на тази на Кари!

# 2 636
  • София
Копче, след ботокс не се пие алкохол. Трябвало е и това да ти каже онзи мой любимец. Не се тренира, не се навежда, не се ляга, не се кърка.
Да, това го знам. Затова се нарича процедура в обедната почивка. Laughing Да си на бюро само после.
Виж, за фитнеса стриктно спазвам да не ходя. За чаша бира или вино - не чувам, обаче. То и затова по 4 месеца ми изкарва, сигур! Satisfied

# 2 637
  • Берлин
Аз пия добавка от Турция за ставите и костите. Имам проблем в ключиците /начална артроза/, костната ми система е фина, ама бюст, тежка работа. От началото на годината съм с добавката, нямам вече болки никъде. Даже на Мм като му разправям какво облекчение е, реагира:"стига де, да не си умряла " 🤭🤭🤭
Ето ги:

Препоръчвам с 2 ръце /и 2 крака/

# 2 638
  • София
Благодаря, Папурче. Вкарвам я в списъка със заръки за покупки на приятели, които ще почиват там.

# 2 639
  • Mediterraneo
Код червено вчера, днес съм по бански вкъщи, пера килими на терасата

Общи условия

Активация на акаунт