Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 450
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 730
Първо да кажа браво на децата! По вода да им върви в новите училища и да надскочат себе си! И на майките им браво, един детски успех винаги е резултатът на усилията и мотивацията на семейството!

И да благодаря на всички, които откраднаха от петъчната си вечер за да се съберем! И на Деси, която си прекрои деня за да се пресечем! Беше ми много приятно!

Биркитата на Аса и отиват много и с ленената и рокля се беше получил идеален летен ансамбъл, а още по важното е, че са и удобни! А още по важно в моите очи е факта, че излязохте от зоната си на комфорт и дадохте шанс на нещо ново и различно Hug

Зари, от мен глас за бели! Капелата е прелест!

Намерете хлад днес по един или друг начин! Хубав уикенд на всички!

PS И следващия път като се съберем вземете ми помогнете със Павловата вместо да ме гледате как си я изяждам до троха след 3++ кг от тази ваканция Wink Не всеки има волята на Харпа! И Зари, мерси че стратегически запази за нас 2-те последните бройки!

PS Щях да ви показвам най носеният ми модел (имам 2 цвята, този ми е любимият)

А ето тази катарама ми разказва играта...

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:41 от Agent Provocateur

# 2 731
Grinning Вече съм на терена.
....

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 20:30 от zari65

# 2 732
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета.
Много хубаво си изкарах снощи с моите приятелки.

Аса, много се радвам, че Биркитата ти харесват и са ти удобни. Сега чакам и Копче да видим дали ще се хареса. Иначе поемам цялата вина.

Ал, няма за какво да се чувстваш неудобно за комплекта на ЕМ. Напротив , благодаря ти че го сподели, за да мога да го поръчам и да се видя. Много е лесна комуникацията с тях, а доставката и връщането над 150лв са безплатни, така че всичко е точно Simple Smile

Мими, на мен в топлото ми е малко задушлив Мис Диор Парфюм. Иначе ми харесва, въпреки че имам други по уау аромати.

Дойде ми новата парфюмна любов The Amara и направо съм пристрастена.

# 2 733
Ани, айде сега пак ми пусна мухата... ще мириша новата ти парфюмна любов The Amara.
Балсамът на Шанел си е като някое по непокривно червило. Цветът ми е силен за балсам, но другия път ще взема Корал.
Карън и Сиси за втори път ще поръчвам спиралата на ИСЛ.
Къде е Карън всъщност?
Макадамия, много як бански, ама горнището бая просторно, ако съхне бавно, лошо! 😘

# 2 734
  • Ямбол
Макадамия, това, което имам като бански от подобна материя, съхне много бавно ✌  Иначе е много готин като цвят и модел този, който си показала 🧡.

# 2 735
  • София
Мда! Тези вече са мои!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 11:15 от kopche

# 2 736
  • Велико Търново
Пиша бързо, че ще тръгваме към София.
Всички сте прелест!
Мими, ще ти пусна и две-три нови бази за мигли и тогава вече миглите са наистина уау.Признавам си, че никога не бях отделяла  пари за скраб за устни и база за мигли.

# 2 737
Мерси, девойки.
Да, вчера много хубава среща с Агентчето.Аз благодаря на нея, че намери време за мен, защото, нали, аз все мрън-мрън, че пропускам срещите.
Макадамия, този бански не би трябвало да съхне по/бавно от горнище с подплънки, но последно време нещо не търпя мокър бански и се преобувам, като забелязах, че извън мен мокрият бански съхне много по-бързо.Така си въртя два на ден.Аз и повече нямам, че проблем с
горнището, а няма да дам много пари за бански( повече от 100лв.)
Снощи бяхме на тумба-лумба, на нощно заведение. Гледах младежите как се забавляват и установих, че всяко нещо с времето си 😀.В 2ч си бяхме у дома вече, даже и по-рано.
Днес имам среща със съотборниците ми някога от бейзбола- тренирала съм.Още се чудя в жегите дали да се замъкна.

# 2 738
zari65 страхотна шапка! Да си я разхождаш само на хубави места Simple Smile.
Макадамия, преди доста години имах такъв набръчкан бански - много бавно съхнеше. Ако не е от някаква иновативна материя, вероятно ще има същият недостатък избраният от теб.
Агент, за десерти най - мразя някой да ми "помага" Simple Smile. Предпочитам без, вместо с половин десерт Simple Smile.

# 2 739
  • Sofia
Тук съм , Мими, успявам само да ви прочета набързо и късно , когато сте махнали снимките ,  защото любимата ми приятелка от училище си дойде в България за ваканцията и сме постоянно заедно като в доброто старо време. Даже ММ не успявам да видя, че се разминаваме , но проявява разбиране. Grinning

# 2 740
Пепси, и аз десерта си не поделям с НИКОГО!
След близо година отсъствие от залата , ЗОРЪТ  е голям, вода се лее от мен.
Хубавото, което ви го споделям на уше, за да не ме чуе дявола е, че топлите вълни изчезнаха от 3 седмици- спя като къпана, не се развивам и завивам постоянно .

# 2 741
  • тук-там
И от какво изчезнаха, Макадамия?
Ани, амарата е доста по-летен вариант. Мис Диор Парфюм за мен е пролетен. Не ме кефи през лятото.

# 2 742
Mtz, пия си само вечерна Иглика от години, но си имах горещи вълни, даже вече така ми бяха зачестили, че ми създаваха дискомфорт…. надявам се, че им е дошло времето да спрат от самосебе си. За протокола утре става точно една година от последният ми цикъл….

# 2 743
  • тук-там
О, мила, познавам жени с 10 години вълни след настъпване на менопауза. По-скоро си променила нещо в начина си на живот. Храненето и спорта имат значение. Аз имам през час. Това ми влоши изключително съня.

# 2 744
И аз имам приятелки, при които е различно-едната вече повече от 10 години има горещи вълни и пие какво ли не- не помага, другата ми сподели , че е имала горещи вълни 2 години преди да й спре цикъла и една година след. Надявам се да съм като втората, защото няма такова удоволствие да се наспиш и да не ти пламва лицето без повод, когато му скимне….Нищо не съм променила , освен дозата на вечерната Иглика/ пия сутрин  и вечер по една капсула от 1300 мг/ и последните две шишета ги поръчах от Америка, не от Бг.Факт е също, че нито майка ми, нито сестра ми са се оплаквали някога от горещи вълни. 😊

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 12:29 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт