Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 452
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 715
Показаната маска за устни от Папурче е много хубава, аз я ползвам в комбинация със скраба

# 2 716
Ани, с чаршаф да се увиеш, пак ще си прекрасна.
и аз така мисля.
Честито на приетите дечица, чудесно са се справили!

# 2 717
  • Ямбол
Благодаря от името на Дребосъчката.
Признавам, че при нас, в Ямбол,  драмата и съспенса са в пъти по-малки от това, което се случва в по-големите градове.

Папурче, тути, и аз като вас мисля 😍.

# 2 718
  • Sofia
Майола, чудесна новина за твоето момиче!

# 2 719
Драмата в Сф. наистина е ужасна .В момента искам да местя сина си в друго училище и никъде няма места.
Ани, дано всичко е просто от възрастта и нищо притеснително.За сметка на това си великолепна.
Иначе аз съм на рожден ден, затова не отидох на форумна среща.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 12:00 от ДХ3

# 2 720
Аууууууу познайте къде ще си разходя гордо  най - хубавата рокля в понеделник ? Simple Smile))
 Отивам да записвам младежа в СМГ - класиран на първо желание на първо класиране!
Хи, хи, честито! Най-доброто училище, моето Wink Зная какво коства това и колко горда се чувстваш! Заслужаваш в този ден наистина да си красива мама.
Браво!
Това е и моето училище....

# 2 721
Браво на децата, нека все така да преследват и постигат мечтите си!
Ани и Деси, изглеждате зашеметяващо.
Аз плувам в собствен сос, уикенда заминавам за 2 седмици към селската ни къща в планината и "стилът" ми ще е под формата на къси панталони, джапанки и потничета, тук-таме разнообразявани с по някой анцуг 😀

# 2 722
Срещата беше много приятна и интересна, хубаво побъбрихме на торта и кафе! CakeCoffee
В горещия следобед бях така:
.......

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 23:00 от Sweta

# 2 723
ДХЗ успях само да видя, прекрасна си.
Аз напоследък само връщам поръчки.

# 2 724
Деси, Ани - винаги изглеждате страхотно, а и четейки ви, усещането ми подсказва, че сте и страхотни Човеци 🤗
Искам да си поръчам бански, загледах един цвят диня, но ме притеснява материята и това one size….
Има ли някоя от вас подобен и съхне ли бързо или цял ден стои “ джвакащо” 😊

Поднових от една седмица силовите тренировки във фитнеса- такива яки кълки, ама и мазнички нямам спомен да съм имала някога- та само със спорт не става, ще трябва вече и диети да се пазят
Иначе жегите ги обожавам, боря ги с климатик и лежерни роклички
Пропуснах да спомена, че и аз съм в кюпа с Биркитата и изцяло виновна за това е Ани 😘

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 19:23 от macadamia

# 2 725
  • София
Дх3, фатална си отново! Очите са ми в сандалите, обаче! Heart Eyes
Замислям се, че отдавна не съм се качвала на токче!

Радвам се, че успях да се класирам за срещата вчера и да се видя с вас, момичета! Hug
Последните 4 години съм винаги извън София по това време на годината и си беше жив късмет!

Чакам баницата ми да се опече, пия кафе на балкона и чакам тръгването за Боровец след час. Чакам и пратка от Спиди. Едни Биркита поръчах и дано се харесаме! Ани, ти си виновна, ако променя фасона на краченцата сега! Smiley

Пристигна ми сакото 100% лен на Манго, което поръчах от АЮ. Заякнала съм Горна част доста, явно. 36 ми теснее на раменете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://m.aboutyou.bg/p/mango/bleyzar-smart-9384712?utm_medium=r … _campaign=product

Честито на успелите майки! Да, на децата също! Но това времето ще покаже…

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 15:12 от kopche

# 2 726
Беше много приятна срещата, разтоварващо време прекарано в компанията на прекрасни дами.

А аз тази сутрин не намирам подходящия цвят маратонки.
За цикламена ленена рокля и оранжева шапка и чанта цвят коняк не мога да реша какъв цвят маратонки да сложа бели, черни или охра, но те ми се разминават и с цвета на чантата и с шапката. Другите цветове, които имам не вършат работа. Ще спортувам, та маратонката е задължителна.
Та какво ще кажете бели или черни.
Или да сменя роклята.

# 2 727
Деси, уникална си! Много ти е готин този тоалет, а за сандалите ти и аз като Копче душа давам. Heart Eyes
Ани и тя прелест! Heart Eyes Ани, парфюма съм го пробвала още, когато го похвалихте. Сега го поръчах да го понося пак на топлото. Хубав е, но не ме дърпа неустоимо.Първоначално има една много остра и силна миризма. За това пък мъжа ми каза, ммм миришеш на супер парфюм! Wink

# 2 728
  • София
Зари, ако е готината оранжева шапка, веднага си те представих с цикламена рокля като на Агентчето и охра маратонки.
Момичета, прекрасни сте на живо Two Hearts
Ани и ДХЗ, чудни сте Heartpulse
Моите Биркита пристигнаха. Вчера бях и работа с тях. Мнооого удобни.

Честито и на седмокласниците и техните майки! Много щастливи да са в новите си училища хлапетата и много нови дълготрайни приятелства да имат!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:37 от asa

# 2 729
Asa, благодаря за идеята. Извадих ги сега, по светли са от чантата, но са в един нюанс и най-ми хареса как стоят.
Grinning да със същата оранжева капела, но роклята е по-тъмна от на Агента.

Общи условия

Активация на акаунт