Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 456
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 700
Звъннах  на Ма Бейкър да запазя маса, казаха че нямало хора, но ако се появи изведнъж навалица ще запазят една маса.

# 2 701
  • Берлин
Тази седмица изпробвам подаръци от чрд-то и има няколко много добри находки.
Сет на Революшън-гланц в разкошен цвят, автоматичен молив + основа. Тубичката с гланца отворих за цвят.Устните ми са сочни и много съблазнителни:

Червило на Ревлон - не мръдва цял ден, нанася се разкошно и стои прекрасно

И нещо съвсем бюджетно, но даващо убийствен резултат: свежи и подхранени устни /мажа преди сън/

В този мрак тук да се чуди човек как да изкара прилична снимка

# 2 702
Аууууууу познайте къде ще си разходя гордо  най - хубавата рокля в понеделник ? Simple Smile))
 Отивам да записвам младежа в СМГ - класиран на първо желание на първо класиране!

# 2 703
Аууууууу познайте къде ще си разходя гордо  най - хубавата рокля в понеделник ? Simple Smile))
 Отивам да записвам младежа в СМГ - класиран на първо желание на първо класиране!
Хи, хи, честито! Най-доброто училище, моето Wink Зная какво коства това и колко горда се чувстваш! Заслужаваш в този ден наистина да си красива мама.

# 2 704
  • тук-там
Хей, момичета, споделяйте за седмокласниците и кандидатстудентите. Вълнувам се с вас! Честито, Атенан!
При мен е 30 градуса. Поносимо в сравнение с Бг. Разкарвам се плажно. Минах на ризи-рокли, държат ми по-хладно.

# 2 705
  • София
Аууууууу познайте къде ще си разходя гордо  най - хубавата рокля в понеделник ? Simple Smile))

Да се чувства добре младежът в новото училище и да намери верни приятели.

# 2 706

Да се чувства добре младежът в новото училище и да намери верни приятели.

Не е ново : ) Там е след 4-ти клас, сега кандидатстват наново след 7-ми. Целият клас остава, имат среден успех 99.31 по МАТ - най - високия в България.

# 2 707
И аз чакам мамите и на другите кандидат гимназистки.Simple Smile
Средното образование всъщност е доста важна стъпка от живота! Hug
atenan, настръхвам като те слушам. Браво! Много успехи му желая...

# 2 708
  • Sofia
Браво на младежа!
А ти излишно се притесняваше!

# 2 709
  • Ямбол
Дребосъчката е приета на първо класиране в ЕГ с английски и испански език. Това ѝ беше първото желание.

# 2 710
Браво на дечицата!😍

# 2 711
Браво на децата! Gift Heart
майките да починат малко, пък да се стягат Laughing

всичките годишни оценки в гимназията. ли влизат в бала за университета?

# 2 712
Браво на малката Майолка, в езиците е истината.
Чакаме и Пинки да сподели. Тя къде изчезна пак? Sad

# 2 713
  • Бургас/Пз
Мими, чакам да споделиш твоето мнение за Мис Диор Парфюм 😊

Ще излизам с приятелки. Малко съм ограничена какво да облека в тая жега. Изненадващ цикъл 12 дни след предходния ме изненада и хич не ми е до рокли и поли.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 11:47 от ani_d

# 2 714
  • Берлин
Ани, с чаршаф да се увиеш, пак ще си прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт