Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 458
  • 2 856
  •   2
Отговори
# 2 685
Четох ви по диагонал, но сте много хубави и свежи в тази горещина! Как го правите е тайна за мен!

Пак се прибрах към София и ако утре на някой му се яде Павлова (каква муха ми пуснахте!) и има време и настроение след 5 пм да се съберем на кафе? Моля, напомнете ми кое кафене беше?
Grinning с удоволствие ще хапна една Павлова или сладолед.

# 2 686
За съжаление не съм в София. Сигурна съм, че ще бъде забавна среща Simple Smile.

# 2 687
  • Ямбол
Изяжте една торта и заради мен 😁. Може да е Павлова, може да е шоколадова, каквато ви душа иска 💜.

Днес съм по звездички 🤩. Нямам проблеми с прозрачните материи, нося си ги с удоволствие и без притеснение. Обаче съм установила, че не обичам дрехи (потници, топове, рокли) без презрамки или с тънки такива. Карат ме да се чувствам гола 😅.

Ясно е, че ще взимам някакви добавки за витамините Д и Б12, сега почва другото ровене и четене.

Честит почти уикенд, дами 🥂! Стойте на сянка и пийте течности.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 00:50 от Майола Бени

# 2 688
  • В заешката дупка
Аз съм вече на родна земя. Такава е жега, че никакви сили и за щракане на снимки нямам. (В Рим по̀ се траеше, 29-30 максимум). Разплутата на сянка котка на мама само снимах. Днес отивам на кварталния ни басейн в Овощник. Малко вода ще ми се отрази добре.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 11:32 от ЧеКа

# 2 689
Даа, тази година Горешляците са истински.Последните лета даже с якета сме били тези дни.
Горешляците са най-топлите дни през годината:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 2 690
Пристигна балсамът на Шанел. Много се смях, сложен е в един кашон. Сериозно опаковане..!

Ал, спиралата водоустойчива ли е?
Майола, закачке, супер свежа си! Heart
Много е горещо и влажно тук, другата седмица ще забегна за вилата...! Wink

# 2 691
  • Берлин
При нас е за дълги крачоли/ръкави

Пращам ви прохлада от парка до нас

# 2 692
Кло, Папурче балсамът ми харесва на консистенция. Благодаря.
Сложили и мострите, които пожелах! Wink

# 2 693
  • София
Четох ви по диагонал, но сте много хубави и свежи в тази горещина! Как го правите е тайна за мен!

Пак се прибрах към София и ако утре на някой му се яде Павлова (каква муха ми пуснахте!) и има време и настроение след 5 пм да се съберем на кафе? Моля, напомнете ми кое кафене беше?
Grinning с удоволствие ще хапна една Павлова или сладолед.

Къде ще ядете торти и сладолед?

# 2 694
Asa, доколкото разбрах мястото е

Аз ще мога да тръгна към 4:35-4:45 от Младост с метрото, т.е приблизително 5:15 очаквам да съм там.

Щях да пиша за "цветните" балсамести червила. Аз лично ползвам молив за устни и малко вазелин или нощна корейска маска отгоре и комбинация ми дава възможност да си нагаждам "цвета" който ми трябва.

Папурче, на 21 С ходим с къс ръкав, боси крака и чехли по наше село Simple Smile

# 2 695
  • София
И аз съм на работа до късно, за съжаление.
На мен ми се отвориха най-много задачи в най-голямата жега. Но всъщност това е добре.
Накрая, като сложа розовия диван на мястото му, ще ви се похваля със снимки.

# 2 696
  • Берлин
Агентче, вие сигурно имате лято. Тук е 10 дни годишно. Аз затова нямам нуждя от летни дрехи и обувки /освен по почивки/. И затова и вит.Д е много необходим, защото и от слънце сме лишени.

# 2 697
  • София
Може би ще мога да дойда на срещата в МаБейкър за час и мъничко. Стил и естетика в тази жега не знам дали е постижима за мен лично, но петъчно надвечерно настроение - да Simple Smile

# 2 698
Да, Агент, молив с нещо мазно отгоре  става. Но като съм по пътищата искам да извадя стика и да се намажа. Не ми е удобно да глася моливи, балсами...

# 2 699
  • София
Аз съм до 6 на работа. Ако ме изчакате и имам късмет с транспорт, мога до 6,30 да съм в Ма Бейкър.

Общи условия

Активация на акаунт