Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 688
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 175
Деси, и двете ти визии днес са много силни и много твои, но ти се отличаваш с ярка индивидуалност.
Майола и Клеми, толкова сте слънчеви винаги!
Аз отивам на по чаша вино с приятелка и с поредната рокля...

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 10:53 от Mometo*

# 2 176
  • София
Мими, Майола е съкровище, пуснала ми е и страшно мила картичка. Изобщо, днес не вървях, а летях!

# 2 177
  • Ямбол
Ето я и Little Miss Leopard 🐆
Скрит текст:

За някоя фина и по-дребна мацка е, като размер е по-скоро 34 или XS. Ако някоя от нас си я разпознае, да ми пише без притеснения 🤗.
 Честити нови придобивки на всички : )).

# 2 178
Мими, Майола е съкровище, пуснала ми е и страшно мила картичка. Изобщо, днес не вървях, а летях!
Направила те е щастлива! Heart Eyes
Моме, интересна ти е роклята.Simple Smile

# 2 179
Мими, много хубав часовник - честито, с гривната идеално съчетан!
ДЗХ и двата аутфита, които показа днес ми харесаха и много добре ти застават!
Aз днес, с дантелена пола и топ - по него има златисти точки.
..................

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 22:49 от Sweta

# 2 180
  • Берлин
Света, много си хубава.
ДХ3, страхотни аутфити.
Аса, бачкам на пълни обороти, но още съм позитивна. Няма да ходя в офиса тази седмица. Обаче паметта ми никаква я няма, лепящи листчета ползвам. Дано е от короната, а не старост.

# 2 181
Мерси, Папурче!  
Бързо оздравяване ти пожелавам! Flowers Hibiscus

# 2 182
# 2 183
Ауууу, малката леопардка е много красива и с какъв разкошен хастар е ❤️ 🐆

Мими, честит часовник!

При любимите ми италианци и германци има намаление.

Момичета, харесвате ли бели токчета, сандали, чехли? Голяма са ми страст 🤍

# 2 184
Papurche, от Короната е, и аз съм така.🤦🏻♀

# 2 185
  • София/Севлиево
Замалко пак да ви изпусна съвсем.Тук съм,чета ви,харесвам ви,черпя идеи и вдъхновение.
И обожавам всякакви бели неща-дрехи, обувки,аксесоари,декорации и т.н.Преди много носех бяло лятото,но в повечето случаи имаше лека прозрачност, което страшно много изнервяше ММ и постепенно спрях да нося дрехи с този цвят(но миналата седмица съвсем импулсивно си взех една бяла рокля,на морето ще я нося,там няма мрънкане с какво съм облечена).

# 2 186
И ММ не ме харесва с рокли и поли, та като млада и глупава го слушах, но отдавна гледам аз да се чувствам добре и да се харесвам.
Преди, като ми кажеше” не ти стои добре”, аз го слушах.Сега махвам с ръка и казвам-“ аз се харесвам,  ще си го купя”.Simple Smile)))
Бялото е прекрасен цвят.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:03 от ДХ3

# 2 187
  • София
Бившият ми мъж не ме харесваше с рокли и поли и имах сигурно 5 рокли и 2 поли. Сегашният ме харесва повече с рокля, отколкото с панталон, съответно се сдобих с много рокли. Но продължавам да си ходя основно с панталони. Научих се да не питам "харесваш ли ме с това" преди да го купя, ако аз се харесвам. Стигне ли се до питане, значи имам колебания.

# 2 188
Много обичам и нося бели тениски и топове. Миналата седмица си взех млечно бели обувки. С чисто бяла ежедневна рокля никак не се харесвам.

# 2 189
И ММ не ме харесва с рокли и поли, та като млада и глупава го слушах, но отдавна гледам аз да се чувствам добре и да се харесвам.
Преди, като ми кажеше” не ти стои добре”, аз го слушах.Сега махвам с ръка у казвам-“ аз се харесвам,  ще си го купя”.Simple Smile)))
+1

Общи условия

Активация на акаунт