Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 640
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Mediterraneo
Аз пък накупих чаршафи на намаление, хората пазаруват дрехи и обувки... Наложила съм си да не купувам неща, които не ми трябват, и сега стискам зъби.

# 2 416
Аса, дано да си доволна. За мен са откритието това лято. Никога не съм си представила, че тази чехла може да е удобна Simple Smile
Ани, ми то Бирките това е основното, с което се славят, удобната оргопедична подметка, не красотата! Simple Smile

# 2 417
Мариета, благодаря, че ни пренесе в този красив и различен свят 🤗

Грозните и удобни чехли са още по-удобни с чорап. Не се смейте 😂
Чорапите в уасаби цвят са с мотиви на суши, саке и сакура.

Скрит текст:

Магни, 🤗

# 2 418
  • София
Аса, дано да си доволна. За мен са откритието това лято. Никога не съм си представила, че тази чехла може да е удобна Simple Smile
Ани, ми то Бирките това е основното, с което се славят, удобната оргопедична подметка, не красотата! Simple Smile
А, баш! Аз в тях основно удобство виждам! И толкова!

Сега на вълна чехли ме изби и вчера, понеже с ММ ходихме да му търсим сандали в Хюманик и аз се огледах естествено. Пробвах 2-3 чифта на ток и той каза, че са много старомодни. Бяха на Стив Мейдън бели на квадратно 6см токче и от кожа.
Поръчах вчера тези от Зара за компенсация, на пропуснатите ми ползи

Реших, че искам чехли на ток за дългите ми поли и рокли. А, къде остана удобството?! Нямам идея как ще шляпам по улиците с тях! Laughing

Ами копче, като написа:
Цитат
Направо ми я купувай! Heart Eyes HugHug
помислих, че ще купуваш роклята
Форума пречупва не само цветовете, но и чувството за хумор! Blush Шегата настрана, но ако имам  сериозни намерения да помоля или питам нещо, бих го направила на ЛС. Както и повечето от вас правят, когато искат да питат нещо само мен. Hug

# 2 419
Ани, изглеждаш чудесно, обличам се 1:1 с теб за летни разходки (ама без биркитата 😂)
Госпожицата има биркита, на мен ем не ми харесват, ем подметката ми е супер неудобна и ме убива, боли ме и без да ходя от разните издатини.

Тарталета, честити чаршафи. Аз си харесах едни с чудни шарки, но ММ ме спря, че нямаме къде да ги приберем.

Миналата година без покупки, тази избухнах 😂
ММ си шегува с мен, че са намаления, а аз не гледам чантички 😂
Сега с кафето ще гледам Cromia, харесват ми доста повече от Кочинелето

Magni 🤗

# 2 420
  • София
https://youtube.com/shorts/uukO-7fi-gs?si=5P9Ms-t5chdmAtUF
Явно стана това с качването в YouTube !
Сега ще кача и чая!
https://youtube.com/shorts/YegcBIt9F1c?si=Ni28w0y3Er6zEJX7
Ето и една Шибуя кросинг. Мисля, че пролетта имаше повече хора даже. Но беше валяло днес и може би доста бяха се изпокрили.
https://youtube.com/shorts/r2uR_Icfu4M?si=pPU-H72ve98nWmg0
Нямам сила днес за писане! Утре от летището
Мариета, страхотно изживяване макар, че чая не го видях, а светлина в тъмното и рибки.

За японските пешеходни пътеки на големите булеварди, характерното са диагоноалните такива. Пресича се по диагонал. Спестява се време в чакане на светофара.Тука във видеото това не се вижда много добре, понеже има много хора. Затова и на кръстовищата отстрани изглежда, като втурнала се глутница.
Архив 2016г

Бях впечатлена тогава от тишината в метрото и табелите с указания за предимствата

Такова работно време само в Япония може да видите:

Младоженците -навсякъде по света ги снимам Simple Smile

Тука в Киото сватбена церемония в традиционен стил

Ние

# 2 421
Глухарче ли взимахме за диуретик? Или хвощ!?

# 2 422
Глухарче. Когато потърсих в аптеката, ме попитаха - "Корен или цвят?", почувствах се като мъж, изпратен да купи шампоан на жена си 😬 В крайна сметка купих стръкове, т.е. цвят, но май коренът е с по-диуретично действие.

# 2 423
  • Ямбол
Глухарче : ))

# 2 424
  • Бургас/Пз
Глухарче ли взимахме за диуретик? Или хвощ!?

Точно това пия от седмица и бих казала, че ефектът е много добър. Два пъти на ден преди хранене

# 2 425
Смейте ми се вие, но аз флиртувах с 3 фармацевтки преди да стане 10 часа за да го намеря и установя дали го препоръчват и като диуретик Simple Smile)) И с един дядо на 82 год също - фен на хубавата аптекарка Simple Smile)))

# 2 426
Знам, че хвощът е много мощно отводняващо средство и от време на време си правя чай от него. Глухарче мисля да си взема, че е по- лесно за употреба да се добавят няколко капки към водата.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 17:05 от Tit*

# 2 427
  • Бургас/Пз
За Биркитата бях чела много негативни отзиви за неудобството, твърдост, набиване на краката ми ходене и затова имах едно наум като ги поръчах. Слава богу при мен няма нито един от тези негативи.

Имам нова парфюмна любов за лятото. Много исках нещо свежо, зелено и цитрусови, е, намерих го Simple Smile Thé Amara Van Cleef & Arpels
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/The-Amara-83989.html

# 2 428
Погледнах състава на тинктурата и съдържанието на корен от глухарче в дневната доза е наполовина на това в дозата в капсулите, които пия преди мц. Като се абстрахираме от удобството на течността спрямо големите капсули и много по-изгодната й цена, тинктурата наистина ли действа?

# 2 429
  • Бургас/Пз
Погледнах състава на тинктурата и съдържанието на корен от глухарче в дневната доза е наполовина на това в дозата в капсулите, които пия преди мц. Като се абстрахираме от удобството на течността спрямо големите капсули и много по-изгодната й цена, тинктурата наистина ли действа?
Може ли да покажеш кои са капсулите , които взимаш. Аз пия два пъти по 1.4мл или общо 2.8мл на ден. Нямам престава какъв е ефекта на капсулите, но като изпия тинктурата бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт