Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 626
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 430
Това са капсулите и наистина действат. Ползвам вече втора опаковка.

https://bg.iherb.com/pr/now-foods-water-out-fluid-balance-100-veg-capsules/15373

Бях в пмс по време на морската почивка и благодарение на тях изглеждах съвсем прилично в бански от 2 части.

Погледнах сега, дневната доза за капсулите е 200 мг срещу 140 при тинктурата. Не е двойно, но разликата не е малка.

# 2 431
  • Бургас/Пз
Линофрина, тинктурата я взимам два пъти на ден. Ти капсулите по 2 на ден ли взимаш или 2 пъти по 2?? Мисля си, че тинктурата е извлек , който е концентриран и затова не съм сигурна, че може да се сравняват.
Аз лично бих казала, че съм доволна, защото подуването, което правя при мен основно се отразява на свалянето на пръстените , а при последния цикъл нямах такъв проблем. Това ме навежда на мисълта, че работи. Ама знам ли 😊

# 2 432
2 х 2 ми се струва много. Взимам 2 капсули дневно. Една около 11-12 ч и една в късния следобед.
Като привърша опаковката, ще пробвам тинктурата. Вече имам база за сравнение☺
Моите крайници не се подуват, в бедра и корем виждам и усещам.

# 2 433
Поръчах си това олио на Шисейдо. Нали можем да го ползваме като първа стъпка за почистване на лицето момичета?

И един 100 мл Pure Eve. Какво ми става полудях по него! 🤣

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 19:37 от mimi.7299

# 2 434
  • Бургас/Пз
2 х 2 ми се струва много. Взимам 2 капсули дневно. Една около 11-12 ч и една в късния следобед.
Като привърша опаковката, ще пробвам тинктурата. Вече имам база за сравнение☺
Моите крайници не се подуват, в бедра и корем виждам и усещам.
И аз ще пробвам това на капсулите , което ти  показа 🥰 2 пъти пише на опаковката и затова така го взимам Simple Smile

# 2 435
  • тук-там
Мими, аз ползвам първо това олио - мазно с мазно се чисти. И после пяната на Шисейдо за доизчистване на лицето.
Ани, и аз съм се стъкнала това лято към същия аромат Simple Smile Въртя го с теракота-та на Гарлейн.

# 2 436
Мерси МТЗ, реших малко да сменя корейския балм, то от скука изкупих нета 🤣
Поръчах си и една зелена ленена рокля. Да видим...🤣

# 2 437
  • Бургас/Пз
Мими, а как се чувстваш. Имаш ли някакви неразположения след операцията ?

# 2 438
Мими, а как се чувстваш. Имаш ли някакви неразположения след операцията ?
Бивам. Малко дискомфорт в червата чувствам...но се надявам и това скоро да отшуми. Просто при лапарото пълнят корема с газ и докато се излъчи ще е така.
ПП Някой да е ползвал това. Все още не си намирам свестен балсам за устни с лек цвят?

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 21:34 от mimi.7299

# 2 439
От Water out и Aqua out- никакъв ефект, не видях!
 Тинктурата е по-добре от горните , но и тя не WOW ефект  - а аз, такова животно търся😉

# 2 440
  • Бургас/Пз
Мими, и аз след лапороскопия на тръбите бях по същия начин. Минава, но иска време. Помня, че около 6 месеца пих пробиотици тогава. Беше доста отдавна де, през 2007. Сега сигурно има по-нови неща.

Пинко, чудо трудно ще де намери, ама поне малко да облекчава, че като взема да не си виждам кокълчетата на краката и ми става зле Simple Smile

Мтз, кажи какво друго порфюмно харесваш за жегите?
Аз си обещах тази година докато не видя празна бутилка да не купувам нова и засега си го спазвам. Миналата седмица приключих IRRESISTIBLE ROSE VELVET и ето, че веднага запълних липсата му 🤣

# 2 441
Ани, да, и други се оплакват. Пробиотик, симетикон подобряват нещата Wink Имам турски за дъвчене с ментов аромат. Бургаския хирург каза почвай да се движиш по интензивно, готова си вече, стига стоя.🤣 Това също облекчава червата.

# 2 442
Не съм имала проблем с червата, а само болки в рамото, които са следствие на газа, който ползват по време на лапароскопията. Наистина трябва движение.

# 2 443
Не съм имала проблем с червата, а само болки в рамото, които са следствие на газа, който ползват по време на лапароскопията. Наистина трябва движение.

Всеки различно го понася. Някой ги боли под ребрата от пълнения въздух. Хирурга каза, че се получава и временна лека пареза на дебелото черво, когато се пипа покрай него. Постепенно отшумява.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 22:25 от mimi.7299

# 2 444
Олей, за първи път чувам. Мими, и това ще мине!

Общи условия

Активация на акаунт