Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 604
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 520
Копче,  аз не съм пробвала още, но много ми харесва как им се изпъват и лъсват челата.
Ще се поправя, но нещо сърце не ми дава да се доверя на нашите корифеи. Все пак ботулинов токсин е това..! 🤣
Софиянките, в кои клиники слагате? За Копче вече разбрах къде! Wink

# 2 521
  • София
Дх3 ти се въздържаш от ботокса, но пък слагаш филъри, помня. Така, че важно е да има равновесие. Аз сама си усещам, че е по-добре навреме да ида за подновяване, защото след това, по-скъпо излиза. Михайлов, при когото бях днес, ми каза, че по листовка е 4 месеца подновяването.

Ани, ето панталона
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B2%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … pelement=33959954

Чантата купих от форума - от темата за размяна на Манго покупки. Blush
Ето я: https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/bags/braided-shopper-bag_27055753?c=32

Копче,  аз не съм пробвала още, но много ми харесва как им се изпъват и лъсват челата.
Ще се поправя, но нещо сърце не ми дава да се доверя на нашите корифеи. Все пак ботулинов токсин е това..! 🤣
Софиянките, в кои клиники слагате? За копче вече разбрах къде! Wink
Аз ходих днес в обедната в Skin Line, тука на Малинов, понеже съм в Бизнеспарка и бързо ми намериха час за днес точно.
Първият път беше при Зарка Стойчева в клиниката на Оборище на д-р Денкова.

# 2 522
И филъри слагам
много рядко.От декември нищо не съм правила, а последно беше биостимулиращ Радиес в долна част на лицето.Шест месеца преди това в горна.За три години ми е това, плюс 2-3 пъти ботокс.Сега се чудя дали да си бодна малко устата, но още се чудя.Като цяло се въздържам и от филъри поради две причини: да не ми се напълни лицето с тях и да не образуват сраствания, които да попречат на евентуален бъдещ лифтинг.

# 2 523
  • Бургас/Пз
Аз съм много доволна в Бургас от моята лекарка. Още 3 мои познати ходят и никога не е имала издънка, макар че аз съм на мнение, че и на най-добрите може да се случи. Каляшева идва като гостуващ лекар и не съм очарована от нещата , които чувам за нея. Доста други лекари също идват, но за мен това да нямаш обратна връзка и доктора да се врътне и да си замине , не е опция.

# 2 524
Ани бързо да пратиш на лични координати. 🙏 Ако е Кенолова имам ги!

# 2 525
Mtz, не съм я пила, но ще поръчам онлайн продукти и ще я добавя в покупките.
Не съм много по бирата, но за горещи летни вечери май по-добре една малка бира и креватчето Joy
На Мими наздраве!

Копче, в бяло си чудесна Sparkling Heart

Пепси ми е като стерео картичка Wink

# 2 526
От ботокси и филъри не разбирам - освен микроблейдинг на веждите нямам никакви козметични интервенции по себе си, стигат ми медицинските такива Grinning Шубето е голям страх, достатъчно примери виждаме ежедневно на несполучливи опити. Но пък много уважавам деликатните освежавания, които се правят с мярка и чувство за естетика, просто не е за мен.
И Копче, и Майола много ми харесаха - Копче си носи присъщото за нея невъзмутимо самочувствие, а Майола - момичешки чар и закачливост.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 08:21 от Mometo*

# 2 527
  • Бургас/Пз
Да, Мими, аз съм много доволна от нея и ве мисля, да си правя експерименти с друг в Бургас.

# 2 528
Аз се засилих към ботокс в гневната бръчка - чета може да се появи главоболие, може да падне горен клепач - сакън, можело не знам си какво - отказах се, после към филър в устните /моите са сравнително тънки/ - можело да станат топчета - не, можел да мигрира /филъра/ и още някакви неща - пак се отказах. Спира ме страха от усложнения, да зная че има сполучливи намеси, но има и несполучливи и не ми се рискува.

ДЗХ, щом не си слагала нищо в устните, значи имаш естествено плътни, много добре очертани устни /виждала съм те/, за какво ти е повече. Пълно е с карикатури с огромни уста, на мен ми изглежда неестествено грозно и някак ми простее.

И аз днес в бяло, ефекта на роклята е отзад - има изрязан участък, но не можах да го снимам, как ли не се въртях Simple Smile:
.......

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 23:18 от Sweta

# 2 529
  • Велико Търново
Привет, момичета!Мисля, че всичко съм изчела, снимки съм изтървала със сигурност, но и доста видях.
Всички сте чудесни!И аз днес в бяло, изморена съм много, но това е положението.
Скрит текст:
В събота ще пристигна с голямата девойка в София, ще вечеряме със съфорумка и след това ще се настаним в някакъв хотел до летището.Неделя сутрин в 08.00 лети.
Магни, всичко ще е наред с баща ти!Прегръщам те!

# 2 530
  • София
Аз се засилих към ботокс в гневната бръчка - чета може да се появи главоболие, може да падне горен клепач - сакън, можело не знам си какво - отказах се, после към филър в устните /моите са сравнително тънки/ - можело да станат топчета - не, можел да мигрира /филъра/ и още някакви неща - пак се отказах. Спира ме страха от усложнения, да зная че има сполучливи намеси, но има и несполучливи и не ми се рискува.

И аз днес в бяло, ефекта на роклята е отзад - има изрязан участък, но не можах да го снимам
Е, как! Тази рокля я видяхме на срещата в събота! Simple Smile

Колкото до горенаписаното…. А, снимките върху кутията с цигари виждаш ли ги? Мен, лично - те повече ме притесняват… Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:18 от kopche

# 2 531
  • тук-там
Това с джуките ми е най-голямата чалга-селяния! Винаги личи и изобщо не проумявам какво кара жените да корегират тази си част от лицето. И как не могат да се спрат, а и в кой момент губят чувството си за естетика? Сори за крайното мнение! Ама това с джуките, които често стават обърнати от бодене, на мен ми е като символ на чалга културата и нямам грам толеранс по темата!

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:55 от mtz

# 2 532
МТЗ и аз! Simple Smile
Но тук няма дама, която би се докарала до този вид с обърнати джуки!

# 2 533
Скрит текст:

И аз днес в бяло, ефекта на роклята е отзад - има изрязан участък, но не можах да го снимам
Е, как! Тази рокля я видяхме на срещата в събота! Simple Smile

Колкото до горенаписаното…. А снимките върху кутията с цигари виждаш ли ги? Мен, лично - те повече ме притесняват…:rolling_eyes:

Копче, нищо не разбирам от болднатото. Да, на срещата беше първото и обличане, днес второто, до края на лятото ще има и още обличания /харесва ми роклята/. Аз стари дрехи не нося и хвърлям много, но чак пък ежедневна рокля да облека само веднъж. А ако става дума, че сте я видели 5 човека присъствали на срещата, останалите четящи в темата не са. Наистина не разбирам смисъла на твоята реплика.

За цигарите си 100% права, така е - но някои лични обстоятелства не зависят от мен - сложно е. Затова пуша, с ясното съзнание, че не трябва.

Скрит текст:
Това с джуките ми е най-голямата чалга-селяния според мен! Винаги личи и изобщо не проумявам какво кара жените да корегират тази си част от лицето. И как не могат да се спрат, а и в кой момент губят чувството си за естетика. Сори за крайното мнение! Ама това с джуките, които често стават обърнати от бодене, на мен ми е като символ на чалга културата и нямам грам толеранс по темата!
мтз, точно и съвсем същото е и моето мнение. Hands Plus1

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 23:50 от Sweta

# 2 534
  • Бургас/Пз
Копче, вие сте я видяли , но ние не. 🥰
Света, като излята ти е, съжалявам, че не мога да й видя гърба.

Пристигна ми комплекта на ЕленМор. И полата и топа са ми големи. Топът е много неудобен за обличане, направо се изпотих сто пъти. Нещо в ръкава има необмислено, защото доста ограничава движението на ръцете. Полата ми е по-дълга отколкото на Ал, но аз принципно я харесвам тази дължина. Просто ми е широка, а като падне много ниско талията , ми застава точно на кокалите на таза и не ми харесва. За изпълнението и плата нямам никакви забележки, но за съжаление ги връщам.

Днес денят ми приключи много усмихнато и позитивно. Сега с удовоствие си спах една чаша бяло вино, намазана си лицето с корейска маска и гледам Франция Испания Simple Smile
Агентче 🩷❤️🩷

Общи условия

Активация на акаунт