Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 566
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 550
Клои, виж какво намерих за теб, търсейки рокля за ДеСи:
https://avinonline.com/produkt/stripe-ahead/

# 2 551
Клои, виж какво намерих за теб, търсейки рокля за ДеСи:
https://avinonline.com/produkt/stripe-ahead/
Ох, Деси, тая рокля е жестока! Heart Eyes

# 2 552
  • София
DeSi, хубаво тържество ти предстои. Сигурна съм, че ще е много весело.

Съни, честита да си, здрава и щастлива.

Ботокс и аз слагам през около 1 година.
А От Михайлов от Скин лайн бягам като дявол от тамян. Толкова не мога да го понасям, че бих му издрала очите с нокти с кеф. Единственото, в което е добър, е предлагането на скъпоструващи процедури, които са абсолютно ненужни.
Преди 6 години ходих при него за консултация. Предложи ми какво ли не за няколко хиляди лева. После отидох при моята докторка. Каза, че нямам нужда от нищо от предложените процедури. И все още е на това мнение.

Копче, помисли отново за този търгаш.
Много ми харесваш в бяло. И искрено завиждам за отворените обувки. Аз на работа съм целогодишно със затворени.
Света, роклята е прекрасна.

Вчера пътувах до Кърджали. Не знам как оцелях в тамошната жега. Още не съм се освестила.
Утре може би ще пътувам към Рила на над 2500 м.н.в. Там ще се оправя.

# 2 553
  • Бургас/Пз
Деси, много хубави вълнения. Сигурна съм, че ще избереш най-подходящия за теб тоалет. С каквото можем ще помагаме Simple Smile
Тоя рокля и аз още й се чудя, откакто Пинк Дрес я пусна. Така и не я поръчах поне да я видя

# 2 554
Змия, може и да си споделяла, но пак е редно да кажеш името на твоята дерматоложка, на която си се доверила! Ще ни е от полза.

# 2 555
  • София
Змия, може и да си споделяла, но пак е редно да кажеш името на твоята дерматоложка, на която си се доверила! Ще ни е от полза.

Д-р Биляна Мирчевска

# 2 556
Деси, много хубави вълнения. Сигурна съм, че ще избереш най-подходящия за теб тоалет. С каквото можем ще помагаме Simple Smile
Тоя рокля и аз още й се чудя, откакто Пинк Дрес я пусна. Така и не я поръчах поне да я видя
Ани, скоро ще ходя наблизо до магазина и мога да вляза да я погледна ако искаш.

# 2 557
  • Sofia
DeSi, много хубави емоции ти предстоят. Ще помагаме, не се притеснявай. И това - Не ми стоят добре никакви рокли - да не го чувам!

# 2 558
  • Бургас/Пз
ДХ3, ще съм ти много благодарна. Поне да я видиш дали е от полиестер, че нещо не намирам в сайта. Пише само , че материята не прозира

# 2 559
Някои сме постоянно в такива жеги😂
Като виц звучи една реална ситуация- преди две години по това време минавам по улицата,  която води към ларгото на Русе и Паметника на свободата. На паркинга пред хотел Дунав, точно пред мен, излизат мъж и две жени от кола със софийска рег. Човекът рязко се обръща към мен и ме запитва- Извинявайте, как оцелявате тук?!

# 2 560
  • София
А От Михайлов от Скин лайн бягам като дявол от тамян. Толкова не мога да го понасям, че бих му издрала очите с нокти с кеф. Единственото, в което е добър, е предлагането на скъпоструващи процедури, които са абсолютно ненужни.
Преди 6 години ходих при него за консултация. Предложи ми какво ли не за няколко хиляди лева. После отидох при моята докторка. Каза, че нямам нужда от нищо от предложените процедури. И все още е на това мнение.

Копче, помисли отново за този търгаш.
Много ми харесваш в бяло.
Благодаря! Simple Smile
Да и на мен ми предложи процедура от 640 лв за цялото лице, но директно го срязах и му казах, за какво точно съм дошла и че искам да знам какво ще ми струва. 2х ходи до рецепция да ги пита и коригира цената. Но, аз съм така. Трудно можеш да ми продадеш нещо, но ако не ми го продаваш- ще го купя! Smile
В крайна сметка и в ресторанта ти предлагат още вино и десерт, но в повечето случаи, ако ми предложат- отказвам.
260 лв ми струваше 20 единици ботокс на гневна бръчка. 280 платих март месец при Зарка Стойчева. Знам колко струва процедурата и знам, че и по евтино мога да намеря, но не ми се чака до есента. Иначе имам вариант. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:11 от kopche

# 2 561
  • Ямбол
Епичните русенски летни жеги и зимни студове ги помня и аз, макар да съм живяла в Русе до 7-8 годишна възраст 😅😁. ДеСи, давай с дружни усилия да измислим тоалета за празника ви ; )). Ако искаш, покажи обувките, които си харесала, може от тях да тръгнем с идеи 🧡
Аз иначе днес съм в тон с офисната мебел 😂

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 00:32 от Майола Бени

# 2 562
За съжаление в Скинлайн няма ценоразпис и малко на око си правят ценообразуването, но това не зависи от Михайлов.Поне доколкото знам.

# 2 563
  • тук-там
DeSi, аз съм се женила на плажа. Беше супер небрежно и готско. Имахме дрескод - всички бяхме в производно на бяло - беж, кремаво, екрю и т.н. Вкл и мъжете. Повечето бяха в лен. Жените - ниски сандали или директно боси. Чудна емоция! Та зависи как сте позиционирали партито, колко е официално и имате ли някакво послание към гостите.
Аз се запалих от Сис и Ани и днес съм с елече на Манго, много ми е удобно:

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 17:58 от mtz

# 2 564
DeSi, чудесно събитие ти предстои! Тоалет лесно ще измислиш. Моята предства за морски купон винаги е била  леки дрехи в преобладаващо  бяло и синьо. Май за сватба чисто бялото не е препоръчително, но пък райе, флорални щампи и т.н., в които присъства и бяло са си съвсем приемливи според мен.
mtz, супер сте  го измислили.

Общи условия

Активация на акаунт