Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 561
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
За съжаление в Скинлайн няма ценоразпис и малко на око си правят ценообразуването, но това не зависи от Михайлов.Поне доколкото знам.
Има си цени. Сайта им е смотан.
Скрит текст:

# 2 566
Съни, ЧРД! Здраве на куб ти пожелавам, останалото само ще дойде!

МТЗ - искрено завидях за лежерната сватба? Звучи прекрасно!

Деси, покажи обувките и ще тръгнем оттам!

Много кют летни тоалети видях! Аз слагам от широко по широко и покривно последните дни да ме пази от слънцето и пак умирам. Вчера на 2 пъти щях да припадна, добре че беше Ани да ме спаси Hug Днес реших въпроса кардинално и съм на спа - топъл басейн, сауна, леден басейн, парна баня... Като ще ми е горещо да има файда! Много различен екпириънс от термалния спа комплекс във Villach, но аз обичам различно Simple Smile

Сауната е хот!

Имам велика идея къде да си направите Бургаската среща - във солниците! Синът ми ме вкара и каза да си мисля че съм хипопотам и беше фантастично Simple Smile)) 2 часа 2 американски хипопотама се забавляваха и като сайд бонус кожата ми веднага го усети!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 13:57 от Agent Provocateur

# 2 567
Sunny, честит рожден ден на патерица! 🎂🍾
Бъди здрава, щастлива и обичана!

DeSi, много хубави емоции ти предстоят! 😍 И да ти кажа много си права внукът ще е твоя задачка! 🤗

За филтри и ботокси чета от любопитство и нямам такива. За мен няма човек, на който да стоят естествено, но си е лично мнение.

ДХЗ, благодаря ти! 🤗 Не съм чувала марката нещо съм я проспала във форума. Ама много постно описание. Нито колко е висок моделът, нито от каква материя е.
Ходи ли за фуксия роклята “прегърни ме”, въпреки че кръщенето се отлага?

Аз искам червена рокля и чанта в хубав червен цвят. Дойде ми полата с дълбоките цепки, топ, тениска и дънки.
Вече почвам да гледам за есен/зима. Може нещо да ми завърти главата и да взема де. Не се заричам. 😂

Преди две вечери изгледах пак “Дяволът носи Прада”, който не е чел и не знае ще има продължение на филма. Мерил Стрийп и Емили Блънт са потвърдили участие. За Ан Хатъуей не се знае още. Много го харесвам този филм и ще ми е много любопитно да ги видя отново трите!

# 2 568
Майола, такива рокли с асиметрични къдрици носи и една друга позната от Сливен. Сигурна съм, че е нещо местно. Сподели фирмата моля те.
Начи от тоз Михайлов да бягам като дявол от тамян.
Копче, да нямаш нещо еврейско в рода? 🤣
След малко тръгвам за моноблока, предния за вкъщи не го харесах какъвто избраха с мъжа ми и сега майстора каза идвай с мен да избереш. 😂
Агент и Ани ми поне кажете, че сте по нашите ширини? Wink

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 17:40 от mimi.7299

# 2 569
Ето ги, но в някакъв цвят, който ще покажа като дойде
https://pepina.bg/product/damski-bejovi-obuvki-24256
Пишат си хората, че са ежедневни, но аз по висок ток не нося.

# 2 570
Клои, никъде не съм ходила, нямам време да се мотая по магазините.Ходя по обекти и шоурумове с моята приятелка.

# 2 571
Mimi, нищо лично, но с Ани имам 10 год виртуална страстна връзка от спортната тема и не исках да си я деля с никой, когато за първи път се отвори възможност да се видим в реала!

Моят опит от 30+ год срещи след виртуална комуникация показва, че 1:1 и 1:10 са абсолютно различни динамики.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 13:19 от Agent Provocateur

# 2 572
Ани, малко ми е неудобно че така стана с полата.....
днес съм с нея, смачкана вече, че е 39 на сянка, а деня е млад както се вика 😂
Колега беше готов да се закълне, че съм бутнала рафта в Долче и Габана
И мъжете ги разбират нещата 😂

На Рожденничката ЧРД! 🍰🌷🌷🌷

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 17:55 от Al Georgieva

# 2 573
Принципно харесвам рокли с дълбина, която показва най тънката част на крака- глезените.
Много са хубави обувките!
Значи търсим миди дължина и рокля достатъчно комфортна и неструктурирана, че да ти позволи и ти да се чувстваш добре и да тичаш с 3 год разбойник! Нещо такова?
.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 13:50 от Agent Provocateur

# 2 574
Аз искам чепиците от втората снимка...ох седя и се смея, а майстора ме гледа! 🤣

# 2 575
Агент, уби мъ, да знаиш! Joy

Sweat SmileSmiling ImpSatisfied

Скрит текст:
Много съм нервна днес - недоспиване, напрежение в работата, пътуващи мъже (ММ по полети, шофиращи синковци), мамината кифличка е в период на мрънкане и като никога, когато е при баба си, ми звъни по 78 пъти на ден да ореве орталъка Rolling Eyes (снощи пътя на косата ѝ не можела да си го намести правилно Close)

Представих си моите бухнали козуначета пъхнати в това и... Оправи ми настроението Wink

ПП: Страхотни снимки на летни мацки видях последните дни Simple Smile Аз не се показвам, че съм все с дълга до глезентите пола или рокля... Нищо ново и интересно.

# 2 576
Агента, е предложила роклята. Разсмя ме с обувките. 😂😂😂 Представям си, че ще изчистиш с тези панделки улиците все едно снегорин е минал. 🤣🤣

# 2 577
Цитат
Може да има невидими намеси
ДЗХ, естествено има - точно към тях се бях запътила. И биостимулиращите процедури са ми интересни - ако се видим някой ден ще те поразпитам да разкажеш от "първа ръка". Hug

Desi, на мен ми харесаха обувките, които си избрала и в трите цвята, като в синьо и зелено според мен са по подходящи за морето.
Аз тази рокля предлагам - харесах я като модел и състав 70% Вискоза, 30% Коприна - /бягам от полиестер лятото/ и я намирам съответстваща за описаното събитие:
Ето в синьо, има я в още 7 цвята

https://modivo.bg/p/haveone-liatna-roklia-aff-l013-sin-regular-fit-0000304437281

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:59 от Sweta

# 2 578
Агент, благодаря!
Първата рокля ми хареса, но да видим истинския цвят на обувките. Харесва ми, че не очертава тялото, но съм сигурна, че трябва и да я меря, защото в последно време съм мръднала един номер надолу, но все си залагам на 38 и се оказва, че не се преценявам правилно.
Света, и на теб благодаря! И на мен ми хареса роклята, но обувките не са в този цвят, който показах, а уж виолетов, който аз не разпознавам като такъв. Затова да дойдат и ще ги покажа. То и аз не знам наистина какви ще са.
Редактирам се за пореден път. Ако взема тази рокля, при ръст 163 см  дали ще ми е до земята. Ще скъсявам. Това да е.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:59 от De Si

# 2 579
  • София
ЧРД , Съни!

За вечерна сватба на брега на морето си представям гащеризон с широки крачоли, или тоалет със широк панталон.
Ох, че хубаво преживяване ще бъде ДеСи. Размечтах се да присъствам на такава сватба.

Общи условия

Активация на акаунт