Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 548
  • 2 856
  •   2
Отговори
# 2 580
  • София
Съни, честита да си! Само хубави емоции и много здрава!
ДеСи, това че събитието не е много ангажиращо и морско ти дава свобода на избора. Сигурна съм, че със съветите тук ще изградиш тоалета така, че хем да ти е комфортно, хем красиво да се получи.
Искам и аз онази рокля, която сте я нарекли за Кло - много обичам такъв принт, да имах и фигура за нея щеше да е супер!

Днес веех широки и неогладени копринени шалвари из градската жега. Толкова съм го ударила през просото, че нося потници без сутиен вече втори ден. Но пък в такива дни косите си ги харесвам - вълнисти и волни. 

# 2 581
ДеСи, показаната рокля я има във виолетово /ти май вече си видяла/
Ето още един модел във виолетово /+ още 5 цвята/ и отново хубав състав - вискоза/коприна

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:32 от Sweta

# 2 582
Харпа, зашо да не ти отива райе? Аз го обожавам.
Да ви покажа черната пола с дълбоките цепки, че някой питаше. Трябва да я изпера и изгладя и скачам в нея. Ще е шок и ужас за някой, затова я слагам така.
😂
Много добре е направена не се разтваря при ходене, едно припокриване има и загадъчно стои.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:26 от cloè

# 2 583
  • Ямбол
Страхотни са обувките, ДеСи 💜. Честно казано, и аз тръгнах да търся подобен модел рокля като Агентчето, обаче много се разсеях из Пинтереста и не намерих нищо 😅. И за гащеризон си мислех, нещо такова:

Честит рожден ден на Съни 🧡! Да ти е слънчево и усмихнато всеки ден!

Мими, роклята ми е май на някаква италианска марка, от една втора употреба в Бургас ми е.

# 2 584
  • Бургас
Ей, много ви благодаря за пожеланията! Снощи излязохме семейно покрай морето, нищо кой знае какво, съответно и облеклото беше по-скоро лятно, ежедневно и удобно. Само сина за първи път по желание облече ризка, но пък не дава да го снимам Grinning Аз естествено го издебнах... Ето така сме, съвсем спонтанни снимки
Скрит текст:
И голям букет

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:11 от sunny-n

# 2 585
  • София
Съни, говори ми за желанието на момчетата да ги снимат! А ти сияеш!

Кло, райе много нося, обожавам и се кълна във вечна обич и любов към него, но моделът на показаната рокля предполага височина и бюст, каквито нямам Wink. Полата ти е много интересна, но предполагам, че облечена ще е още по-впечатляваща.

# 2 586
  • София
Харпи, колко деликатно го каза това последnото! Flowers Hibiscus
Аз бих казала: намачкани фусти не ща, ами да видя как застава на теб, cloe! Laughing

Апропо, cloe да си жива и здрава за сета на HM!
Полата е много благодатна за носене и съчетания! Blush

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 11:43 от kopche

# 2 587
Полата ти много ми харесва, Клое. Хубавата дреха и неизгладена личи и цвета е чудесно неопределен - уж черно, но не съвсем. Това съм го забелязвала при класните дрехи, честита Flowers Hibiscus

# 2 588
Моля, Копче! 🤗
Позволява и по отделно да се носят и наистина е комбинативна.

Полата не е прана и гладена затова изглежда така. 🤣🤣🤣Написах го и в предният пост.
Много е хубава и като я видях пощурях по нея. Дамата не зная за кой път я носи и показва.

Копче, ето полата, но не на мен. Не се показвам във форума. И хич не е измачкана като се изглади. 😉

Мерси, Света! 🤗 Да, полата е на Макс Мара миналогодишна колекция и много се радвам, че я намерих. 😍

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:21 от cloè

# 2 589
  • Русе
Съни, здрава и много щастлива да си! Сияеш на снимката!
Копче, много добро съчетание. Супер си!
Майола, добре изглеждаш.
Света, не те видях пак.

# 2 590
Клое, полата много ми хареса. Даже на твоята снимка се вижда по-добре и цвета и материята изглежда мека. Да си я носиш с удоволствие!
Съни , много слънчева усмивка Simple Smile
Деси, морска сватба ...  Толкова ще е хубаво, лежерно, цветно, представям си арка в розово, морско синьо зелено и бяло,  представям си също  рокля от фина материя с полупрозрачни воали, в цвят екрю, например. Ако видя нещо по сайтовете, което да отговаря на тази и ми представа, ще я добавя.

# 2 591
Много обичам екрю.
Майола, за гащеризон и аз се замислях. Много е хубав тоя на Манго, но даже на манекенката сякаш прави коремче. Или прекалено се вглеждам

# 2 592
  • Берлин
Съни, честита да си!
Деси, мързелувам днес и гледам Сексът и града 2. Ей такава рокля ми допада за морско сватбено парти /на стоп кадър хванах

Кари..

# 2 593
Честит празник със закъснение sunny-n! Като момиченце си, с много младежко излъчване.
Аз на морска сватба няма да ходя скоро, но си харесах морска рокля Simple Smile.
Не особено официална.

# 2 594
Харпи и аз като теб лежерно. По цял ден вънка, вътре с къси панталонки и тениска тип Лакоста. Голям кеф, че и без сутиен. За косите, не питай...! 🤣
Копче, чак на мен така съчетана ми хареса полата.
Кло, не може ли като я сложиш твоята поне от кръста надолу да покажеш. Или на лични! 🙏
Преди седмица поръчах една шарена рокля като полата ти с две високи цепки отстрани. Явно фирмата фалшива излезе, нито роклята с цепките, нито копринената дойде. Sad

Общи условия

Активация на акаунт