Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 293
  • 653
  •   1
Отговори
# 480
Боби, успех!
Съни, за мен там са едни от най-хубавите изгреви и залези. Крайбрежието е много красиво и все още не е съсипано от туристи. Нашето Airbnb беше извън Лисабон и до там ходихме само за фестивала, та от самия град нямам какво да покажа, но друг път съм била преди години и е много интересен град с история, занаятчийски магазинчета и чудновата архитектура.
Иначе на нашия плаж  всяка сутрин местните баби се събираха да правят йога. Много яки мадами. Sunglasses

Намалих големината и качеството също пострада, но ето за това говоря.
Скрит текст:

# 481
  • Canada
Лято, честито и тук!

Бубе, голям мъж да порасне!

Боби, успех!

Ем, малкия дявол е било 🤗

Селесте, честито и на вас!

Ние сме вече в Доломитите, жесток порой ни валя преди Верона, зловещо беше. Но абсолютно си струваше, това е най красивото място, което съм виждала 🤩 Щях да отделя повече време ако подозирах колко ще ни хареса и на двамата.

Скрит текст:

# 482
Фонс, размечта ме, искам и аз. А третата снимка е като картичка. Heart Eyes

# 483
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви за пожеланията,  за моят принц. Дай Боже,  всички да се  сбъднат!

Фонсче, благодаря, че ме пренасяш в друго измерение !

Селесте, честито на Мартичко. На късмет да му е!

Лято, честит дом! Нека винаги да е пълен  с любов, топлина и уют!

Ем, верно е бил малкия дявол и е изчакал до последно.

Моята Билянка вече е "пушка". Така и не се разбра какво е, но поне се повлия от АБ.  Сега остава да видим дали ще отиде на купона на принца, че само за това говори, милата, а и той ще е разочарован, ако тя не дойде, че са си голяма комбина.

# 484
Добро утро.
Ем, приказно е.
Фонс, аз лично не искам почивката ти да свършва,  за да ни пускаш още снимки.
Бубе, да отидете всички на празненството.
Аз спах добре, само дето имам крампи в единия крак. Днес ще си взема магнезий,  а другата седмица ще си пусна профилактични изследвания и ще видя и ще го изследвам и него. През зимата беше добре.
Хубав и успешен ден.

# 485
  • На брега на реката
Съни, напоследък чета, че Mg е безсмислено да се изследва, защото се вижда само в кръвта, която е транспортна единица и не показвало наличието в тъканно ниво, което било важното.

# 486
Възможно е,  Бубе. Скоро ще отида до личната и ще го обсъдим и с нея.

# 487
Бубе, да е здраво внучето на патерици!
Благодаря за пожеланията!
Над 6г търсихме, минахме през какви ли не варианти, докато стигнем до тук.

# 488
Добро утро!

Бубе, честит да е Принцът, да е много здрав!

Лято, честит нов дом! Да го изпълните с много любов!

Фонс, ако станеш баба може да взема едно котенце. Аз отдавна манифистирам коте, ама то не идва...

Оф, бе Ем... Добре, че няма нищо счупено!

Вчера си купихме диван, алелуя 😆

Спокоен ден, банда!

# 489
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Але, честит диван! Скоро да се похвалиш и със столове!
Сестра ми ми е на гости и вечер лягаме към 1... Ставам рано...
Недостатъчно сън...
Краят на учебната година е. Много бумащина на работа.
Хубав ден!

# 490
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Фонси, чудни снимки!

Селесте, бравос за госпожата, добре се нареждат нещата Simple Smile

Але, честит ти диван, а между другото имам 6бр котки за раздаване, ще ги кастрирам, обезпаразитя, ваксинирам, всичко Wink

Ем, Ем, маймун си ти Simple Smile Сега любимия само да те гушка Yum

Хубав ден ви желая!

# 491
  • Бургас
Лято, честит ви нов дом! Да бъде пълен със смях и много незабравими моменти

# 492
  • Бургас
Добро утро!

Забравила съм си вчерашната аларма за вървенето и сутринта станах ненужно рано. Бях си направила вече кафето, когато се усетих, че не е за 8, а за 7 ч. Нищо, така и така последните дни вечерята ми е каквото дойде, поне да компенсирам днес с топла баница за закуска.

Фонс, последната ви спирка наистина е черешката на тортата в това прекрасно пътешествие.

Бубе, със сестра ми бременеехме по едно и също време и с двете деца, голям късмет, и няма по-важни гости от брат'чедите на което и да е събиране Simple Smile Заедно ли са четиримата, или пък сега 2*2, друг не им трябва. Искрено се надявам да си останат приятелчета и след време.

Ем, да минават бързо охлузванията!

# 493
Добро утро!
Успах се! От кога исках да го напишаааа. Е, не ставам сега, но пак съм доволна. Вчера правих малко зимнина, днес мисля да повторя. По отпускарсно време ми тежи по- малко, отколкото да правя в един от почивните дни.
Али, честит диван.
Фонсе, вземи си неплатена отпуска и удължи екскурзията! Страхотни снимки. Няма какво друго да кажа.
Хубав ден, момичета!

# 494
  • Germany
Добро утро!
И аз се наспах. Една вечер без викове по улиците. Довечера обаче, ако спечелят турците, ще е ужас. Нямам търпение да свърши това първенство! А най нямам търпение да стане края на юли и да дойде ваканцията ни Simple Smile Тази година и ние ще отделим повече време на Доломитите, че до сега само през прозореца на колата им се радвахме.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт