Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 290
  • 653
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Аз пък си спя. Даже едва ставам сутрин за работа. Към 5 заека се раздрънква да го пусна, ставам и след това си заспивам без проблем до към 7 ,когато вече няма мърдане.
Много любимо ми е през лятото,когато вие почивате,пък аз работя и вече когато вашите отпуски са свършили и пак сте на нивата,аз съм в отпуска.Тази година така се падна,че ще почивам 18 дни (със празниците и съботите и неделите,де) Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

# 496
Селесте, ще останат близки. И ние така раснахме с моите братовчеди, като братя и сестри сме.
Съни, ти с крампи, аз с болка в петата, да не остана по-назад.
Налепих тук кинезиотейп, ще чакам да мине без лекар.
Пробвай магнезиево олио ти, ако не си досега.
Але, честит диван, чакаме снимки и от теб и от Лято.
Ети, дай да ги видим тез бебета котета. Аз няма да взимам, че си имам един хубавец, ама много им се радвам.
Боби, не приключихте ли? Ей я ваканцията, стисни оше малко зъби.
Ем, посинено момиче, искрено съжалявам за случилото ти се и пожелавам бързо да ти мине!
Лин, много си лоша с тези 18 дни, това си е цял месец;)
Мони, Мари, честито ви наспиване, аз тези вечери не спя добре, от пълнолунието ще да е.
Фонс, кой е фотографът у вас? Много хубави снимки, наистина са като картички.
Хубав ден, момичета!

# 497
  • Бургас
Tuty и това е без почивката април, май и без коледните празници
Пак ще ставаме баби с колежките.
Скрит текст:

# 498
Момичета, вкъщи съм си.Операцията мина успешно, добре съм сравнително.Ходя на превръзки и ще чакам хистологията.Всичко е наред.Най- вече си чакам морето през юли💓🌞

# 499
Браво, Савина! Отлична хистология пожелавам.

# 500
Савина, всичко да е наред! Така пророкувам!
Алечко, какъв диван си купихте? Ние трябва да избираме цвят на дивана и на столовете.

# 501
Лято, от мен един съвет- само не черни на цвят.

# 502
A, не, не. Нещо петрол ми се върти.

# 503
Много сте мили всичките. Hug Аз всяка година имам по едно падане по стълби и все от най-горното стъпало и всеки път се разминавам само със синини, за щастие.
Али, дай малко повече инфо, де. Цвят? Форма на дивана?
Савина, бързо възстановяване.
Мари, стягаш ли багажа вече ?

Гледах много приятен испански филм - Pared con pared. Нов е, комедия от 2024. Препоръчвам за разпускане.

# 504
  • София
savina, бързо възстановяване и отлична хистология ти желая!

# 505
Ем, утре ще стягам зимнина, че днес не купих зарзават. В петък малко ангажименти в Сандански и чак след това ще обърна внимание на багажа. Сега, опашката, която ни е гарантирана на границата не знам как ще я преглътна, но поне сме си свалили нова музика (Ейми Уайнхаус).
Последната испанска комедия, която гледах беше Alimanas. Доста се посмях.

# 506
Мари, понеже моя мозък думите зарзават и зимнина ги причислява към абсолютно ненужните ми и никога неупотребявани от мен думи, съм запомнила само почивката. Grin Може пък да изкарате късмет на границата, пък и вие сте по-близо от софиянци и докато дойдат те да направят опашка, вие вече ще сте минали.

# 507
  • при моите деца .....
Привет!
Ем.... и аз не приемам думите зимнина и зарзават...
Валя при нас, имаше и градушка....
Ходих на танци....
Много ги обичам.
ММ се прибра.
Вечеряме.
Пием вино!
Наздраве!
Наздраве!

# 508
  • Бургас
Сави, стискам палци за добри резултати! Бързо възстановяване!

# 509
  • при моите деца .....
Сави, пропуснах, пожелавам ти добри резултати.
Бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт