Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 288
  • 653
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Роди, имаме парцел в града, на който мислехме да строим къща. Обаче после дойде ковид нещото и се отказахме. А бяхме приготвили документите.
Но стана по-добре така, защото пък си купихме къща в близко село.
И този парцел стоя нялко години ей така и скоро решихме да строим срещу обезщетение. И така.

# 61
  • София
Дано всичко ви се получи по план!
Като знам на нас колко нерви и усилия ни коства. Сега трябва да преправяме и канал на "добрите" строители. Ама здраве да е! Да не скучаем.
Занимавам се аз сега да търся информация децата другата седмица кога ще учат. В Школо програма за 10ти и 12ти липсва, ама в крайна сметка щели да учат на 12ти.

# 62
  • Бургас
Роди,тази информация не я ли дава училището и да е различна за всяко? Нашите са на училище до 12.06, а на 13 и 14.06 имат екскурзии. Който няма да ходи на екскурзи, ходи на училище или с бележка се освобождава.

# 63
  • София
Да и аз класната питах, понеже в Школо явно информацията не е коректна.

# 64
Благодаря, момичета,♥️🥰

# 65
Стейси, бързо и безпроблемно да я построите къщата. Ние явно сме късметлии, но едно и че бързо стана (от първа копка до нанасянето ни отне по малко от година),  друго че не сме имали проблеми със строителите, единствено някаква мазилка в банята бяха объркали/ не направили както трябва майсторите, но бързо го оправиха и откакто сме се нанесли вече близо 3 години не сме имали никакви проблеми с къщата. Чукам на дърво така и да си остане, по досадно нещо от това да правиш ремонти няма.

# 66
  • Бургас
Да и аз класната питах, понеже в Школо явно информацията не е коректна.
Не знам. Децата вече запразниха ние тепърва ще правим плодови салати и сандвичи по трудово.

# 67
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Сави, стискам палци. 🍀
В моето училище ще учим на 10 и 12, но в него няма изборна секция.
Другите две училища ще учат само на 12.
Уморена съм.

# 68
  • София
савина, стискам палци за успешна операция и блестяща хистология! Дъщерята да изкара 6 на изпита Flowers Four Leaf Clover
Стейси, много късмет и успехи на студентката!

# 69
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес раздават удостоверенията на Митето.
Ще види съучениците, ще получим списъка с книги за лятото...
Ще играе в парка....
Аз планирам пилатес.
Хубав ден!

# 70
Добро утро!

Снощи гушках принцеса, няма такъв кеф 🥰 Видяхме се с момичетата, поприказвахме.
И отново заваля и отново не косихме. Дворът на нищо не прилича. Дано вече довечера имаме късмет.

Извадих чувала с най-летните дрехи 🥰

# 71
Добро утро.
Вчера се бях настроила за резултати от матурите, но се размина. Днес пак съм в очакване.
Али, разбирам те. Нашата племенница стана на 4, но пак ни беше страхотно гушкането. Признавам си, че за на моменти се хванах как си представям, че имам още едно дете.
Боби, вече ваканция ли си?
Хубав ден!

# 72
  • Бургас
Добро утро!

Стартирам бързо ходене до Морската, после ме търсете в парка. Три пъти ходихме вчера, не кучетата, ами не знам вече кой не ме знае там.

Спокоен да е денят ви!

# 73
Добро утро!

Да се похвалите днес с резултати от матурите.

Боби, весело на вас 😊.

Пия кафе и отивам на работа. Малката ще я карам при свекървата тия дни да се гледат и след работа ще я взимам, докато се възстанови напълно.

Хубав ден на всички ☀!

# 74
  • Бургас
Добро утро,  момичета!🍀

Общи условия

Активация на акаунт