Измама Турски мебели

• 6 169
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм в същото положение, с тази разлика, че парите й ги изпратих още през февруари 2024г. Цяла година ме мотае и всячески отказва да върне откраднатото.

Как ви върна парите, от август месец, 2024г си поръчах спалня за 1800 лв. Закупих си друга спалня, но тази долна лъжкиня не ми връща парите

# 31
Здравейте, и аз поръчах една маса от Емилия Денисова в началото на януари. След като платих капаро тя изчезна. Едва в  началото на февруари успях да се свържа с нея и както по-горе пишете имаше безброй извинения. Пътувала, имала друга работа.... Масата била поръчана. След това тя отново изчезна и до днес ни вест ни кост. Емилия Денисова е ИЗМАМНИЦА!!!

# 32
Здравейте, някой от вас, успял ли е да си вземе парите или да получи мебели от тази жена. За съжаление и аз се подлъгах от примамливата оферта на дамата. След превод на парите си писахме оскъдно, но от няколко дни, тя нито влиза във фейсбук, нито си вдига телефона. Уговорката ни е за края на този месец, но след като чета тук, незнам какво да мисля, и най-вече незнам какво да правя Sad
Здравейте, съжелявам, че се включвам късно с поста си, но искам да ви информирам, че при мен нещата се развиха благополупно. Пиша това понеже платформата не ми позволява да си изтрия поста. Искам да кажа на тези от вас, които са изпитали притеснение като мен, че на мен Емилия ми възстанови капарото което бях изпратила. След като прочетох какво се пише тук, се свързах с нея и обясних, че съм притеснена относно поръчката си. Жената предложи да ми върне парите, тъй като според нея стоката ще се забави, а когато пристигне да си я платя цялата на шофьора. Изпрати ми скрийншот на поръчката, на кореспонденцията със сайтовете и снимки от чатове на доволни клиенти. Нито се е налагало да сигнализирам някъде, нито да информирам други хора.

# 33
Здравейте!
Колко хубаво, че във Вашия случай нещата са се развили така спокойно и благополучно. На нас ни се наложи да се занимаваме цяла година (!!!) с въпросната, безброй безпредметни и безрезултатни телефонни разговори, дълга кореспонденция, много притеснения и нерви. Още може би на третия месец след като не достави поръчката ни й казах, че искаме да си получим сумата обратно - тя увърташе по всевъзможен начин. Абсолютно всеки път ми казваше нещо различно, което нямаше нищо общо с предишен разговор. Който има излишни средства и време за губене, нека си поръча мебели чрез нея, но аз съм убедена, че всичко, през което преминахме заради тази жена, не е случайно, не е единичен случай, не е стечение на обстоятелствата или нещо подобно - абсолютно целенасочено и най-нагло лъжеше и се криеше през цялото време.
Здравейте, някой от вас, успял ли е да си вземе парите или да получи мебели от тази жена. За съжаление и аз се подлъгах от примамливата оферта на дамата. След превод на парите си писахме оскъдно, но от няколко дни, тя нито влиза във фейсбук, нито си вдига телефона. Уговорката ни е за края на този месец, но след като чета тук, незнам какво да мисля, и най-вече незнам какво да правя Sad
Здравейте, съжелявам, че се включвам късно с поста си, но искам да ви информирам, че при мен нещата се развиха благополупно. Пиша това понеже платформата не ми позволява да си изтрия поста. Искам да кажа на тези от вас, които са изпитали притеснение като мен, че на мен Емилия ми възстанови капарото което бях изпратила. След като прочетох какво се пише тук, се свързах с нея и обясних, че съм притеснена относно поръчката си. Жената предложи да ми върне парите, тъй като според нея стоката ще се забави, а когато пристигне да си я платя цялата на шофьора. Изпрати ми скрийншот на поръчката, на кореспонденцията със сайтовете и снимки от чатове на доволни клиенти. Нито се е налагало да сигнализирам някъде, нито да информирам други хора.

# 34
Здравейте, Срещу Емилия Денисова се води наказателно производство във връзка с дейността ѝ във Фейсбук групата за мебели от Турция. Моля ако някой друг също  е подал жалба, да сподели номер и къде е подадена, за да могат да си комуникират разследващите органи

# 35
Днес е 13.10.2025г. Добрата новина при мен е, че Емилия Денисова преведе по Изипей на името на майка ми, понеже последните дни комуникираха сумата от 1200 лв. Има още 600 лв, да дава, за които се разбраха на 14.10.2025г да преведе след 09.30 сутринта. Сумата от 1800 лв, беше преведена миналата година м. август за спалня, която бях поръчала от нея. Ще ви държа в течение по случая

# 36
Днес е 14.10.25г, Емилия Денисова си спази уговорката и преведе остатъка от 600 лв

# 37
Здравейте,
не разчитайте нито на мебели, нито на пари!!!!!
Отивайте и подавайте жалби - това единствено работи и поне парите ви ще се върнат.
А мебели ще си поръчате от друго място.
Емилия Денисова разчита на такова отлагане и ако спре да ви се занимавате, за да си трупа пари от хора като нас. Разчита се да запбравим и да махнем за тези 1000-2000 лева и да продължим без тях.
От както съм написала този пост станахме 4-5 измамени в рамките на 2 месеца. Сметнете, че от всяка от нас взела 2000-3000 лева. Само тук са 15 000 лева, а има и такива, които ги е срам, че са измамени.
Така че Действайте и отивайте в Полицията!!!!
Здравейте,
аз също съм жертва на Емилия Денисова. Смятам утре да отида в полицията. Тя върна ли ви парите? Как се развиха нещата?

# 38
Скрит текст:
Здравейте,
не разчитайте нито на мебели, нито на пари!!!!!
Отивайте и подавайте жалби - това единствено работи и поне парите ви ще се върнат.
А мебели ще си поръчате от друго място.
Емилия Денисова разчита на такова отлагане и ако спре да ви се занимавате, за да си трупа пари от хора като нас. Разчита се да запбравим и да махнем за тези 1000-2000 лева и да продължим без тях.
От както съм написала този пост станахме 4-5 измамени в рамките на 2 месеца. Сметнете, че от всяка от нас взела 2000-3000 лева. Само тук са 15 000 лева, а има и такива, които ги е срам, че са измамени.
Така че Действайте и отивайте в Полицията!!!!
Здравейте,
аз също съм жертва на Емилия Денисова. Смятам утре да отида в полицията. Тя върна ли ви парите? Как се развиха нещата?
Жената е написала. Четете до края.

Общи условия

Активация на акаунт