Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 73 129
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Веднъж аз не можех, свързах се с чата и ми казаха, че е защото статуса на поръчката не ми се беше актуализирал на доставена. И наистина, в момента, в който стана доставена - вече можех да върна.
Благодаря ти! И аз така си помислих, но не бях сигурна.

# 151
  • SF
Postage & Packing:   €39.77
Как да се възползвам от безплатна доставка до България? Може би не правя нещо като хората, за да ми дават такава цена за доставка.
В кошницата имам продукти за 152 евро.

# 152
  • на Мелмак
Може продавач да не е Амазон и/или някой продукт да не отговаря на условията за БД. Просто си вижте продуктите. Там си пише.

# 153
  • SF
Къде да погледна какво си пише на продуктите?
Може ли да ме упътите?

# 154
В описанието. Ето:

# 155
  • SF
Да, погледнах. На един уред, който е 28 евро, доставката до София е 14 евро.
Това нормално ли е?
Явно да, но пак ще ползвам превозвач.

# 156
  • на Мелмак
Да, абсолютно нормално е.

# 157
  • SF
Когато поръчам 3-4 неща от различни търговци (дреха, бижу, уред), всяко си има цена на доставката. Надминават 49 евро. Заедно ли ще дойдат и цената за доставка на всеки един се сумира и накрая плащам 4х15 евро?

# 158
Условията за безплатна доставка до бг важат само, когато продавач е Амазон.

# 159
  • на Мелмак
Всеки търговец може да си сложи доставка. Може и да участва в БД. Затова си гледайте продуктите, както ви е показано по-горе, също така при стъпките за плащане, мисля, че и там се виждаше, кое с каква доставка е. Може, ако имате, такива, които са с БД да ги пуснете до тук. Другите с превозвач.

# 160
  • SF
Какво е Б.Д.?

# 161
Безплатна доставка

# 162
Отдавна не бях пазарувала, но дойде отново време. Някой скоро да е попадал на сандали 42н за екстра широк крак? Дебна още от декември, но цените изобщо не паднаха. Сега съм готова да поръчам на всяка цена. Харесала съм няколко модела на rieker, понеже последните ми няколко чифта бяха техни.
Не съм използвала още БД до България и смятам да се възползвам. Ако случайно нещо не ми стане, мога да ги върна безплатно обратно със Спиди, нали така беше?

# 163
Отдавна не бях пазарувала, но дойде отново време. Някой скоро да е попадал на сандали 42н за екстра широк крак? Дебна още от декември, но цените изобщо не паднаха. Сега съм готова да поръчам на всяка цена. Харесала съм няколко модела на rieker, понеже последните ми няколко чифта бяха техни.
Не съм използвала още БД до България и смятам да се възползвам. Ако случайно нещо не ми стане, мога да ги върна безплатно обратно със Спиди, нали така беше?

С връщането не мога да помогна, би трябвало да пише, но Jana имат удобни модели за широк крак.

# 164
Здравейте, някой купувал ли си е куфар от Амазон, и дали сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт