Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 71 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София, Манастирски ливади
Да, имам предвид по черен петък и разни сделки. Дали сега е имало не знам, защото не съм активирала прайм, но го дадох като вариант.

# 736
https://www.amazon.de/-/en/Battery-Cleaner-Wireless-Automatic-An … 9db3-d19e90bb8319

Някой има ли тази? Всъщност приемам предложения и за други модели и марки, не знам какво да гледам изобщо.

# 737
  • София
https://www.amazon.de/-/en/Battery-Cleaner-Wireless-Automatic-An … 9db3-d19e90bb8319

Някой има ли тази? Всъщност приемам предложения и за други модели и марки, не знам какво да гледам изобщо.
Моята дойде преди няколко дни. Не съм я тествала кой знае колко, но чисти добре. Аз съм с котка и много ме дразнят гранулите, които разпилява. Успява да ги дърпа, за разлика от предишната ми.  Имитация на Дайсън е. Аз я взех за около 150-160 евро.

# 738
Здравейте,
Нямам възможност да изчета темите. Влизам направо с въпрос: поръчах две неща от амазон.ком. Ще бъдат с две доставки, макар и в една поръчка. Първото нещо уж е пуснато, но от 2 октомври няма обновяване.  Delayed in transit. Няма го в предвидения срок и пише, че мога да искам refund.
Обаче.  Това значи ли, че няма да ми пратят и другото нещо? Реално, то ми е по-важно. Или да изчакам още?

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:04 от Рошличката

# 739
  • Сф
Amazon.com е американският амазон. Т.е. дълъг транзит и евентуално може да отиде на митница. Ако е на митница, би трябвало да се свържат с Вас от там.
Другият артикул ще го изпратят, независимо какво става с първия.

Аз бих изчакала 2-3 седмици поне, за да съм сигурна, че няма да пристигнат.

# 740
  • Пловдив
Привет Hug
В събота пуснах поръчка до България от amazon.de, като едно от нещата е pre-order. Поръчката си е регистрирана, виждам я в акаунта си, пише, че ще пристигне между 21 и 25.10., получих и e-mail. Все още обаче не са блокирани пари по сметката ми. Досега, винаги блокират веднага. Може ли причината да е в pre-order или нещо се е объркало...
Ще съм благодарна, ако някой има подобен опит, да сподели.

# 741
  • Сф
Винаги блокират парите, когато изпратят поръчката.

# 742
При мен си ги дърпат/блокират в момента на пускане на поръчката.

# 743
  • София
При мен също се блокира сумата при пускането на поръчката.

# 744
  • Пловдив
При мен винаги са блокирали при поръчката и теглили- при изпращането. Затова сега се зачудих какво се случва...

# 745
  • Сф
Нова тема. Дано да има добри намаления по ЧП.

Общи условия

Активация на акаунт