Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 71 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Какво пазарувате от прайм сделките днес?
Течният Персил, който бях похвалила, в момента е на много добра цена, със събскрайб под 20Е за 2 броя. Но съм запасена и ще пропусна този път, че имам и от цветния, който дори още не съм пробвала.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09KLP2Q7M/ref=ewc_pr_img_ … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 691
  • Сф
Аз искам бягаща пътека за домашни условия. И Ровента изправена прахосмукачка, ама още не съм имала време да ровя.

# 692
  • European Union
Аз искам бягаща пътека за домашни условия. И Ровента изправена прахосмукачка, ама още не съм имала време да ровя.
Сподели, ако харесаш някоя пътека. И аз искам, но не знам какво да гледам.

# 693
  • Бургас
Аз се чудя на един Instant pot smart cooker, намален на 62,99 паунда.  Някой ако има отзиви, ще съм благодарна да сподели. Simple Smile

# 694
  • София
Обувки Ecco на добри цени има. Моделът, който взех, е изчерпан вече и затова не давам линк. Скечърси мъжки и дамски също се намират изгодни.

# 695
  • Mediterraneo
Моите неща в кошницата стоят ненамалени Sad Ще пропусна този път Прайм дните май.

# 696
При мен в кошницата има увеличение на доста неша
Този прайм дали важи за безплатна доставка без лимит на сумата до България?
Нямам време да ровя,ще хвърлям по едно око на темата. Успешни покупки,похвалете се тук,да разглеждаме и ние.

# 697
  • София
не важи без лимит за бд до България.

Този прайм дали важи за безплатна доставка без лимит на сумата до България?

# 698
Здравейте,имам следния казус.На съпруга ми му теглят от картата 16 долара такса за Прайм вече трети месецВъпроса е че той не се сеща да е влизал в амазон още повече в американския щом я теглят в долари сумата, не помни и профила си даже какъв е за да вляза и да го спра..Някой случвало ли му се е такова нещо ,не знам как да постъпя за да не му теглят тази сума.

# 699
  • софия
Здравейте,имам следния казус.На съпруга ми му теглят от картата 16 долара такса за Прайм вече трети месецВъпроса е че той не се сеща да е влизал в амазон още повече в американския щом я теглят в долари сумата, не помни и профила си даже какъв е за да вляза и да го спра..Някой случвало ли му се е такова нещо ,не знам как да постъпя за да не му теглят тази сума.
За първи път чета нещо подобно.
Няма как да се тегли сума от карта, която не си ползвал и въвел, още по-малко изобщо да не си влизал. Единственото, което ми хрумва, е да е ползван Амазон профила в друг сайт, от който е поръчвано.

# 700
  • София
щом не знаете акаунта спрете картата, ама те парите си се дължат може би.

# 701
  • София
За първи път чета нещо подобно.
Няма как да се тегли сума от карта, която не си ползвал и въвел, още по-малко изобщо да не си влизал. Единственото, което ми хрумва, е да е ползван Амазон профила в друг сайт, от който е поръчвано.
да се потърси човек от дома, съпруга, дете, там служебно нещо, който  може да пазарувал еднократно дори Grinning , и сега човека се чуди... или той, ама не помни...

# 702
Може през Twitch(собственост на Amazon) да се е абонирал за Prime Gaming(получава се "безплатно", ако се абонираш за Amazon Prime) той или някой друг от вашето домакинство. Twitch е доста популярна платформа за геймъри, които гледат други геймъри как играят.
Скрит текст:

# 703
  • Пловдив
Здравейте! Отдавна не съм пазарувала от немския амазон. Мога ли да стартирам Prime за 30-те дни и да доставят до БГ? Пише, че бенефитите са само за клиенти от Германия и Австрия-пращате до адрес до Германия/Австрия и после с превозвач ли?

# 704
  • софия
Праймът не се прилага за международна доставка.
Да, с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт