Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 77 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И на мен ми липсва основния замисъл на темата,обсъждането на стоки и изгодни предложения. Да си помрънкам малко...
И да не е само спам. Последната ми пратка от немска поръчка дойде от Чехия, даже и не подозирах ,че има склад на амазон там.

# 316
  • Mediterraneo
Здравейте, на Toми Хилфингър обувките отговарят ли си на размера?
Да. Имам чехли, боти и платненки, всички са точният номер. ММ има еспадрили, също отговарят. Проверете официален сайт, там цените обикновено са по- добри по разпродажби, но не знам с доставката как стоят нещата.

# 317
  • София
Здравейте, на Toми Хилфингър обувките отговарят ли си на размера?
От много поръчани, само един модел мъжки се наложи да върна, че бяха малки. Останалите си отговарят на размера.

# 318
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали момчешки обувки за широки ходила. Може да не ги продават в Амазон. Номер 38+. Вече в чудо се видях какви обувки да купувам на 10-годишния. Гледам на картинка, чета ревюта, поръчвам и като пристигнат и каже, тесни са ми при пръстите, лошо ми става.

# 319
Пробвайте т.нар.боси обувки. Някъде в реален магазин.

# 320
Отговора е да мери , а не да поръчвате

# 321
  • София
Бихте ли ми препоръчали момчешки обувки за широки ходила. Може да не ги продават в Амазон. Номер 38+. Вече в чудо се видях какви обувки да купувам на 10-годишния. Гледам на картинка, чета ревюта, поръчвам и като пристигнат и каже, тесни са ми при пръстите, лошо ми става.
Гледам при момчешката серия на Superfit има WEIT. Дебна такива,но още не съм попадала на изгодни и не мога да дам отзим. Единия ми син е с изключително широк свод,съответно и широка част при пръстите. В момента компенсирам с номер до 2 по-големи и внимателно оглеждам снимките да не е видимо тясна обувка.
Вижте първо във физически магазин дали ще са ок superfit weit. Маркaта досега никога не ми е изневерявала за размер.
Мъжът ми е същия,при него сме взимали обувки на josef seibel weit и е бил доволен,но там мисля е от 39 номер нагоре.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 13:30 от trikitil

# 322
  • София
5 евро отстъпка за покупки над 15 евро на селекция от стоки в немския Амазон
https://www.amazon.de/-/en/yourpromotions/adf633d2-3b4a-4a96-ac3 … _Dormant_Nudge_DE
извинявам се, ако вече е пускано

# 323
5 евро отстъпка за покупки над 15 евро на селекция от стоки в немския Амазон
https://www.amazon.de/-/en/yourpromotions/adf633d2-3b4a-4a96-ac3 … _Dormant_Nudge_DE
извинявам се, ако вече е пускано
Важи обаче само за доставки до Германия (поне при мен така излиза).

# 324
  • София
Важи обаче само за доставки до Германия (поне при мен така излиза).

Ами мен ме пуска и до български адрес (поне до стъпката преди Place order and pay).
На последната стъпка ли има проблем?

# 325
Ами още в началото ми излиза "You are not eligible for the offer. See below Terms & Conditions." И надолу ми пише , че е само за поръчки до Германия. Не знам защо така.

# 326
Някой купувал ли е телефон от там? И да ми кажете ако има проблем телефона как се процедира с връщането?

# 327
Някой купувал ли е телефон от там? И да ми кажете ако има проблем телефона как се процедира с връщането?

От години купувам телефони само от склада.
30 дни имате право на връщане , след това си влиза в гаранция от датата на доставка.
Свързвате се със обслужване на клиенти.

# 328
Аз пък да похваля тази лампа - https://amzn.eu/d/awVEyFf. Приятен дизайн и чупещото рамо е много удобна функция. Толкова се хареса от мъжа ми, че поръчах още една, даже с 20% отстъпка + още 10% ваучер някакъв.. в тукашните сайтове подобен модел излизаше по-скъпичко.

И тези помощници за пуканки за микровълнова (пък и за други неща също). Купувам за 2ри път, че пробвайки нова микровълнова, вмирисах едната на изгоряло:

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 17:41 от Sis22

# 329
Ами още в началото ми излиза "You are not eligible for the offer. See below Terms & Conditions." И надолу ми пише , че е само за поръчки до Германия. Не знам защо така.
Промоцията е за избрани потребители. И при мен не важи.

Общи условия

Активация на акаунт