Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 73 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
На 30.06 поръчах една мишка от продавач Амазон с доставка 06-16.07, но все още няма никакво движение. Сега проверих и ако я поръчам в момента, обещават да я доставят до 12..07. Ядосаха ме малко, защото ми беше за подарък, досега не съм чакала толкова дълго за обработка на поръчка.

# 121
Повечето директни поръчки за България се изпращат Събота и Неделя. Ако се изпрати утре, ще пристигне в Сряда или Четвъртък според куриера.
За момента не може да се говори за никакво забавяне, със сигурност ще пристигне до крайната посочена дата за доставка.

# 122
Не казвам забавяне, но доста голям срок и никакво движение вече 5 дни.

# 123
  • Сф
Последната ми поръчка я направих на 19 юни, изпратиха я на 29ти, чристигна на 3 юли.
И предната за около 2 седмици я обработиха и получих

# 124
Ясно, явно досега съм вадила късмет.

# 125
При нас пише некоректен адрес, вкл. на пратка, коята получихме.

# 126
  • Сф
Примиджи кецове 37 и 38 номер, за 16-17 евро

PRIMIGI Women's Lux Gymnastics Shoes https://amzn.eu/d/06Gb47KS

# 127
Току що пуснах първа поръчка С доставка до България.
Да се отбележа Grinning

# 128
  • София
Аз в събота пуснах две, 3 неща са общо. Изобщо от Амазон за първи път поръчвам, дано всичко е наред.

С каква фирма пристигат?

# 129
  • София
Аз в събота пуснах две, 3 неща са общо. Изобщо от Амазон за първи път поръчвам, дано всичко е наред.

С каква фирма пристигат?

Може да погледнете 1-2 страници назад, има коментари за доставката.

# 130
Ще помоля ако някой е поръчвал от испанския Амазон инстант пот (не държа на марката просто уред с такива функции) да даде препоръка за марка и модел.
Благодаря предварително!

# 131
Ще помоля ако някой е поръчвал от испанския Амазон инстант пот (не държа на марката просто уред с такива функции) да даде препоръка за марка и модел.
Благодаря предварително!
Нямам такъв уред. Но този ми попадна от amazon.de https://amzn.to/3Lgjv4p
https://amzn.to/3WdXFVr - към магазина им
Може да го има в испанския. Гледам, че е доста поръчван и с много 5 звездни ревюта. Дано съм ти била полезна Simple Smile

# 132
Има ли как да сменя адрес на доставка в България? Никога не ми се е налагало, а ситуацията е извънредна. Вчера пуснах поръчката, но днес се случи случка и на 23 юли няма да бъда на посочения адрес.

# 133
Има ли как да сменя адрес на доставка в България? Никога не ми се е налагало, а ситуацията е извънредна. Вчера пуснах поръчката, но днес се случи случка и на 23 юли няма да бъда на посочения адрес.
И на мен ми предстой същото. Аз смятам щом фан куриер, предадат пратката на Еконт да им се обадя и да пренасоча.

# 134
  • Mediterraneo
Благодаря предварително!

Испанската Olla GM на Cecotec. Почти година имам последния модел, с еърфраер капак( Olla GM H Deluxe Fry), винаги ще я препоръвам. Има турбо, готвене под налягане, отделно останалите програми паста, ориз, пържене и какво ли още не. Капакът на фраера е сваляем. Продават я в Амазон, като има и добри оферти( моята я взеп за 149 евро, сестра ми нейната за около 120).

Общи условия

Активация на акаунт