Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
На късмет идват цели перилните препарати, както и всичко останало явно… Шампоан ми се беше разлял веднъж и ми върнаха парите. Други инциденти не съм имала откакто има доставка до Бг.
Sasi6, на зъбния душ имаше отдолу опция да се избере 50% отстъпка (май), сега пише 10€ и намалението се отрази в кошницата чак на стъпката с плащането, може би затова не си го видяла.

п.с. Да допълня, че ползвам само течни препарати- и за пералня, и за съдомиална.
,
Shantal, на каква цена беше зъбния душ? Благодаря

# 556
Тази цена на кафето обаче е само с абонамент, доколкото виждам. Как работи тази опция?

# 557
  • Sofia
ina21, €12.09

# 558
  • In transit
Тази цена на кафето обаче е само с абонамент, доколкото виждам. Как работи тази опция?
Долу вдясно има опция за еднократна покупка, цената беше 13-14 евро.

# 559
Мики, каква е разликата между кафето, което си показала и еспресо варианта? И двете са на зърна мисля.

# 560
  • In transit
loana_g, да, и двата вида са на зърна. И двете са микс от арабика и робуста, в различно съотношение. Има лека разлика във вкуса, аромата, сладостта и интензитета на кафето. Въпреки, че тези горните много зависят и от други фактори: колко ситно е смелено кафето, колко е пресовано, как е екстрактното, колко грама има в една доза и прочие.

# 561
  • Варна
Бихте ли споделили ,от кои перилни препарати сте доволни, както и, ако някой е поръчвал кафе -100% Арабика Благодаря!

# 562
Не съм пазарувала от Амазон.де никога. Харесала съм няколко неща за безплатна доставка. Има ли код за намаление на първа поръчка?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 17:15 от novembersecond

# 563
Не съм пазарувала от Амазон.де никога. Харесала съм няколмо неща за безплатна доставка. Има ли код за намаление на първа поръчка?
Не.

# 564
  • на Мелмак
И аз да похваля кафето, от тук си взехме черно и червено, цената беше над 40 лв за пакет. Сега от Амазон ще поръчвам Simple Smile
Благодаря!

# 565
Вчера сложих няколко неща в количката, но не ги поръчах и днес виждам, че всички от тях имат между 5 и 15 € разлика за всеки артикул нагоре (от един и същи търговец са). Става дума за хранителни добавки. Това обичайна практика ли е, да има разлика в цените в различните дни?

# 566
# 567
  • In transit
Някой поръчвал ли е хранителни продукти в стъклени опаковки, например бурканчета? Интересува ме дали идват цели и са опаковани добре?

# 568
Instant VersaZone Dual Air Fryerhttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B09ZVM6MHT?smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1-65% £70.00
Скоро имах колебания между този и Нинджа. Сега мисля, че е добра цената му в сравнение с този Ninja Foodi FlexDrawer Dual Zone Hot Air Fryer, Airfryer with 10.4, който ми излезе 220 евро.

# 569
Instant VersaZone Dual Air Fryerhttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B09ZVM6MHT?smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1-65% £70.00
Скоро имах колебания между този и Нинджа. Сега мисля, че е добра цената му в сравнение с този Ninja Foodi FlexDrawer Dual Zone Hot Air Fryer, Airfryer with 10.4, който ми излезе 220 евро.
Благодаря! С превозвач ли?

Общи условия

Активация на акаунт