Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 487
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мда, моят ПК е 1000. Две пратки поред Сеймдей ги пращат в Била Младост. Мисля, че няма други кутии, които да са толкова далеч от ПК 1000.🙄

# 166
Зле са Сеймдей. Дано ги отсеят по-бързо от Тему. По-неадекватни не съм срещала.

# 167
  • софия
Мда, моят ПК е 1000. Две пратки поред Сеймдей ги пращат в Била Младост. Мисля, че няма други кутии, които да са толкова далеч от ПК 1000.🙄
При мен е 5+ км. При теб колко е?
Добре, че наблизо е италианския супер и така или иначе трябваше да ходим да пазаруваме, но това е стечение на обстоятелствата.

# 168
Така изглежда сивата кърпа, линк има малко по- назад.

# 169
Моят адрес и ПК са в центъра и вече два пъти получавам пратката от Сеймдей в кутия в центъра.
Младост, ако е до спирка на метро, също няма да ми е далече.

# 170
  • софия
е233, правилно ли разбирам, че на база личен опит от 2 поръчки, направи обобщение за работата на сеймдей по доставка в кутии?
Ако искам и имам време да обикалям, за да купя това, което поръчвам от Тему, няма да поръчвам. Ще отида в Джъмбо/кик и подобни.
За мен е ненормално да дам адрес в центъра, да ми се достави в Младост/Люлин/Обеля/Левски Г и други незнайни квартали и да ми е удобно, защото до там има метро. И това без изобщо да съм питана. Никъде при поръчка не е посочено подобно "улеснение". Нямам време за екскурзии в лимитирано време.

# 171
  • София
Звънче, 8,4км. Има метро до там, да. Но все пак ми трябва над час в двете посоки, за да стигна. Съответно, трябва и билети да си платя. Не е ОК.

# 172
  • софия
Следващия път в Перник. Там има свободни кутии и влак от Централна гара. 'Кво му е?
Днес не ми остана време, но със сигурност ще пиша на Тему. Въпреки че и те са неадекватни. Вече почти 2 месеца не връщат парите от върната поръчка и всеки път задават един и същ неадекватен въпрос "Сигурни ли сте, че сте върнали?", нищо, че вече комуникацията е 100 км и всеки път се дава отдолу.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 17:13 от zvаnchе

# 173
  • Асеновград
Следващият път в Перник. Там има свободни кутии и влак от Централна гара. Кво му е?
Днес не ми остана време, но със сигурност ще пиша на Тему. Въпреки че и те са неадекватни. Вече почти 2 месеца не връщат парите от върната поръчка и всеки път задават един и същ неадекватен въпрос "Сигурни ли сте, че сте върнали?", нищо, че вече комуникацията е 100 км и всеки път се дава отдолу.
От това се опасявах като започнах да поръчвам, че за дреболии няма да има проблем, но за по сериозни поръчки е рисково. От Алиекспреса така и не ми дойде една поръчка за над 400 лв. по пандемията, и парите не върнаха, това беше причината да не поръчвам нищо повече от тях,
Става ли въпрос за по голяма сума почват въртелите.

# 174
Ще следя и аз за връщането. В приложението има номер на рефунд и твърдят, че веднага е наредено по картата, но можело да отнеме 5-14 дни междубанкови процедури... пише на 11 юни най-рано да чакам сумата... опцията за възстановяване сама ми излезе, и даже от Тему разбрах, че сеймдей били преместили пратката от кутията, но сеймдей ни телефон, ни имейл, и колкото да не ми се искаше, се възползвах от опцията рефунд
Скрит текст:

# 175
Да ви кажа за изтеклите кодове, не знам дали е коментирано. Пишете им и те питат кой код да възтановят и се показват всички изтекли, избирате си и веднага се активира.

# 176
zvanche,
пробвахте ли през банката да оспорите плащането?

# 177
  • Пловдив
Получих дългоочаквана поръчка, направена на 11 май. Толкова дреболии, че преди малко осъзнах,че в плика са липсвали цветоулавящите ми 50 бр.хартийки за 2.09.
А вече си бях задраскала името и тел.на плика и го бях метнала разкъсан в коша.
Тръгнах да инициирам възстановяване на средства заради недоставените хартийки. Оказва се,че искат да им снимам плика,както съм го получила Sunglasses
Изрових го,посглобих го и им го снимах. В мястото за текст обясних,че той изглежда така след като съм си отворила пратката и съм установила липсата. Но че е факт липсата на този продукт.
Ако искат да вярват. Аз направих необходимото...

Дописвам се-2.09 лв вече са ми в кредитния баланс.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 23:02 от JiD

# 178
  • софия
zvanche,
пробвахте ли през банката да оспорите плащането?
Ама ние получихме нещата и ги върнахме. На какво основание да оспорваме?
То вече мина и толкова много време...
Не знам. Напоследък имам много други задачи и не ми остава време да проверя дали не може да се пусне сигнал в Европейския център за защита на потребителя. Оперират на европейска територия.
Друго ми хрумва да пуснем срещу немския ДЧЛ. При тях проследяването никакво го няма. Мен ме притеснява, че скоро то просто ще изтече. Ще е минало много време.

Проблем с връщането на продукти за малки суми няма. Очевидно има проблем, когато връщаш за големи.

От сеймдей ми обясниха, че не можели да вадят пратките от кутиите и да ги местят.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 12:51 от Не се сърди, човече

# 179
Когато занесете нещо за връщане в Спиди , получавате ли някакъв документ за изпращането?

Общи условия

Активация на акаунт