Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 496
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Някой беше качил снимка на един шарен , зелен панталон. Може ли линк към конкретният модел ?

# 151
При мен за първата пратка , доставена с куриер на Сеймдей, известието дойде във Вайбър, само че текстът беше “очаквайте днес”, а куриерът дойде след седмица.
За втората  - в кутия на Изибпкс дойдоха само мейли.
Всичко май е на случаен принцип, никъде нищо не съм задавала.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 12:26 от Mateah

# 152
Относно известията да питам.
Получавам смс и мейл, във Вайбър не. А гледам, че повечето получавате във Вайбър. Не, че искам, но не знам дали аз съм задала така при попълване на данните.

Във вайбър, настройки, обаждания и съобщения, трябва да е разрешено да се получават бизнес съобщения.

# 153
Някой беше качил снимка на един шарен , зелен панталон. Може ли линк към конкретният модел ?
Ето линк за този панталон, ако него имате предвид - https://share.temu.com/ypsW0GdQvxA

# 154
Да, точно за този .Благодаря!

# 155
Моля кажете вашите сиви кърпи гладки ли са на пипане или са космати като вълнени, когато са сухи.

# 156
Моля кажете вашите сиви кърпи гладки ли са на пипане или са космати като вълнени, когато са сухи.
Моята е космата Simple Smile Не усетих да върши чудеса. Чистенето на прозорците с нея пак си иска здраво бързане и добро полиране. Един обикновен памучен парцал ми върши същата работа.

# 157
Bgladybg, благодаря ти за телефона на Бокс Нау! Flowers Hibiscus

# 158
Моята одисея със Sameday! Вчера след няколко чата ми върнаха парите. Два часа след това пратката се раздвижи. Днес я напъхаха в кутия, макар да беше предвидена за куриер. Искрено се надявам, Тему да си вземат парите от тях и да ги заличат като куриер.

# 159
Bgladybg, благодаря ти за телефона на Бокс Нау! Flowers Hibiscus
Моля,  DeVa Simple Smile

# 160
Гладка и твърда е, не оставя власинки като други и петната изчезват с вода. Няма замазване като след препарат.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:52 от Mateah

# 161
Гладка и твърда е, не оставя власинки каро други и петната изчезват с вода. Няма замазване като след препарат.
Чудя се за една и съща кърпа ли говорим? Моята е нито гладка, нито твърда. Космата си е. Ето тази
https://www.temu.com/bg/10-%D0%B1%D1%80-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8 … ssn_id=8g7zeoisnm

# 162
  • Пловдив
Гладка и твърда е, не оставя власинки каро други и петната изчезват с вода. Няма замазване като след препарат.
Абсолютно вярно!
Не съм постигала такъв ефект с друга кърпа а само с гидория.

# 163
Чудя се за една и съща кърпа ли говорим? Моята е нито гладка, нито твърда. Космата си е.
Моите също са космати и оставят власинки.
Ето снимка отблизо:
Скрит текст:

И аз да помоля за линк към гладките.

# 164
  • софия

- Аз съм доволна от Сеймдей. Проверете какъв пощенски код сте посочили - те се ръководят от него за най-близката кутия. Както беше писано в края на предходната тема, по тракинга още от началото можете да разберете с кутия или с куриер ще бъде доставена пратката от Сеймдей.
Ръководят друг път. Пк е за идеален център, а са я оставили при гробищата. Ръководят се от това къде има свободна кутия.
Имам 2 пратки с тях и са оставяни на съвсем различни места. Да не говорим, че никой не ме пита къде искам. Просто получавам съобщение във вайбър, че пратката ми е на майната си. Крайно неадекватна и арогантна новоизлюпена компания са.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:10 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт