Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 367
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Аз лично не мога да им схвана схемите, на мен ми пращат колело и когато не съм пускала отдавна поръчка, за да ме активизират. А за да финализирам една поръчка ме офертираха да я пусна в рамките на определено време и ще ми върнат кредит от 20 лв уж, който всеки ден се заявява на части. Не не разбирам добре следното сега: " Ако сумата бъде възстановена, непотърсените кредит ще бъде рециклиран". Демек трябва пусна поръчка по- рано от последния ден ли, що ли? Някой с подобен опит?
И аз имам такава поръчка с възстановяване на кредити,  но не намирам от къде да активирам кредита от днес/ втория ден/

# 271
Пишете в търсачката claimcredit и ще излезе. Точно това писах в следващият пост.

# 272
И защо не ми я искат роклята? Аз няма да я нося, защо да ми стои?
За една блуза, която ми излезе 4.80 генерирах връщане, искат да я върна, а роклята е 17.80, не я искат?! Много странна политика.
Ако я върна с блузата, какво ще стане? Не ми е спокойно така, да ми върнат парите, без да съм върнала артикула.

Никой ли не е разпечатвал на друг принтер? Thinking

# 273
Пишете в търсачката claimcredit и ще излезе. Точно това писах в следващият пост.

Много благодаря

# 274
Много ви благодаря🤗

# 275
Намерих опцията за генериране на PDF файл.
Сега да питам пак, мога ли и роклята да пратя, тя няма документ за връщане?

# 276
Аз  също искам да върна една от роклите. Чудех се, но освен, че цветът е прекалено ярък и ръкавната извивка ми е широка. Но понеже може да се върне в 90 дневен срок, засега не давам зор.
Имам друг проблем и то голям - не мога да спра да разглеждам Тему. Вие по колко време избирате продукти?
И още нещо забелязах - дрехите миришеха лошо, когато взех доставката. Веднага изпрах на ръка и двете памучни рокли са Ок, обаче полиестерната риза си мирише. Имам неприятен спомен за една миризлива пола от индийски магазин, която в крайна сметка хвърлих. Забелязвате ли такъв проблем с дрехи от Тему?

# 277
Много се опасявах и аз от миризливи дрехи и обувки, но при моите нямаше.

Бялата блуза облякох онзи ден, не усетих спарване, миризма. Добре беше.

# 278
И при мен няма миризма.
За дрехите, се изненадах, че не са умалени по китайски, даже леко уголемени.
И сандали бях поръчала. Уцелих им размера. Трябва много стриктно да се разгледа номерацията, и да се избере по дължина на стъпалото. Аз за сандали специално никога не съм сигурна, за обувки си знам номера, но сандали трябва да пробвам, камо ли да поръчам онлайн. Но уцелих. И красиви.
Сега подносвам едни чехли, които навремето бях поръчвала от алиекспрес. Надявам се тему да си оправят доставчиците, че като си спомня как ги чаках два месеца тези чехли.
Скрит текст:

# 279
Вискоза е моята рокля, не мирише на лошо, но не ми харесва как стои.

# 280
И при мен няма миризма.
За дрехите, се изненадах, че не са умалени по китайски, даже леко уголемени.
И сандали бях поръчала. Уцелих им размера. Трябва много стриктно да се разгледа номерацията, и да се избере по дължина на стъпалото. Аз за сандали специално никога не съм сигурна, за обувки си знам номера, но сандали трябва да пробвам, камо ли да поръчам онлайн. Но уцелих. И красиви.
Сега подносвам едни чехли, които навремето бях поръчвала от алиекспрес. Надявам се тему да си оправят доставчиците, че като си спомня как ги чаках два месеца тези чехли.
Скрит текст:
Но Ви дадоха 10 лв. кредит заради забавянето, нали?

# 281
Не е имало забавяне при мен, говорих за алиекспрес, че доставката отнема време

# 282
Здравейте,  да сте чували/чели нещо относно бутилки за "водородна" вода? Много били популярни, а ефектът от такава вода бил много добър. Гледам - 50-на лв са най-евтините. Някой дали си е купил и има вече отзиви?

# 283
Аз имам такава. Не съм я ползвала. Не е от Тему. Струваше май около 100 лв. Какви са ползите? Мъжа ми я купи от някъде и си стои прибрана, та може ли малко инфо?

# 284
  • София
Ползите са за търговците и за производителите.
Водородна вода, кислородна козметика, солена сол, сладка захар...

Общи условия

Активация на акаунт