Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 372
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Принципно и аз съм скептична към подобни щуротии, но близка ми каза за нейни колежки, които били много доволни. Подобрение на съня, редовност в посещението на WC, незадържане на вода и подобни ползи, които са били проблем до преди това. Предвид, че не виждам с какво може да навреди, съм склонна да пробвам и аз, но реших първо и вас да питам Laughing

# 286
  • Асеновград
Преди време взех пречиствател за вода при пътуване, още не съм го ползвала, не се е налагало. Но това е за хора които много пътуват и ходят по дестинации с вода която не е пречистена и не става за пиене директно, а няма бутилирана навсякъде. Филтъра е скъп, който се подменя и е безсмислено да се ползва с нормална вода.
Това е : https://www.baskedo.bg/p/37066-fyltierna-systema-grayl-geopress- … lka-oasis-zelena/

# 287
Най-накрая се навих да поръчам Grinning Моля някой да ми каже на данни за доставка където пише име,адрес,телефон и т.н. -личен адрес ли пиша?

# 288
Не, на това му е друга идеята."Разбиване "на водата един вид...

# 289
Най-накрая се навих да поръчам Grinning Моля някой да ми каже на данни за доставка където пише име,адрес,телефон и т.н. -личен адрес ли пиша?

Където искаш да ти я доставят - личен, служебен…

# 290

Така де,имах предвид офис на куриер/кутии или личен Grinning

# 291
  • София
Ако дадеш офис на куриер, няма никаква гаранция, че пратката ще бъде доставена с този куриер.

# 292
Блосъм - дай адрес на работа или вкъщи, според това къде получаваш обичайно пратките си с куриер, или къде наблизо имаш удобен Бокс Нау автомат, или Сеймдей такъв. От всичките ми поръчки до момента, първата ми дойде със спиди куриер на работата ми, следващите ми ги слагаха в автомат на Бокс Нау, в близост до работата ми.

# 293

Така де,имах предвид офис на куриер/кутии или личен Grinning

Ами нямаме избор с кой куриер ще изпратят, за това няма как да знаем кой офис/кутия да дадем. Аз съм посочила личния, защото се очертава да се подвизавам на този адрес следващите 2 г 😃 Ако работех, щях да дам служебния. Ако ти пуснат пратката със Спиди, те пращат смс от предния ден и от смса в линка може да пренасочиш за удобен офис на Спиди за взимане. Ако са с БоксНау, можеш още преди да е пристигнала пратката да се обадиш и да пренасочиш за удобна кутия (ако избраната не е удобна). Ако вече е със Сеймдей, нямам опит, но чета кофти отзиви. Там вече е “кото доди” 😃😃😃😃

# 294
Блосъм - дай адрес на работа или вкъщи, според това къде получаваш обичайно пратките си с куриер, или къде наблизо имаш удобен Бокс Нау автомат, или Сеймдей такъв. От всичките ми поръчки до момента, първата ми дойде със спиди куриер на работата ми, следващите ми ги слагаха в автомат на Бокс Нау, в близост до работата ми.
Благодаря! Написах личен адрес,пък да видим как ще дойдат.За пръв път поръчвам от подобен сайт и малко ме е страх да не объркам нещо Simple Smile Ще дам отзиви по-натам ,поръчах доста боклучета Grinning Интересно ми е и това с корекция на цената,за което се пише в темата,ще разцъкам да видя как става.Не запазих данните на картата,надявам се да няма проблеми с нея.Мерси за отговорите на всички.

# 295
Има ли поръчали този сутиен, размерите са S/M/L/XL, трудно ми е да се ориентирам.
Поне обиколката под гърдите да разбера, че в коментарите са много доволни, но размери  не са споделили.

# 296
То си има дадени размери….

# 297

Аз писах офис на Спиди, на домашния е трудно да ме уцелят. Но само първата поръчка дойде със Спиди, другите с Бокс Нау.
Днес занесох пратката, мушнах и роклята вътре, да си я продават.

# 298
Странно ми е, че китайците не предлагат размер XS почти никак.

# 299
Тези търговци и този сайт са за тук, не за китайския пазар, та като си представиш някакви дребни китайчета - те за тях си продават подходящи, за западняците явно са преценили че ще се харчат по-големи Grinning
Shein имат даже специално за дами с повече извивки линия, също определено не точно типично азиатски тип. И там май не съм виждала XS но си признавам че аз и не търся такъв размер де.
Но да, масово почват от S а нагоре размери да искаш.

Общи условия

Активация на акаунт