Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 403
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! На 3.06. върнах доста неща и сега реших да попитам в чата дали са получени и кога ще ми възстановят парите по сметка. За 78лв става въпрос. Отговориха ми, че не е необходимо да връщам нищо, а ще ми възстановят парите. Аз им пиша, че съм върнала вече тези артикули. Получавам смс обаче, че е извършена транзакция от картата ми за 78 лв и е отчетена като разход. От сметката не са изтеглени, но имам  смс, който получавам преди да се отрази в сметката. Писах отново, но нещо не се разбахме. Съжалявам, че поисках връщането по сметка, но така реших, че няма да се изкушавам за нови поръчки, а то какво стана...
Връщали са на някой пари по сметка?

# 331
Да, върнаха ми миналия ден. По карта на Револют, за рокля, която не искаха да върна. Аз им я върнах, с друга пратка, която не е получена при тях още, но парите са ми вече в сметката. Виртуална карта на Револют.

# 332
maq-mi, така както обясняваш, разбирам , че са искали да ти вземат 78 лв. вместо да ти ги върнат. Така ли е? Ти с чат бота ли си писа? Поискай да си пишеш с някой от служителите. Този разход от 78 лв. кога е отчетен?

# 333
Да, взеха ми вместо да върнат. Картата ми е дебитна. Писах и със служител, ще направели проверка. Преди 10 дена съм върнала нещата, още ли да не са пристигнали при тях. Нямало нужда да им ги връщам, уж  ще ми върнели парите и взеха още.

# 334
Ама как така могат да изтеглят пари от картата когато си поискат? оО  Аз когато правих първата поръчка онзи ден не запазих картата в профила,т.е. при мен няма как да стане,нали? Ако бях прочела това по-рано нямаше и да поръчам от страх Grinning

# 335
Картата се запазва автоматично. И аз не съм я запазвала специално. Но моята е виртуална.

# 336
Запазва се по избор, не автоматично.
Преди плащане си пише дали да се запази или да е еднократно плащане.

# 337
Явно съм го пропуснала това. Не съм го отбелязала със сигурност.

# 338
На мен също ми дръпнаха сума след направена поръчка. Веднага след това запазих артикул в кошницата и излезе като добавен към поръчката и платен, без да съм натискала бутона за плащане. Запазила съм си картата, което явно е грешка. Добре, че сумата е малка. Сигурно има и опция за отмяна на продукт в направената поръчка, но не ми се занимаваше.

# 339
Да, взеха ми вместо да върнат. Картата ми е дебитна. Писах и със служител, ще направели проверка. Преди 10 дена съм върнала нещата, още ли да не са пристигнали при тях. Нямало нужда да им ги връщам, уж  ще ми върнели парите и взеха още.
Принципно първо се пита дали искат връщане на артикулите. Възможно е да не са пристигнали при тях, но те не се интересуват от тях. Сега 2х78 ли трябва да ти върнат?
Защо не плащате през Google Pay, а директно с карта?

# 340
  • на морето
Сега, ако кажеш, че и лесно се работи с тях😀 Тези в кръга, колко са, на какво ги прикрепи?
Абсолютно лесно се работи. Кръгът е обръч, който също закупих от Шейн. Купих и две помпи и с две приятелки за два часа бяхме готови. Прикрепихме ги на лента за балони, която е с дупки( пратиха ми я в единия пакет с балоните) и я увихме около обръча, а малките балони ги залепяхме отгоре със силиконови точки, които също ми бяха изпратили с балоните, но ги продават и тук в магазин за играчки.
Има много клипчета в ютюб и гледахме оттам.

Ето това съм взела, май няма да ми стигне за цял кръг.
 https://share.temu.com/MNEoD1zMi5A

Твоите балони, колко бяха, помниш ли?
Синът ми си избра да празнува РД в зала, пфууу, чак сега оцених чалга-клубовете, нямаше да се занимавам с украси😀

Пак имам ваучери за 300 лева, на ново устройство, нов акаунт, рових миналата седмица и го зарязах, снощи влизам след няколко дни пауза и офертата изскочи.
И моите бяха такава бройка, но поръчах и още един пакет само златни около 50 бр, но ми останаха, а и украсявах с тях и за юбилей. Мисля, че ще ти стигнат, но ако искаш да си спокойна си поръчай още малко, а и някой може да се спука.

# 341
Мога ли да си направя нов профил със същия трлефонен номер/мейл?

# 342
Можеш, но от друг апарат и с друг имейл, ако искаш да се ползваш с привилегиите за нов клиент. Телефонът може да е същият.

# 343
Защо от друг апарат?

# 344
  • Асеновград
Можеш, но от друг апарат и с друг имейл, ако искаш да се ползваш с привилегиите за нов клиент. Телефонът може да е същият.
А не засича ли ,че номера е един и същ? Принципно иска нов имейл и тел. номер.

Общи условия

Активация на акаунт