Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 411
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Аз не се възползвах от отстъпка при първа поръчка и после като разбрах, че има такава си изтеглих приложението и се регистрирах с друг мейл и същия телефонен номер . Поръчах без проблем и ползвах отстъпка .

# 346
Поръчка направена на 1.06, днес ми е заредена в БоксНау. Предните пристигнаха с 2-3 дни по-рано. Имам още една и изглежда, че и тя ще бъде с този срок - 14-15 дни. Усеща се, че има забавяне.
Иначе БоксНау не можаха да ми заредят пратката в посочената от мен кутия. Явно е била пълна или не е имало кутия за моя размер пратка. Поне са разумни и са я сложили в съседна, която не ми е удобна заради по-трудното паркиране, но ще го преживея. По-късно ще снимам Temu vs Reality 😃

# 347
И моят нов акаунт е със същия телефон, но нов имейл. Обаче не съм ползвала офертата за нов клиент за него, а директно купих, за да получа купони.
Друго си мислех, но имам още пътуващи пратки, триете приложението, триете кеша, тогава може и да стане на същото устройство.

# 348
Защо от друг апарат?
Защото исках да ползвам отстъпката за нов клиент. Когато пробвах да направя нов профил, с друг имейл на същия апарат, ми изписа, нещо от рода, че вече е ползвана отстъпката.
Мога ли да си направя нов профил със същия трлефонен номер/мейл?
Можеш, но от друг апарат и с друг имейл, ако искаш да се ползваш с привилегиите за нов клиент. Телефонът може да е същият.
А не засича ли ,че номера е един и същ? Принципно иска нов имейл и тел. номер.
Kогато създавах новия профил ( на друг апарат и с друг имейл) не помня при регистрацията да се е налагало да въвеждам телефон. Въведох го, чак при въвеждането на данни за доставка.
С 2 думи - имам 2 профила, на различни апарати, с различни имейли, но с един телефонен номер.

# 349
Има забавяне на пратките още в Китай. Пратката ми от 06.06, на 09.06 е изпратена, още до летището не стигнала. Писах им. Извиняват се. Случвало се, когато било от далечен доставчик.
После със Someday трябва да ми я доставят.

# 350
Най-накрая се навих да поръчам Grinning Моля някой да ми каже на данни за доставка където пише име,адрес,телефон и т.н. -личен адрес ли пиша?

Където искаш да ти я доставят - личен, служебен…

Така де,имах предвид офис на куриер/кутии или личен Grinning
Дала съм офис на Спиди, първата дойде там, втората с Бокснау, следващите със Сеймдей, като бяха първоначално с куриер и им писах (на мейла, който е даден на сайта им) да ги пренасочат към кутия, пренасочват в рамките на половин ден.

# 351
Вчера писах, че няма никакво предвижване на пратката ми. Е, имам чувството, че четат тук. Joy Вчера пратката е пристигнала на летището и е очаквала полета, а днес е излетяла и кацнала.

# 352
Здравейте, от известно време като влизам в приложението ми дава да въртя някакво колело и печеля 180 лв купони ако поръчам нещо за още 26 лв. Какво ще рече това? Само веднъж съм поръчвала преди време и не съм много на ясно 😊

# 353
Прави се поръчка за 26 лв. и после дават купони с различна отстъпка. Аз ползвах само 2 от тях, защото за другите трябваше да се направи поръчка за голяма сума.

Ето моята последна придобивка за дома, много сладко охладителче:

# 354
Вършат ли работа тези мъници? Колкото пъти ги загледам, в крайна сметка се отказвам...

# 355
Взех го за малка стая и сега много приятно охлади. Въпросът е колко ще издържи да работи Simple Smile Но за 11 лв. колкото-толкова...

# 356
  • София
Може ли линк?

# 357
  • Варна
Взех го за малка стая и сега много приятно охлади. Въпросът е колко ще издържи да работи Simple Smile Но за 11 лв. колкото-толкова...
Може ли линк? Благодаря!

# 358
Взех този, но сега е на по-висока цена, така че може да се провери и при други търговци.

https://share.temu.com/wa8Gy3wShuA

# 359
  • София
Благодаря Simple Smile
В момента това е най-ниската цена.

Общи условия

Активация на акаунт