Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 403
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
9 лв. ми се вижда скъпо, на наистина, може да е хубава материята.
Взимала съм някога от Алиекспрес и е едно лигаво много разтегателно трико, макар да свърши работа.
След като вдигнаха навсякъде един конкретен вентилатор над 20 лв., като много специален Simple Smile жест ми го намалиха....на 9, но само 1 бройка. И после хайде да допълваме до 25.....този път се затрудних, вече не съм такъв ентусиаст

# 466
Барбалена кой размер бански ти трябват?

Бях поръчала три броя, размер С, обаче ми се струва, ми бяха леко тесни и къси. Снощи пуснах други 3 броя,  размер М. Ти да нямаш нещо излишно? Покажи, ако искаш Simple Smile

# 467
Имам поръчка от гд 10 дни от тему и преди малко ми изпратиха съобщения на емайл , че пратката  ми е доставена с fan courier . Изписва ми , че вчера в пристигнала в България и днес е доставена . Какво значи това ?

# 468
Бастон, дай екранна снимка, ако искаш.

Моите обединени пратки ще дойдат утре. Много бързо действаха този път от бг страна (Спиди), но пък от Тему се забавиха.

# 469
Барбалена кой размер бански ти трябват?

Бях поръчала три броя, размер С, обаче ми се струва, ми бяха леко тесни и къси. Снощи пуснах други 3 броя,  размер М. Ти да нямаш нещо излишно? Покажи, ако искаш Simple Smile
Имам С не ми е излишен, но щях да ти услужа, ако те устройва.

# 470
Купих си пилата за пети, която препоръчахте, но си купих и още 2 от това нещо за пети. Имам вече едно, гледах го 10-тина дни докато го хвана в ръка, чудесна работа върши! Пусти търговци дават само по едно на ниска цена, та трябваше да ровя доста😀
 https://share.temu.com/FTf8tPxc0jA

Тези четки за почистване, взех си още 9 бр. и ми малнеят вече, искам още😀 За съвсем друго нещо ги взех, но тези дни им намерих толкова приложения, завират се на места, които и не предполагах, че могат да се изчистят някога🤣
 https://share.temu.com/ktnpFsHH8BA

# 471
Човек не може ли сам да избира дали със Спиди или със Самдей да си получи поръчката? Аз със Спиди ги получавам за 10 дни, а ММ чака близо 20 дни със Самдей. Все са на митница неговите 😄

# 472
Не, каквото ти се падне.

Ахаха, какво съм си била купила, кошница за сено за зайци🤣 Значи всичките им метални неща са много хубави, фабриката е добра.
 https://share.temu.com/Ml5I1srakKA

Тази покривка е също много добра, за 5 лева на оферта ми дадоха доста голям размер, минала е покрай лен, въпреки, че и на опаковката пише, но е тежка, луксозна, не е хвърчащ изкуственяк.
 https://share.temu.com/fNyyAjDGJJA

# 473
Ако можеше да избираме, всички щяхме да сме със Спиди 😃

# 474
Човек не може ли сам да избира дали със Спиди или със Самдей да си получи поръчката? Аз със Спиди ги получавам за 10 дни, а ММ чака близо 20 дни със Самдей. Все са на митница неговите 😄

Не. Тему си ги разпределя с кой куриер да са.
На мен пък тази със Спиди ми се бави много сега.

# 475
Снощи са ми разпределили 4-тата поръчка в кутия на БоксНау - 14 дни от поръчката до вчера. Подготвила съм още една поръчка в кошницата, че имам кредити за харчене, но първо искам да видя в тази какво е дошло.

# 476
Днес чакам две поръчки със Спиди, обединени. Едната е от 04.06., другата – от 06.06. Навреме дойдоха.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 09:11 от Как' Сийка

# 477
И моята поредна 14 дни с Boxnow.

# 478
  • Асеновград
Имам поръчки от 13.06 които чак днес стигнаха до летище в очакване на полет. Последно време много се бавят с изпращанията. Днес пуснах още една , че детето ме тровеше за неща за велосипеда му.

# 479
Имам С не ми е излишен, но щях да ти услужа, ако те устройва.

Много ти благодаря за милия жест Heart Много съм трогната Hug Можеше да се възпозлвам, ако беше М Hug Още веднъж ти благодаря, че се опита да помогнеш на една несериозница, дето все не може овреме да си планира нещата 🤭

Общи условия

Активация на акаунт