Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 320
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам часовник от тему, и татко и на майка взех. Обърнете внимание, ако сте с Хуавей, няма да може да се свържете с часовника на телефона, защото аппа им е за ios и андроид. Аз съм на андроид, добре работи.
Моя часовник е подобен, но от друг производител
 https://share.temu.com/MSahFxxG1yA

# 661
  • софия
Оказа се, че пратките от Тему със Сеймдей не могат да се пренасочват към бокс. Първата фирма с кутии у нас🙄 Смятам да напиша и на Тему, и на тях другата седмица.
Не могат и да се местят от кутия в кутия. "Колегите не могат да отварят кутиите и да вадят пратки."
Изобщо тези са... клета клетост по всички параграфи. Да получиш пратка с тях е наказание и може много да те замисли да правиш следваща поръчка.

# 662
Оказа се, че пратките от Тему със Сеймдей не могат да се пренасочват към бокс. Първата фирма с кутии у нас🙄 Смятам да напиша и на Тему, и на тях другата седмица.
Поне доставиха  ли ти я?

След като се срещнах с куриера през 5 квартала в 6-ти Laughing На всичкто отгоре те ги въртят куриерите, пращат ги, където им скимне. Пратката беше в него със статут получена. Аз мислех, че той е оплескал нещата с бокса, но не, изобщо нямат такава възможност.

# 663
И аз имам часовник от тему, и татко и на майка взех. Обърнете внимание, ако сте с Хуавей, няма да може да се свържете с часовника на телефона, защото аппа им е за ios и андроид. Аз съм на андроид, добре работи.

Могат ли да се водят разговори с него? Изобщо какви реални функции има, че нещо им нямам много вяра на описанията.
Моят Huawei е с андроид, така че би трябвало да се свързва без проблем.

# 664
  • Асеновград

Могат ли да се водят разговори с него? Изобщо какви реални функции има, че нещо им нямам много вяра на описанията.
Този от моя линк има разговори, работи с FitCloudPro приложение. Има измервания на кръвно, крачки, пулс и прочие, до колко са верни не съм сравнявала с апарат за кръвно. Поръчах за малкия за да не взима моя. На практика не виждам разлика, и двата са с едно приложение, с еднакви функции, моя беше три пъти по скъп.

# 665
Ето така излиза колелото вече, да не го пропуснете😀

Като пише 200 лева, значи е колелото за 300.

# 666
Олях се вече. Заради една микрофибърна кърпа за домашни любимци поръчах 35 чифта чорапи! Sunglasses
Без да искам, естествено. Преди махах от количката неща, които няма да поръчвам, сега ги държа, само махам тикчето. И от бързане всички чорапи съм сложила. А исках само 2 вида.
Кога и как ще се спра, не знам?! Head Band

# 667

Да, всичко каквото е описала Panayotu има.
Appa го няма в AppGalery , отделно нотификациите най-вероятно няма да работят, а може и други неща.
Виж спецификациите на часовниците - пише си - за андроид и ios.

# 668
  • Разпиляна във въображението

Аз съм с Моторола, ММ е с Ксиоми.

# 669
Здравейте хора. Опитах да потърся някакви резултати по моето питане, но нещо май не успях. Извинете че питам директно(сигурно е обсъждана 100 пъти) Та пропуснах да си взема пратката и тя се връща автоматично. Как да си възстановя парите.

# 670
Олях се вече. Заради една микрофибърна кърпа за домашни любимци поръчах 35 чифта чорапи! Sunglasses
Без да искам, естествено. Преди махах от количката неща, които няма да поръчвам, сега ги държа, само махам тикчето. И от бързане всички чорапи съм сложила. А исках само 2 вида.
Кога и как ще се спра, не знам?! Head Band
Добре са ни зарибили Stuck Out Tongue Closed Eyes
Но, аз вече като сложа нещо в количката или в любими - в следващите часове цените скачат 2-3-4 и  дори 5-6-7 пъти (на повечето стоки)!  Така че, каквото и да съм запазила, ако не го купя веднага, цената става прекалено висока.
Или, ако отново искам да купя нещо, което ми е харесало - цената вече е абсурдно висока.
Явно имат някакви алгоритми за манипулиране на цените И в зависимост дали купувачът е нов или вече зарибен Smirk

# 671
Това касво ще рече. Излиза ми във фейсбук.

# 672
каквото и да е, цените вече са брутални
от седмица гледам дрехи в тему, вчера взех подобни неща от два китайски магазина и днес от малко физическо магазинче в центъра на софия - всичко беше по-евтино от темувските стоки и също китайско
мисля след като получа всички пратки и вероятно 2-3 компенсации за закъснения, да поръчам за последно и край поне за 1/2 година - не виждам смисъл и икономия

# 673
Има ли срок, в който трябва да се използва кредитния баланс?
Не намерих информация. Пише само, че може да се ползва при следваща поръчка, но след колко най-много време може да е тя (няколко месеца, примерно? 🤔)?

Последната актуализация по моята пратка е от 23.06, че не е взета от подател (минала е митническа проверка). Последна дата за доставка - 26.06. Питам всеки ден, правят проверки и само се извиняват. Иначе ми дадоха 10лв кредит за забавянето. Someday е куриерът, с който трябва да пристигне (за втори път се пада този куриер, първият път нямаше проблем).

# 674
  • Пловдив
Здравейте хора. Опитах да потърся някакви резултати по моето питане, но нещо май не успях. Извинете че питам директно(сигурно е обсъждана 100 пъти) Та пропуснах да си взема пратката и тя се връща автоматично. Как да си възстановя парите.
започни разговор с чат-бота на Тему. После ще те прехвърлят към "истински" човек и евентуално към продължение на разговора по имейл. Опиши някакаква основателна причина за закъснението и неотлагането и прочие!
Така бих направила аз. Но не съм минавала през това, де.

Общи условия

Активация на акаунт