UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 66 799
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Берлин
Тесла, да не ти хакнаха профила?
...
Шапки долу, уважаеми зрители! Великият капитан падна до кошчето за боклук и не може да продължи /дузпи ид'ат. Браво, Кейн, браво капитане! Под стряхата на скамейката е най-добре. Бравооо

# 2 671
  • Другата България
Тъкмо това щях да кажа за Кейн.
Много .....жалк/а/ картинка.

Много ме кефят швейцарците, всички палци стискам на тези сърцати момчета, пък и са симпатяги....

Толкова съм прегряла и изморена, че незнайно защо мислех мача на лалетата от 21:00...значи все пак ще успея поне първото полувреме да изгледам.

# 2 672
Като гледам Англия оцелява на късмет Wink
Но аз съм доволна, защото след общо взето скучен мач ми се гледат дузпи и един гол в последната минута ще открадне шоуто.

# 2 673
  • София
А какво ще кажете за джобния магесник, Джердан Шакири.
Ккаъв гол щеше да е това, директно от корнер. При това не случайно, а целенасочено търсено. Уникален футболист!

# 2 674
  • София
Витрина (и сл.продълженията)
Скрит текст:
А ако Шакири беше я вкарал корната - англетата щяха да са като посRани аслани.

Жалко. Един миг невнимание - цял живот мъртъв (соц.лозунг).

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 21:41 от EmBrother

# 2 675
Аз ви казвам, че Англия ще е шампион, тези имат уникален късмет на това европейско.

# 2 676
  • Северозападна България
Калитковци

# 2 677
  • Берлин
Честит ни европейски шампион 🤮

# 2 678
Скучно и безидейно играха англичаните, но дузпите биха много добре. Изпуснатата дузпа на Швейцария беше безумно тъпа - онзи заложи на 50:50 и само подритна топката не много точно. Дузпа се бие силно и близо до гредата и тогава вратарят и да хване ъгъла пак не може да спаси. Леките дузпи с опит за литване на вратаря са си лотария с шанс 50:50.

# 2 679
Баси, Англия не отпадна на дузпи...аз съм в шок.

Според мен срещу Испания нямат шанс. Онези са мега добри, няма да чакат дузпи и късмет.

# 2 680
Е, не! Няма отърване от грозния, муден, скучен футбол на безличния английски отбор. Confused
Тия калитковци с много късмет и до финала ще стигнат.Trollface

Щях да стискам палци на комшиите, но се надявам нидерландците най-накрая да ги изпратят на Острова.

# 2 681
  • sf
Футболният Господ има някакво извратено чувство за хумор 🙄
Ако друг освен Испания стане шампион, ще е абсолютна пародия.

# 2 682
  • София
Кюскане на топката в продълженията и късмет. Пореден.
Дано лалетата ги пратят у дома в мъглявия албион.

# 2 683
Нещо по повод на днешните спорове в темата Joy

# 2 684
  • Другата България
Пепел ти на езика.
Аз съм оптимист, тъй като вярвам в победата на лалетата след малко, не виждам как бледоликите с тази игра ще ги отстранят на полуфинал. Чист късмет е това тяхното, а ако все пак стигнат финал, изобщо не вярвам ла фурия да чака на дуСпи. Ако е на финал всъщност, но аз ВЯРВАМ, че ще е!
Бъди оптимист, като мен, аз всъщност съм реалист и твърдо вярвам във футболната логика.

Но ми е мъчно за швейцарците, сърцати момчета, малшанс.
И добър вратар на Англия.

Изключително неприятни са турските фенове, никакво уважение към другите фенове /независимо от отбора/.
И това освиркване ме дразни, много ме дразни.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 21:59 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт