UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 930
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Другата България
относно Холандия не е невъзможно Англия да ги бият, но за Испания-  изключено.
Испания е единствения отбор, който спечели всичките си мачове от началото на първенството, беше в силна група и имаше “удоволствието“ да се срещне с Германия на сравнително ранен етап от играта, сега Франция....докато всички знаем пътят на Англия дотук. До утре.
Не виждам друг по-заслужил отбор, който да спечели титлата.

# 2 881
При мен Сам Нийл е на 99,99999 процента шампион.

Просто разликата с Ливърпула е 7 точки. Абослютния максимум, който може да се вземе  в два мача е 8  точки. Ако има две равенства, Ливърпул ги познае до дупка и двете и познае два пъти крайният победител, а Сам Нийл два пъти сбърка Ливърпул може да стане пръв.
Това значи, че ако в следващият мач Ливърпул не успее да скъси поне 3 т. на Сам Нийл (трябва да познае, а Сам Нийл да не хване нищо), шампионът ще е Сам Нийл - каквото и да става на финала.

Ливърпула обаче все още може да бъде изместен от второто място, че и от третото - води с 4 точки пред Дона и Фортуна, а максимумът е 8 т. Теоретично и Прешъс, Роналд и Ралик имат шансове за второто място, но не ми се вярва. Всички по-надолу от Роналд/Ралик нямат шанс да се борят за медали.

# 2 882
относно Холандия не е невъзможно Англия да ги бият, но за Испания-  изключено.
Абе, и по големи изненади са ставали. То щом Саудитска Арабия може да бие Аржентина на същото световно на което Аржентина стана Световен Шампион и нито Франция, нито Холандия, нито Хърватско ги би, но Саудитска Арабия си ги би от воле, колко му е Англия да победи в един мач, Испания. Но първо разбира се да бият Холандия, че там не е сигурно, че изобщо за Англия ще играя. Че и Холандия подкрепям. Утре ще го мисля как ще го играя тоя мач. Но за финала отсега е ясно, за Испания няма да се вика. Чудя се кой има по голям шанс срещу нея. Холандия си пожелаха за съперник на финала точно Испания, а не Франция. И аз смятам че нападателният стил на Испания, им дава повече шансове лесно да отбелязват гол, от защитната игра на Франция. И не знам защо мисля че ако са те срещу Испания, по лесно ще стане изненадата. Англия ще излезе много защитно, нищо няма да направи напред, а пък испанците вече показаха че всякакви бетони могат да пробиват, те в това отношение нямат никакви проблеми, та с английски бетон ем гол няма да вкарат, ем ще допуснат. Но се надявам че ако Англия е на финала, ще сгреша, и ще се повтори точно сценарият от 2016 г. 0-0, и изненадващ победител в продълженията Англия, с уникална индивидуална изява. Тогава Едер, който беше единственият различен голмайстор за Португалия от Роналдо и Нани на европейското, отбеляза супер гол с далечен удар. И най изненадващо най хубаво играещият отбор на онова европейско, Франция, победила кой ли не по пътя, загуби от мъчно стигналите и нищо не играещи Португалия. Grinning

# 2 883
Саудитска Арабия бяха в групите, а първенството бе в Катар. Ясно бе че ще подпрат арабските отбори. ОТмениха 2 съвсем редовни гола на Аржентина.

# 2 884
Интересно че никой не брои Нидерландия като вариант за шампион. В предишен пост го писах, но ще го повторя и сега, че за мен това е най-голямото им предимство, а в допълнение показват и качества. Но никой не ги брои за фаворити. В мача с Англия напрежението ще е при англичаните. Ако Нидерландия стигне до финал тогава всички ще очакват Испания да победи и отново нидерландците ще играят без такива свръх очаквания. Титлите на Португалия и на Гърция бяха именно титли на отбори, които не бяха фаворити в съответните финали. Съответно Франция(2016) и Португалия(2004) под напрежение и влизане в мача като фаворити в крайна сметка го загубиха. В това число може да включим и титлата на Дания от 1992, когато напрежението и очакването за победа във финала беше в Германия и тя загуби. Ако отидем още по-назад ще стигнем и до титлата на Чехословакия, спечелена срещу световния шампион Германия(Зап.). Така че аз не отписвам Нидерландия и мисля, че имат шанс за титла, само първо да минат през Англия.

# 2 885
  • София
Юношата Ламал стана най-младият голмайстор, а Навас - най-старият, играл в тази фаза на ЕП. Да са им живи и здрави.
И съм готов да се обзаложа, не просто, че Дешан е пенсионер от тази вечер (Лорде, не го мислиш само ти), а че следващия тренер на петлетата ще се казва Зинедин Зидан. Отказа сума ти престижни оферти и дочака - за сметка на Деде Деш. Който постигна много за страната си - но с такава игра (не е важна загубата - а как играха изобщо на това първенство) ги направи за смях и подигравки. Ще помнят това ЕП като по-трагичния аналог на една Италия - колеблива безголова игра - ама на финал. Е, с Франсетата даже това не стана. Оревоар.

# 2 886
  • София
10.07 22:00 Нидерландия - Англия 1 (???)
-
10.07 22:00 Нидерландия - Англия 2:1

# 2 887
Нидерландия Англия 1:1

За Тесла: Англия ще се дотътрят до финал с гол в продълженията.

# 2 888
Много се радвам за победата на Испания!
Не успях да гледам мача, че бях много изморена и преди началото съм заспала.

Днес искам Нидерландия да победи, затова давам следната прогноза :
Нидерландия - Англия 2:1

# 2 889
Нидерландия - Англия - 1:2

# 2 890
Искам Нидерландия да победи, дори да вдигне титлата. Срещу Англия ще им е по-лесно, отколкото срещу Испания. Та:

Нидерландия : Англия 2:1

# 2 891
  • София
За финала действително Испания загряха с: Италия, третите в света Хърватия, Германия, Франция. На практика победиха почти всеки от великите европейски футболни сили.

Нидерландия - Англия 0:0, след продължения и дузпи продължава Англия (6:7 при дузпите).
Дано отново не съм прав!

# 2 892
  • София
Абе, поддържам си прогнозата за днешния мач. Двоен знак и равен - в различните игри. (Няма да прогнозирам победител в продълженията - не заради точките - а понеже ми се иска едно, но логиката ми нашепва друго.)
Ще се радвам, ако видим мач с повече голове и от снощи. Предпочитам финал Исп-Ндрл, където и двата тима ще вкарат, но испанците с 2 повече.
За чарта на Лорда:
Нидерл - Англия   1:1 (но може и 0:0 в ред.вр.)
За тотото на Тесла:
Нид - Анг   Х2

# 2 893
  • Берлин
Англия е време да си ходи,твърде дълго се задържаха в турнира тия калитковци. И за всичко е виновен треньорът им, който е убиец на футбола. За лалетата съм твърдо.
...
🇹🇷Арда Гюлер:
 „Когато мачът ни срещу Португалия
приключи, исках да поискам фланелката на Роналдо, но бях малко срамежлив, защото не съм свикнал да правя подобни искания. Въпреки това,  познавам Жоао Феликс от дълго време, така че го помолих да отиде и да поиска фланелката на Роналдо за мен. След 10 минути Феликс дойде с Кристиано в нашата съблекалня и всички бяха изненадани, че самият Кристиано дойде. Той каза „Ассаламу алейкум“ и ми даде фланелката си. Първоначално не го разбрах, но разбрах, че Кристиано обича да прави всички щастливи, дори и да не ги познава. Вярвам, че този момент ще остане в паметта ми завинаги. Когато един от най-добрите играчи в историята дойде при теб и ти даде фланелката си, това е невероятно.”

Credit: @Fballstorycast

# 2 894
Дано да си ходи Англия.

Общи условия

Активация на акаунт