UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 920
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Този човек е на поста от 12 години и продължава да не иска да чуе този въпрос. Достатъчно! Отиди си. Ходи в Монако и играй на плажа под слънцето. Прави нещо друго.
Безценно! Нали се досещате кой е антигероят от горното пожелание на журналиста от RMC Sport Даниел Риоло.

https://webcafe.bg/euro-2024/vodonoskata-da-si-hodi-vreme-e-zida … zi-frantsiya.html
Все още е белязан от това, че когато беше на 20 г. и започна да играе в националния отбор, Мишел Платини го посрещна с прякора Водоноската.
Великолепна статия, пълна с факти и не тъй фин сарказъм.
В нея - впрочем - има вътрешен линк/отправка към още нещо, което е вярно и всички чакаме:
Испания спасява това Европейско първенство. Никой друг не заслужава титлата

# 2 896
Мислих, мислих много за мача, и ще дам максимално безпристрастна прогноза, защото и двата отбора са ми любими. Точките са следните:

Англия - Холандия 1 - 3,7  2 - 4,2  1Х - 2,8  12 - 2,9  Х2 - 3,0

С оглед точките се получава същото като в миналият мач. Аз мача го виждам като предният. 60 на 40. Най вече откъм състав. Като единици Англия са една класа над Холандия. Като игра на европейското е обратното, 40 на 60 за Холандия. Но според мен играта лъже. Англия реално показа най силна игра срещу отбор който не излезе с автобус. Швейцария, верно само за едно полувреме. Но Англия ако играеше с по силни отбори, по добре щеше да изглежда. Холандия срещу силни отбори направи един силен мач, един среден мач, и един слаб мач, говоря за Франция, Турция и Австрия. Те не са по стабилен и силен отбор от Англия. Щях да дам 60 на 40 за тях, а не за Англия, ако и в трите мача, бяха надиграли тия съперници, но това не се получи. При тях няма и градация. С Франция им беше най силният мач, след това по слабо играха. Те трябва много силно да играят за да победят Англия, заради индивидуалната им класа. Отборната игра куца, но не съм съгласен че те са калитковци. Задна ножица в 90-тата мин. не е калитковщина, а е изключително майсторство. Най силният отбор като индивидуална класа на това европейско се казва Англия. И нека на финала да гледаме, най силният футболен отбор на това европейско Испания, срещу най силната селекция като индивидуална класа на това европейско, Англия. А и нека да има един злодей на финала. Архивраг, който никой безпристрастен не иска да спечели. Финала ще е по вълнуващ така, включително и за испанските фенове и евентуалната им победа на финала над Англия. Simple Smile

За това моята прогноза е:

Англия - Холандия 1Х

Иначе на финала от сега си давам прогнозата Испания - Англия/Холандия Х2. Там няма какво да го мисля. Няма на финала да играя нито срещу Англия, нито срещу Холандия който и да стигне до него.

# 2 897
Аз мислих много дали да не заложа на X2, ама пак ще заложа на твърд знак и ще дам 2. Първо че коефицента е доста по-висок, второ че според мен не може вечно късмета да спасява Англия. Крайно време е да паднат.

Сега тоя мач е малко рисков, двата отбора са горе -долу 45-55 като игра и възможности, но ако се окажа прав ще се катапултирам много напред.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:01 от Лорд Сняг

# 2 898
Моята прогноза за днес:
За Лорда
Англия- Нидерландия-1:2

За Тесла
Англия- Нидерландия-12 /може и да променя😉/

# 2 899
  • Берлин
В лагера на Ла Фурия Роха са притеснени за капитана си Алваро Мората:
https://btvsport.bg/evro2024/zvezda-na-ispanija-se-kontuzi-pri-p … chobox=1720598719

# 2 900
  • София
Рядко нелепа ситуация за Мората. немците, да не повярваш, твърде се изложиха с тези пропуски на фенове. И телевизиите упорито не ги показват (а гледаме как Мбапе плюе през това време на земята), но феновете все по-упорито слизат на терена.

Не знам това в друга държава - домакин, както и онова Евро 2020, дето беше десетина-единайсет града да се е случвало. Санкциите трябва да бъдат насочени към организаторите, но късно е либе за китка вече....

# 2 901
Ах, Франция ... На финала на Евро 2000 причиниха най-голямата ми футболна мъка и за предишното им футболно поколение не искам и да чувам.
От две години към сегашния им отбор изпитвам най-голяма химия. Ако някой ми го беше казал преди няколко години, нямаше да повярвам, но влияние оказаха Гризман, Мбапе и футболистите с основна заслуга Милан да спечели Скудетото преди две години. При италианския национален отбор на сърцето ми за някои титуляри няма да се сетя, но при французите мога да назова и резервната скамейка. Гледала съм повече техни мачове, дори и контролите им гледах.  Играеха най-красивия офанзивен футбол, какво им стана на това Европейско ... Всъщност лампичката светна в мачовете им след разгромната им победа срещу Гибралтар през ноември. Магията се загуби. Сега Испания играе така, както те преди. Вторият ми любим футболист за последните десетина години Гризман се спъна поне три пъти с топката пред противниковата врата ... Никой не им оспорва титлите и голмайсторските призове от предишни големи футболни форуми, но тук двамата с Мбапе бяха неузнаваеми. Нужна е рокада на треньорския пост.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 18:13 от Ralik1

# 2 902
Аз ги разбира. Дешан бе толкова вторачен в евротитлата, която му липсва, че реши да играе страхливо, да не би да получи нелеп гол Франция. Тоя номер можеше да мине със слабите отбори, но със силните отбори играещи агресивно не минава. Португалия ги разклати, Испания ги срина

# 2 903
Нидерландия - Англия 2:2 (1X)

Наясно съм, че футболистите на Англия са по-класни, имат по-добри футболисти на сигурно всеки пост и направиха страхотни сезони в клубните си отбори, но няма сила, която да ме накара да ги подкрепям.
Белингам ще играе на стадиона, на който игра три години, може и да се окаже решаващ фактор. Мален играе в Дортмунд от три години, но не се знае ще запише ли минути.

Преди две години сбъднах най-голямата си футболна мечта и посетих мач на Дортмунд на клубния им стадион и то на Жълтата стена. Тогава Белингам вкара два от петте гола срещу Щутгарт. Преди да се настаним в сектора на агитката, към началото на мача се разходихме и до два други сектора и направих много снимки на метри от терена. Затова изтървах и първия му гол във втората минута, защото точно тогава бях с гръб към терена за снимки, но пък имам два общи кадъра с най-любимия ми Матс Хумелс. 

By mid-morning in Dortmund the Dutch invasion was well underway.
A sea of orange flooded the city's streets as tens of thousands arrived ahead of the Euro 2024 semifinal.
Despite being outnumbered, England fans were determined to make their presence known, a group setting up camp in a corner of a local square.

Gareth Southgate has said he is "not concerned" about who the referee is after it was confirmed the official for tonight's semi-final clash served a six-month ban for match-fixing.
German referee Felix Zawyer has a history with England star Jude Bellingham.
The midfielder received a £34,000 fine from UEFA after he criticised Mr Zawyer after his then Borussia Dortmund team lost 3-2 to Bayern Munich in December 2021.
Bellingham, who was 18 at the time, referenced the official's previous ban for match fixing in 2005 after he was found guilty of having taken a £250 bribe from official Robert Hoyzer.

# 2 904
Снощи заспах буквално ма последните минути и сутринта се радвах на резултата Kissing Heart
Айде следващата няколко дни и титла. Яд ме е за Мората, супер нелепо, дано го оправят до финала.
За довечера...офф...офф....
Англия - Нидерландия 0:0, Нидерландия продължава
Англия - Нидерландия 2
Не знам за кого ще викам, ще пия бира.

# 2 905
  • Берлин

Очаквам мача с кеф. Нямам прилив на емоции днес. Естествено съм 🧡

# 2 906
Англия - Нидерландия 2:1

# 2 907
  • Другата България
Аз ще викам за лалетата, естествено.
Обаче, искам Англия да продължи само защото на Испания ще ѝ е по-лесно в неделя с тях.
Тъй че близнашката ми душа е раздвоена, единия /близнак/ ще вика за лалетата, другия тихичко ще се надява Англия да продължи.
И моята не е лесна.....
А дори не съм пила нищо....все още.

Да казвам ли, че английските фенове са ми неприятни почти колкото французите?
Може би дори още повече от тях.

# 2 908
  • София
Прави ми впечатление, че Ндрл пак са без типичен центр.нападател (Вегхорст - който е висок и би бил полезен с/у англ защита). Отсреща - осиновения от Саутгейт Фоудън пак е на терена титуляр и това пък може да е плюс за лалетата.

# 2 909
  • Варна и...духом на Босфора
Англия -Нидерландия
Х2
Продължава Нидерландивя

Общи условия

Активация на акаунт