UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 940
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 075
Айде палци за Испанияяя.

# 3 076
Айде почва! Дано да е хубав.
Приятно гледане.

# 3 077
И принц Уилям с големият син е там.
Изобщо...
Че то и английският химн го освиркаха, ама бързо почна, та...
Не харесвам да се освиква който и да е химн, но хората са превъзбудени. Футболистите също май, ще спечелят тези с най-здрави нерви. Много нервно ми се вижда всичко, публика, престолонаследници,, бе...всеки тях гледа, напрежението е голямо.

# 3 078
Много са напрегнати и двата отбора. Испания са една идея по добри в началото на мача, но и те много насигурно играят. Нападенията им са много по постепенни, и пасовете безрискови, за да избегнат пресичане на пас, или губене на топката в зони различни от третината на Англия.

# 3 079
  • София
30 мин. - Витрина до момента:
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/N2Oj/VQl2W.png[/img]

# 3 080
  • Берлин
Не са безопасна игла ингилизите. Дебнат като оксфордски хрътки. Испания обаче играе с душа и сърце. И печели уважението и обичта ми. Хайде, момчета. Натиснете и вдигнете купата 🏆⚽️🇪🇦❤️

# 3 081
  • Варна и...духом на Босфора
Няма да стане така.
Англичани са подредени супер стабилно
4-4 пред вратата
Корнери колко вече,безопасни.
Лямин трябва да слезе надолу една идея.

# 3 082
  • София
Ще си позволя малко черен хумор: какво означава ефективна игра?
Считаният за фаворит те мачка в 38 от 45-те минути на терена: пасове, корнери, удари, владеене... Но ти имаш единствения точен удар и с повече късмет можеш да водиш с един гол. Това е футболът.
Приятно ми е за гледане, не ми е приятно, че компактната защита на котетата се справя - най-вече като не оставя коридори/вратички и възможности някой от скоростните играчи на Фурията да избухне. А имаха и няколко отчайващо лоши центрирания в наказателното поле.
Витрината:
Скрит текст:
ПС. Включването на Люк Шоу е сполучливият ход на кандидат-Съра. За сметка на това поредни минути, в които осиновеният от него Фоудън липсва на терена.

# 3 083
Испания може да владее повече топката, но за мен това си е равностоен мач, просто различен стил. А и само Англия имаше нещо като удар във вратата.

# 3 084
На мен ми харесаха и двата отбора. Просто залогът е голям , а напрежението убийствено.
Отиде ми залогът за първото полувреме, дано позная поне победителят.
Испанците сякаш са по-дейни, повече владеят топката, но англичаните не знам защо по-стабилни ми изглеждат и технични.

# 3 085
  • Берлин
Абсолютно 50:50, витрината не отразява истината. 1 грешка и моите хора са аут. Много добра защита, Ямал е неутрализиран, а Мората никакъв го няма.
Да видим ще има ли смени.

# 3 086
Според мен Де Ла Фуенте много грешно отиграва мача. За разлика от Саутгейт. Убеден съм че на път за съблекалнята угриженият треньор е бил испанският. Испания прави голяма грешка че не играе по рисковано. Дори и да пуснат гол, осмелявайки се с повече хора да атакуват, и да играят по вертикално с по рискови пасове, сякаш не са я проучили тая Англия че после се затварят в глуха защита, и те ще имат шансове да изравнят. Динамизират ли мача е в техен интерес. Но те си знаят по добре. Аз съм доволен от първото полувреме. Очертава се мача да се реши от един гол, а така най лесно аутсайдера печели. Като всичко се сведи до 1 гол, или 1 грешка.

Но очаквам второто полувреме Де Ла Фуенте да накара по агресивно да играе Испания. Защото испанците се завърнаха към тики-таката от предишните големи първенства, а така те не печелят.

# 3 087
Сър Гарет Срамгейт - убиецът на футбола. Толкова скучно полувреме, а е финал. 🥱

# 3 088
Сега започва екшъна във финала.

# 3 089
Еййй, жалко. Какво стана толкоз бързо, дори не разбрах. Ужас((

Общи условия

Активация на акаунт