UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 883
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Но по-рано днес испанец превзе Уимбълдън - въпреки че срещу себе си имаше противник, който във футбола бих сравнил с Бразилия (не само по титли и купи)...
И БожиГол отбеляза току що, че финалите се печелят.
И ще привърша с една наша прословута крилата мисъл: едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто да го направиш. Отвсякъде ми се струва, че пасва за англетата тази вечер.
Нека по-достойният - а не късметлията, победи!
ПС. Фрау Папурче, лични искрени благодарности за кореспонденциите ти от Берлин, града на мечката, който 30 дена беше футбол.

# 3 061
  • Другата България
След като днес Испания спечели Уимбълдън, мисля е време да спечели и ЕП по футбол.
Ред е и ѝ се пада.

# 3 062
Испания-Англия
1-1 първо полувреме
2-3 второ полувреме
Европейски шампион Англия ми е прогнозата
Чета ви, но късно намерих темата и вече бяхте почнали залаганията. За мен Англия доста ощетена беше през годините и все нямаше шанс. Не харесвам феновете, но харесвам усилията на футболистите. Испанците са супер, но винаги все побутвани, не колкото италианците (тях от 94 г. никога няма да викам за тях как незаслужено ни победиха) Та...аз съм за Англия, но нека по-добрия спечели , за мен това ще е Англия
Кейн голмайстор на първенството

# 3 063
  • Берлин
Мдам.
Обаче при мен положението е зле. Агресирам срещу феновете на Англия 🙈
Дъждецът спря, 20°, прохладно, отлично време за футбол.
Може ли предварително да се извиня, ако съм груба по време на мача?
Vamos a jugar ❤️
Vamos a ganar ❤️
Vamos, LA FURIA ROJA ❤️⚽️🏆🇪🇦

# 3 064
  • София
Испания шампион - няма друга опция! Нямам търпение за мача, искам интересна игра и много голове във вратата на Англия. За мен имаше по-силни отбори от тях, просто им провървя - късметът беше на тяхна страна, но стига вече.

# 3 065
  • Варна и...духом на Босфора
Ich hab fertig- крилата фраза на Трапи като треньор на "Байерн".

Тъй- СрПското л..е искаше да свири първа цигулка днес на Ол Ингланд клуб.Испанец му опъна струните ,тамън три пъти! Ай да си отива къде Мала Маракана.
Вамооос,Карлитос!

Да даде Бог крила и сърца на Фурия Еспаньола!
Вамос,Испанци!
Напред,и само напред! Да бъде!
Амин!

Испания- Англия -редовно време-х
Победител- Испания.

# 3 066
Абе Андреа Банда Банда нещо я няма Joy

# 3 067
  • София
Мина и беше доста забавно с Благо и техните закачаки. Загуби ума и дума Банда банда след като Благо я захапа.
После и Ицо Янев и се накара, защо облича английската фланелка, а дава 2:1 за Испания. Тя сякаш се уплаши от Благо и даде прогноза за Испания. Grinning

# 3 068
  • Северозападна България
А, беше в началото, мина и включването, каза, че няма да я видим  повече

# 3 069
Как да го прогнозирам този мач?
Испания - Англия 3:2
Испания - Англия (12)
Голмайстор Хари Кейн.

Имам чувството, че през следващия месец умишлено няма  да слушам Mama, I’m Coming Home на Ozzy и Torna a Casa на Måneskin. Много ми хареса един коментар на Джес преди няколко дни; и на мен символичните гости са ми като Аржентина и Португалия на съответните им финали.
Добре, че Олимпиадата започва след по-малко от две седмици, че да се утешавам.
Още помня как бъдещият Сър изтърва дузпата на полуфинала на Евро 1996. След това приятелката му го завела в Бали да се утешавал. Това е един от малкото мачове, когато подкрепях Англия навремето. Много се ядосвах. Тогава Германия спечели в Англия, сега не знам, не знам ... Испанският треньор има навик да вади Ямал и Уилямс към края на мача, англичаните пък вкарват към края на мача, не ми се мисли.
Харесвам много Илия Груев и Христо Янев. За първи път съм съгласна с Благой, не съм вярвала даже.

# 3 070
  • Берлин
Тя все така разправя и пак се явява. Лице на некадърността е за мен.
Да бъдем позитивни обаче 🇪🇦⚽️🏆

# 3 071
  • Другата България
Надявам се испанския треньор да не изкара Уйлямс и Ямал преди последния съдийски сигнал.

# 3 072
Ако не знаете защо испанците не си пеят химна. То е защото техният химн няма текст. Единствената такава държава.

# 3 073
  • Варна и...духом на Босфора
Фелипе и София на трибуните!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Вамооооооооооос!

# 3 074
  • Другата България
Знаем, знаем. Blush
Но е супер грозно освиркването на същия химн от английските фенове.

Общи условия

Активация на акаунт