UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 66 780
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 480
За утре
Холандия - Полша -2 -0
Словения- Дания - 1-1
Сърбия - Англия -2-1

Лорде, така е Албания е по-хубавият италиански отбор Simple Smile)) Швейцарците наистина са с балкански хинтергрунд, но не ги харесвам въпреки това...но признавам, че са все по-силни и Швейцария ми е пример за добра политика във футбола.

# 481
Лорд Сноу, пак да напомня за себе си, защото ме включваш само с един мач, дала съм прогнози за всички мачове днес. Чувствам се лично пренебрегната Joy ако не, здраве да е.

Иначе за утре, хммм. Ще едитна, че съм объркала домакина първия мач.

Полша-Нидерландия 2х
Словения-Дания 1:2
Сърбия-Англия 0:3

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 01:07 от Анонимен

# 482
извинявам се. Не съм ти видял прогнозите. Няколко души ги питах повторно, ама не винаги получих отговор. С толкова постове е невъзможно.
Припомни ми какви ти бяха прогнозите, че 25 души сме дали прогнози, някои по два пъти, други по три пъти и става мазало.
Тъкм се чудих къде се загуби. Добре, тогава само Сам Нийл ми се губи. Той май остана само с един мач.

# 483
Германия-Шотландия 2:1
Унгария-Швейцария 0:1
Испания-Хърватия 0:0
Италия-Албания 2:0

Ето ги. И пак благодаря за играта.

# 484
Словения -Дания 2 (0:2)
Сърбия - Англия 2 (0:3)
Полша - Холандия 2 (1:2)

# 485
Мача на Германия ти го бях отчел, днешните - не. От УНгария и ИСпания нямаш точки, от Италия - 1. Стават ти 2 точки.

Hand of doom -
Полша-Нидерландия 2х - това колко е като резултат?

# 486
Ха-ха, трябваше да оставя резултата, който без да искам щях да напиша 😁(Италия - Албания 2:1). Както и да е.

Лаишката ми прогноза за днес
Полша - Нидерландия 1:3
Словения - Дания 1:2
Сърбия - Англия 1:3
Малко повече голове давам, да видим дали ще се запази тенденцията или ще се промени. 😃

Германия имаше късмет да играе със слаб отбор. По-голямата част от играта беше в половината на Шотландия.
Хърватия и Албания дадоха по-голям отпор.
Браво на съфорумците, които познаха резултатите! 👏
Снощи от коментарното студио по БНТ 1 единият коментатор позна резултата, макар че каза "2:1 за когото и да е" (не му знам името, седеше в края до Джизъса).

# 487
  • София
На сватба съм в Берковица тия дни, та да си дам прогнозите и ще разчитам на вашите репортажи:
Словения -Дания 0:3
Сърбия - Англия 1:1
Полша - Холандия 1:4

# 488
  • София
Солидна Италия. Хареса ми. А и албанците са доста тегав отбор с добра защита.
Този отбор на скуадрата може да бие всеки един отбор от топ фаворитите, но няма да е фаворит разбира се. Италия играе много бърз, директен и отборен футбол, като също така отлично владеят и си подават топката. Бързи са по крилата, имат много добрра игра с топката и в центъра. Имат и високи футболисти играещи отлично с глава за центрирания.

# 489
толкова солидна че бие на смешна италия. с пословично слабия вратар, спокойно може да ги отпишем за шампион.

# 490
Добро утро!
За всички по едно италианско еспресо от мен🌻☕- познах най- накрая един точен резултат!  Не беше вдъхновяващ мачът, прагматични италианци и припряни албанци сътвориха интрига, но нищо особено не показаха.
За мачовете днес ще  мисля още малко, струват ми се доста равнопоставени отборите без един- Англия, но те пък традиционно /с единични изключения/, се дънят на първенства.

# 491
  • София
Полша - Нидерландия 1:2
Словения - Дания 0:2
Сърбия - Англия 0:3

# 492
Проспах мача ама пък съм познала резултата Grinning

Полша - Нидерландия 1:3
Словения - Дания 0:2
Сърбия - Англия 1:2

# 493
  • София
И аз го проспах . Като  видях  албанците какво направиха в началото на мача така се притесних,  че заспах Grinning . Сутринта като  видях  резултата камък ми  падна от сърцето Grinning .

# 494
Полша - Нидерландия 2 -1
Словения - Дания 1 -1
Сърбия - Англия 1 - 1

Общи условия

Активация на акаунт