UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 67 038
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 175
Испанците не са като инглезите, няма да си оставят магарето в калта.
Сигурна съм, че ще победят и продължат, мачът тупърва започва.

# 2 176
  • София
И аз не мисля, че Фурията ще се оставят. Просто ще гледаме хубав мач - най-сетне!

# 2 177
Ще се гръмна.
Испанците не може да не бият, то ще е егати и кириоза.

# 2 178
Аз ставам горещ фен на Испания, докрая на мача. Не можах да стана навреме. Мен ми се доспа още около 5 часа. И си легнах за следобеден сън, и си викам то ще се събудя преди 10, набързо ще видя какво е станало в първият мач, и ще отиграя Испания - Грузия. Не можах да го отиграя, щях за Грузия да заложа в другата игра, по важната. Чаках дали Англия ще отпадне, че ако беше отпаднала да играя за Испания, че две мегасензации на веднъж да станат е малко вероятно. Събудих се обаче в 10 и 5, набързо превъртях мача на Англия и Словакия в случай че е имало дузпи да ги изгледам, оказа че с клизма са продължили, с гол в последната минута са оцелели, и после в продълженията са се спасили от дузпи. Обаче вече беше почнал мача, коефициента за Грузия вече понижен, още преди да вкарат гола и изобщо реших да не го играя. Защото не станах навреме. Аман.

# 2 179
Има много време. Аз вярвам в Испания 💪

# 2 180
Поздравления за Словакия!
Имам неприятното усещане, че ще правят Саутгейт-а сър.
Ха и този мач, развали прогнозите на някой. Но Испания си продължава.

# 2 181
  • Берлин
Аз съм с ковид. Днес бях по-добре ,но тези 2 мача ще ме довършат. Имам чувството,че времето лети. И откачам.

# 2 182
Хич не е сигурен обрата, като гледам Грузия много добре се защитава. Испания с далечни удари пробват. Ако Испания не обърнат мача ще побеснея, че нови астрономически коефициенти изпускам да хвана, от проспиване. Как па не се събудих 15, 20 минути преди мача.

# 2 183
  • София
Гоооооооол, гоооооол, чуха ме чак на съседната улица Sunglasses

# 2 184
Добре де, за какво е в крайна сметка тоя ВАР? Точно тук имаше очевидна засада и тя влияеше на играта. Половин метър зад защитниците имаше двама нападатели.  Значи това бутане на големите отбори е досадно. Вчера свириха измислеан засада, днес не признаха очевидна

по принцип съм на страната на испанците, ама не трябва с такива голове да се печели един мач.

# 2 185
  • Другата България
Добре де, 7:1 в Тбилиси само преди година, и по-малко....хеттрик на Мората, защо се спекоха така сега испанците?
Грузинския вратар много добър, чак му се ядосвам....

Казах ви аз, просто мачът стана по-динамичен.
Юхуууууу.......

# 2 186
Добре, 1-1. Simple Smile Половината работа е свършена. Може пък и да съм извадил късмет че проспах началото на мача и не можах да играя Х2.

# 2 187
Хич не е сигурен обрата, като гледам Грузия много добре се защитава. Испания с далечни удари пробват. Ако Испания не обърнат мача ще побеснея, че нови астрономически коефициенти изпускам да хвана, от проспиване. Как па не се събудих 15, 20 минути преди мача.
Не се ядосвай, Тесла. Не знам какво чудо трябва да стане испанците да паднат.
Сега пък да не ги урочасам. 🤞

# 2 188
Грузинският вратар е най-добрият на това евро след Донарума.

# 2 189
Нямам съмнения, че Испания ще бие. То реално и сега и двата гола ги вкараха те Joy Иначе евала на грузинците за бързата и остра игра! Има потенциал в този отбор, но са далече от класата на Испания. Много ми е симпатичен Родри, откакто прочетох повече за него и благотворителната му дейност.
Англичаните щастливите овчарчета, ама късмета огрява веднъж. Както стана с Италия срещу Хърватия. Според мен Швейцария ще ги отстрани на четвъртфинала. Иначе, колкото и да ме е яд за Словакия, най-накрая да позная с 1х, че Англия ще бие в продължения и за Лорда мисля писах 2:1 Ще се отпуша и аз с прогнозите Joy

Общи условия

Активация на акаунт