UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 948
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 865
Цитат
Тесла, за титлата не знам - но имам едно неясно предчувствие, че след този мач ще почна да ти дишам във врата. Третото място ме зове.

Да, май ще ме изпревариш, защото аз дадох 1Х, а 1 за Испания си беше с почти точка повече. Ти май 1 даде. Спомням си че Елис даде 12, така че и до нея ще скъсиш разликата. От топ 4 само Роналд май няма да вземе точки, освен ако Франция не изравни. Защото той май даде Х2.

Интересно че само 5 минута дава съдията. Имаше голямо прекъсване заради контузия на Родри, а и фен спря мача, заради нахлуване. Обаче явно на европейското вече има инструкция да няма чак по 10, 15 минутни продължения. Световното 2022 с това промени футбола, че се въведоха гигантски добавени минути. Но явно УЕФА е решила да се върне старият стил с по малко добавени минути.

# 2 866
Йеййййй, щастлива съм за испанците. И то в редовното време!

# 2 867
ДА! ДА! ДА! И ДА!

П.С. Ралик извинявай, изтрил съм те по невнимание. Считай се за добавен с 3-те точки

# 2 868
Ма какъв финал с Англия 😂Моля ви се .Пепел ви на устата.Утре Холандия мачка Англия и това е 😌😃

Айде Испания шампионии ви искам🙌

# 2 869
  • Берлин
Аревоа

Щастливаааааааа
Vamos,vamos,vamos, LA FURIA ROJA ❤️❤️❤️

# 2 870
Точките идат

Сам Нийл е вече безспорен лидер. имаше 49 точки станаха 51. Честно казано почти е сигурно, че той ще е шампиона. Разликата вече е седем точки, абсолютният максимум който може Ливърпул да вземе е 8 т. Сам Нийл трябва да сбърка два пъти, а Ливърпул да извади максимума. Малко вероятно ми изглежда. Подозирам, че още в следващия мач ще имаме шампион.

Ливърпула остана с 44
Силен ден за Фортуна и Дона, двете вече имат по 40 точки
Прешъс изостана малко - остава с 38
Роналд и Ралик си остават с 36 точки (на Ралик съм му добавил точките от мача на Холандия-Турция)
Ръката на Дуум - 35 точки
Дяволо - остава на 34
Ем Брадър - 34
Елде В - 33
---
Жозеа - 32
Добър ден за Питам 2 - и става с 32 точки
Същото важи и за Мария Хрис
Елис  -31
Ели - вече има 31
ЗЗР - 31
Грейпрфрут - 29
Майсия - 27
Монил - 0 т.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 00:08 от Лорд Сняг

# 2 871
  • София
Испания ще е шампион! (Мисля, че е без значение кой ще играе с тях на финала. Ако е Белингам - ще изиграе тазвечершната роля на Мбапе - т.е. никаква.)
Витрината:
Скрит текст:
Радвам се, че биха надутите френски петлета и ги пратиха в тенджерата. На позналите - честито!
Утре може да сменя прогнозата за Ндрл-Анг, ама нека преспим поне с радостта от този мач.

# 2 872
  • Другата България
Да помечтаем!

Heart

Купата е световна на снимката, но аз както казах, съм със скромни мечти, тъй че сега нямам нищо против европейска за този отбор!

# 2 873
Испания ще е шампион! (Мисля, че е без значение кой ще играе с тях на финала. Ако е Белингам - ще изиграе тазвечершната роля на Мбапе - т.е. никаква.)
Витрината:
Скрит текст:
Радвам се, че биха надутите френски петлета и ги пратиха в тенджерата. На позналите - честито!
Утре може да сменя прогнозата за Ндрл-Анг, ама нека преспим поне с радостта от този мач.

Е, чак пък никаква - Мбапе подаде голова асистенция. Ако бяха били щеще да е герой, но паднаха. Време е Дешан да си ходи.

# 2 874
Брей, това е първа загуба на Франция в редовно време в елиминация на голямо първенство, от 2014 г. насам!!!!

Като че ли свършва 10 годишната ера на европейско господство на Франция. С изключение на Евро 21, на всички големи първенства, те бяха най силният европейски отбор. Защото действително на Евро 2016, бяха най силни, но загубиха финала от Португалия в продълженията. (Между другото при финал Испания - Англия точно такава аналогия ще направя. Повторение на финала от Евро 2016. Най силният като игра отбор, срещу много мъчно стигнал до финала, с продължения, дузпи и малко голове. Така бяха Португалия тогава, играеха също много защитно и насигурно, и мачовете им бяха много скучни за гледане. Въпреки че па Роналдо и Нани чудеса правеха, и особено Роналдо беше във вихара си тогава, ама останалите хич ги нямаше, както и сега. Те целият отбор движеха и всички голове отбелязаха, които не бяха много. Ако помня правилно Роналдо отбеляза 3 тогава, Нани още 2, а всички мачове им бяха равни, 0-0, 1-1 с 3 равни излязоха от групата, и продължиха с равните и в елиминациите.   Същи като Англия бяха тогава, никой не искаше да спечелят. Grinning Забележете дори пътя им в елиминациите е същият. Като на Англия. На 1/8финал спечелиха срещу балкански отбор, не от западните сили, Хърватско, с късна драма в продълженията, като Англия срещу Словакия), на 1/4финалите победиха скритият фаворит тогава Полша. Те бяха през 2016 в ролята на Швейцария. Най силното голямо първенство на Полша в ерата Левандовски беше това. Заговори се за тяхна изненадваща титла дори, точно като сега при Швейцария. Измъчена победа с дузпи за Роналдо и компания, едвам додрапаха до тях, точно като драмата на Англия с Швейцария.

Вече на 1/2финала Роналдо и компания направиха най силният си мач, и надиграха стабилно Бейл и компания с 2-0. Та ако Англия утре бият Холандия с 2-0, пишете ги шампиони. В продълженията срещу Испания ще ударят, до тогава ще успеят да докарат мача до 0-0. Така беше с Португалия във финала с Франция тогава. Grinning

# 2 875
Цитат
Тесла, за титлата не знам - но имам едно неясно предчувствие, че след този мач ще почна да ти дишам във врата. Третото място ме зове.

Да, май ще ме изпревариш, защото аз дадох 1Х, а 1 за Испания си беше с почти точка повече. Ти май 1 даде. Спомням си че Елис даде 12, така че и до нея ще скъсиш разликата. От топ 4 само Роналд май няма да вземе точки, освен ако Франция не изравни. Защото той май даде Х2.

Интересно че само 5 минута дава съдията. Имаше голямо прекъсване заради контузия на Родри, а и фен спря мача, заради нахлуване. Обаче явно на европейското вече има инструкция да няма чак по 10, 15 минутни продължения. Световното 2022 с това промени футбола, че се въведоха гигантски добавени минути. Но явно УЕФА е решила да се върне старият стил с по малко добавени минути.

Не, няма да те изпреваря, но съм директно зад теб. Ако правилно съм ги смятал, аз имам 65,2, а ти 65,4 (о,8 точки беше повече за твърдо 1)
До Елис и Роналд също ще скъся разликата.

# 2 876
  • Берлин
Ох, емоциии.
Малко черен хумор: Мм не е по футбола, но тази вечер гледа с мен за подкрепа. Та влизат 3-те френски смени и той изумен: "тоя белия откъде го изкопаха" /Гризман демек/.

Мисля, че това дете вече задмина Мбапе. Рожденият му ден е преди финала. Нека подарък му е европейската купа /макар че е заслужено,а не е подарък/

# 2 877
  • София
Много се радвам за Испания, въпреки че грам не хванах прогноза днес!

Довиждане на леко хистеричния Дешан, на леко апатичния Мбапе, на много скучния френски футбол. Толкова скука Франция отдавна не бяха показвали.

Може би, ако ...Мбапе не държеше да играе всеки мач и бе освободил от себе си, нищо че струва 180 млн, но си личеше, че му е некомфортно, играта на Франция щеше да е друга.

Предвид Мората и играта му на това Евро 24, и интервюто, което даде, че не се чувства ок в националния, имам чувството, Испания играят с 10 човека почти всеки мач?

# 2 878
  • Другата България
Тесла, птичето каца веднъж на рамото.
С този безидеен футбол Англия няма как дори лалетата да бие утре.
Какво остава за Испания....това ще е някакъв невероятен късмет, което не вярвам да се случи.
Вярвам в това, че Алваро Мората на 14.07. /може да е вече в ранните часове на 15.07./ ще вдигне европейската купа по футбол. Толкова е простичко!

# 2 879
относно Холандия не е невъзможно Англия да ги бият, но за Испания-  изключено.

Общи условия

Активация на акаунт