UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 854
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 045
Още не са го подобрили. Трябва да минат през Испания, и вече още на Евро 28 ще могат да го подобрят. Испанците имат 14 мача без загуба на европейско между 2008 и 2016 г. На англичаните постижението все още е второто най силно в историята. И тази тръпка я има в мача. Ако Англия спечели, вече можем да говорим за династия, или иначе казано, че те са най успешният европейски отбор като постижения в последните 5 години. Защото спечелят ли финала те надминават всичко европейски отбори в тоя период, с добри резултати, Италия, Франция, Испания. Никой от тях обаче не може да се похвали при титла на Англия с английското постижение, титла и 2 финала на последните 3 големи първенства. И ще е епохален евентуалният мач, за Копа Финалисима. Защото там се очертава епохален мач за титлата Световен Шампион, макар и неофициално. Защото Аржентина играе с Колумбия на финала на Копа Америка, и си мисля че ще успеят да я спечелят. Дори и да се стигне до дузпи, понеже ми се струва че няма да е лесно на Аржентина, но ще спечелят, те имат Мартинес, с него на дузпи, Аржентина никога не губи. Той вече се изяви в тая насока и на Копа Америка.

Та Англия е на два мача, не само от официалната титла Европейски Шампион, но и от неофициалната титла Световен Шампион. Макар че и да загуби Аржентина евентуално мача за Копа Финалисима, ще си остане световен шампион, и със знака на действащият Световен шампион на фланелките, но реално Англия ще бъде коронавана като неофициалният Световен Шампион, защото ще са най силният отбор в света, ако Англия спечели европейската титла. Тъй като освен нея ще имат още 2 финала на последните 3 големи първенства, и ще са победили Световният Шампион с Меси в състава. Защото Меси заяви че финала с Колумбия е последният му мач в кариерата на Копа Америка, но ще продължи да играе за Аржентина и след Копа Америка. Та от тая гледна точка стискам палци и за Аржентина на финала на Копа Америка, и при европейска титла на Англия, да видим един епохален мач, между двата най добри отбора в света, като постижения в последните петилетка. Ще е епичен мач, в който неофициално Аржентина ще защитава титлата Световен Шампион срещу Европейският Шампион.

Въпреки че са ми симпатични и играят хубав футбол Колумбия, ама дано Меси и компания да си спечелят там. Защото ще е епохална неофициалната защита на световната титла на Копа Финалисима от Меси и компания, и срещу Европейският шампион Испания ако испанците триумфират довечера.

Саутгейт аз не виждам да казва нещо надменно или лошо. Напротив почти няма световна или европейска титла спечелена без голяма драма, гол в последната минути в някой мач, и без да си отстранил поне един, а често трябва и два съперника с дузпи.

Аржентина да речем през какво мина през 2022 г. През същото като Англия, дузпи, драматични победи, мъка в началото и драматично излизане от групите. Те в тях паднаха от Саудитска Арабия. Италия да не и беше по различен пътя през 2021. Австрия едва ги елиминираха с гол дълбоко в продълженията, трябваше през дузпи да минават на 2 пъти, и то в поредни мачове, единствените в историята които са го правели това. Късните голове и драмите са част от всеки триумф. Нашите четвърти в света, нямаше никакви четвърти в света да са, без гола на Костадинов в добавеното време на Парк Де Пренс. Така че драмите на късните голове и дузпите са част не само от пътя на Англия, ми от пътя на всеки отбор, постигнал голям успех. Без драма, няма успех.

# 3 046
Испания - Англия 2:1
Испания - Англия 1
Soccer Дани Олмо

Искам да кажа нещо, но съм много суеверна за спорт, затова ще замълча.

# 3 047
Precious*, ако е нещо от котарака, дай само знак.

Тесла, 👍браво на теб- за играта и за анализа.
Не мислех, че ще се осмелиш на твърда 2… Чаках до последно, както виждаш при Лорда играя Х2….Рискът за  провал и лични пристрастия, ме възпря да го играя и в твоята игра. Рискувам също с 12, малко са точките, но с голяма вероятност, мисля че всичко ще се реши в редовното време. Заради всичко, което вече знаем за Англия, за дузпи, за всичко или нищо в последните минути…
😉Оставям си отворена вратичка до 22 довечера, в случай че нещо ми се присъни в следобедната дрямка😀 Бъди на щрек!

# 3 048
  • София
Испания - Англия 1
Soccer Дани Олмо

Искам да кажа нещо, но съм много суеверна за спорт, затова ще замълча.

Давай смело, мила! Твърдо вярвам, че нито аз, нито ти можем да повлияем на хода на двубоя и съдбата , така че....суеверие забравете. Освен, ако то не касае лично вас - примерно заложили сте на единият отбор с реални средства Simple Smile))

# 3 049
Според мен едва ли някой ще има супер категорично предимство и нещата ще се решат с късмет - кой ще вкара първия гол, кой после евентуално ще затвърди и с някоя дузпа или добре изпълнен фал и ето го победителя Simple Smile

# 3 050
  • Берлин
Нямам добро предчувствие и ще съм тиха днес.
Вярвам,че Испания ще удържи фронта и ще победи все пак.
Една сграда от Берлин за настроение /ще се включа по-късно с времето и обстановката/

# 3 051
Испания - Англия 1

Струва ми се, че испанците ще бият - млади, енергични, нахъсани. Англичаните се посъбудиха в последните мачове на елиминациите, но не смятам, че ще успеят.
Надявам се основно на хубав мач, да не мотат топката през цялото време и като цяло положителни емоции Simple Smile

# 3 052
Гледам и четя доста коментари,че всъщност мача ще е равностоен ,и че даже Англия има шанс,ами НЕ няма😂Поне за мен .Виждам как Испания съвсем спокойно си ги бие с 2:0😁Гледам ,че и тенис има намесен тук.Там вече Испания ще плаче🫣.Тhe GOAT ще преподава на по-младия си съперник днес😌😁

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:16 от *Аня*

# 3 053
Нали знаеш - топка е, търкаля се. Може да отиде където поиска. А и е от женски род все пак Wink Може едните да ударят три греди и десет удара във вратата, а другите с един удар да вкарат гол и да бият с 1:0. То ако беше толкова ясно нямаше да има залози Simple Smile

# 3 054
Искам Испания да победи, защото през цялото първенство показаха по-силна игра.
 Англия показаха силна игра единствено срещу Нидерландия. Може би играха според противника, щадяха силите си, не знам.
На база показаното през цялото първенство, Испания заслужават повече титлата.
Но както се казва, не е важно да спечелиш битката, а войната. Надявам се Испания да я спечели.
Моята прогноза
Испания - Англия 1:1 в редовното време.
След продължения печели Испания с 2:1 и те са европейски шампион.

# 3 055
  • Северозападна България
Искам Испания да спечели Евро 2024, затова прогнозата ми е Испания - Англия 3:1 в редовното време.
За голмайстор - Дани Олмо

# 3 056
  • Берлин
Подгряващ пост на моя приятелка за атмосферата в Берлин
https://www.facebook.com/share/p/JaTmgxyMhnu7PuhL/

# 3 057
Подгряващ пост на моя приятелка за атмосферата в Берлин
https://www.facebook.com/share/p/JaTmgxyMhnu7PuhL/
Ммого хубав пост, Папурче, да я поздравиш!
Няма хейт, а само празнуване на Цар Футбол!
Стана ми много хубаво като го прочетох. Вече нямам търпение Heart EyesHeart

# 3 058
  • Берлин
Готови ли сте за големия финал?

Като баща и като човек ти благодаря, дон Ямал. Благодаря ти, сине

Времето днес е шантаво като предстоящия финал. Подухва, превалява и слънце пече, около 20°, но много висока влажност. Ще пиша отново преди старта, дано не ви досаждам.
И нека Испания победи ❤️

# 3 059
Испания - Англия 2:2 Испания печели титлата.
Кейн голмайстор.

Общи условия

Активация на акаунт