Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 211
  • 335
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета .И аз обичам да шия.До сега съм си ушила една блуза  и една рокля.Както и всички възглавнички,пердета в къщи.Претапицирала съм си част от мебелите.Днес попаднах на един он-лайн каталог и много ми хареса този!  модел на блуза.Имам един тигров тюлен  плат .Ще се опитам да я ушия и ще ви покажа снимков материал.

# 136
Лааууу... Блузата е супер.  Simple Smile

# 137
  • Варна
dimieva   Peace,но първо ще се пробвам с чаршаф Joy

# 138
искам да ушия шапка на дъщеря си ,но нямам кройка.нещо да ми препоръчате от къде да видя?искам да е тип "идиотка".мерси предварително.

# 139
Здравейте, сръчни момичета!    bouquet   
Искам да се включа и аз при вас. Не съм профи, но имам желание да шия. Имам електрическа "машина-ветеран" - Науман на повече от 20 години, а мама има крачен Сингер - от около 1920 година - велика машина е! Уви, все нямам време. Най-много шиех в ученическите си години - особено през ваканциите. Къде по кройки от Бурда, къде без кройка, си бях ушила 4-5 рокли, ватирана риза, панталони, потници разни, сутиен ( Shocked беше най-удобният, който някога съм имала!) и този пачуърк (уви платовете са от остатъчни парчета и нямах много избор на десени, а тогава си нямах бюджет та да си купувам  Rolling Eyes )

Сега с мъненката май няма да имам много време, но се надявам да я накипря с нещо собствено производство. За сега съм й правила само една шапка (като на джудже) и ръкавички към един комплект. Иска ми се да ушия еднакви сукмани за бебка и за мен. Но май ще пробвам без кройки - на принципа на пробата и грешката, че не знам от къде да намеря еднакви в такива размери, а и не мога да обикалям да търся Бурда.

# 140
  • София /Абсурдистан
И аз  Peace

# 141
АГ, пусни тези с плетените и при плетачките Wink

Да бе, да ми се смеете Simple Smile)

# 142
АГ, пусни тези с плетените и при плетачките Wink

Да бе, да ми се смеете Simple Smile)

Аг, страхотни са кукленските дрешки! Как са изпипани, а са доста дребни детайли... Абе - бравос от всякъде!  Peace

# 143
Здравейте момичета, ето новото ми произведениеhttp://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2608644

# 144
veski4, пробвай пак! Wink не ти е хубав линка.
А за  AG имам съмнения че не са нейни, а краднати Thinking

# 145
Много странно - сутринта се отваряше линка й!  Shocked Но нали нещо обновяват в снимка.бг та явно се е прецакало след това...
veski4, много е симпатично костюмчето!

# 146
Сутринта и аз го отворих пък после не успях правя нова проба

# 147
# 148
  • София
Здравейте храбри шивачки  Hug
Да Ви попитам нещо като по вещи в темата с шиенето Simple Smile Харесах си 2 шевни машини за домашна употреба и се колебая между тах, а именно Brother BM 2600 (25 операсии) и Singer 155 (7 операции). Коя според вас е по-добра?

# 149
Aз не съм много веща с машините, защото моята е Лучник от комунистическо време, но Сингер си е класическа марка. Другата не съм я чувала.(може би е хит, но извинете... Embarassed)
Моя съвет е да не се подвеждаш по многото операции. Едва ли ще са ти от полза, ако машината не е качествена.

Общи условия

Активация на акаунт