Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07)

• 3 775
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Аржентина - Канада 1:0
Перу - Чили 0:1
Еквадор - Венецуела 2:1
Мексико - Ямайка 2:0

# 16
  • София
Дааа, наистина е интересна историята около Данубио, ето тук са вписани всички президенти на клуба, като първият е Михаил Лазаров. За съжаление не мога да видя в сайта екипите им, дали все още с запазили поне лентичките (червено, зелено, бяло)....
http://www.danubio.org.uy/catplantel_14_1.html

# 17
Много интересно, не знаех за българската следа в този отбор. Стана ми готино и потърсих снимки на екипите.

# 18
Аржентина - Канада - 3:1

# 19
За тука няма да правя игра, че няма да има време, но и моята прогноза за мача на откриването е победа за Меси и компания.

# 20
Перу - Чили - 1:1
Еквадор - Венецуела - 1:1
Мексико - Ямайка - 4:0
САЩ - Боливия - 2:0
Уругвай - Панама - 4:1

# 21
  • София
Очаквана победа за Аржентина. Можеше и с повече, но Меси направи два невероятни пропуска. Но пък бе в основата и на двата гола за гаучосите. Лаутаро резерва?! Доообреее.
Канада играха бойко, имаха едно/две положения, но реално нямах шанс за нещо повече от почетна загуба срещу отбор, който от 2019 г. насам има само две загуби (Саудитска Арабия и Уругвай).

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:19 от Diavolo

# 22
Много тъп мач направиха вчера Чили и Перу. Сутринта погледах малко от него, изключително слабо качество на футбола. Да ви кажа европейското е с една класа отгоре като качество на мачовете в сравнение с Копа Америка. Ясно там че мачовете на фаворитите Аржентина, Мексико, САЩ и Бразилия, ще са много атрактивни. Уругвай също са фаворит но те обичат да играят защитен футбол, и традиционно не са много атрактивни за гледане. Но първият мач без някой от топотборите беше изключително слаб като качество. Та извода ми е като цяло Европейското е една класа отгоре над Копа Америка като качество на футбола, иначе като интрига и емоции, и най вече заради присъствието на фаворитите на Копа Америка и там ще е интересно.

# 23
  • София
Изненадан съм Тесла, точно тези отбори играят приятен за окото футбол....
А световно с 48 отбора, от които европейски ще са само 16-17?...

# 24
Играха изключително скучно, защитно и двата отбора, едно положение нямаха, мега скучно 0-0, един от най тъпите мачове който съм гледал, нищо общо с 0-0 между Холандия - Франция. И коментара се оплакваше понеже го скипвах мача непрекъснато, че не предлага кой знае какво зрелище. Та и в моментите в които скивах, а не гледах, нищо не са играли. Една свястна атака не можаха да направят и двата отбора, много грешки, груба игра, лежане, никакви комбинации, никаква скорост, мега тъп мач.

# 25
  • София
То това е нивото на целия южноамерикански футбол без два, три отбора.
Грузия е с класа над тези дърводелци.
Умрях от скука и кюскане на горката топка.

# 26
Колумбия - Парагвай - 2:0
Бразилия - Коста Рика - 3:0

# 27
Между другото за залагащите, имайте едно наум за Бразилия - Коста Рика. Първи кръг е, не се знае Бразилия как ще изглежда. Те не познават Коста Рика, както всичките си съперници в Южна Америка. Дори и фал да направят не е фатално, бият другите два отбора които ги познават много добре и пак си печелят групата. Аз в права колонка тоя мач не бих го сложил. Защото му е прекалено нисък коефициента около 1,1 - 1,15. Голяма полза да повиши колонката няма. А Коста Рика почти излязоха от група с Испания и Германия на световното. Като изпуснаха да бият Германия, просто защото им трябваха голове в последният кръг и като водеха не се затваряха, а търсеха още голове. Ако беше коефициента около 1,3 като за първи мач дори и да не се знае как ще изглежда Бразилия си струва да се играе, защото те са твърд фаворит в мача, и всичко под 2, 3-0 ще е изненада, но за 1,1 не си заслужава риска, защото няма и да повиши сериозно колонката победата на Бразилия.

# 28
  • София
Колумбия - Парагвай - 1:1
Бразилия - Коста Рика - 2:0

# 29
  • София
САЩ и Уругвай направиха добро впечатление с играта си. Добри отбори имат.
Дотук съм гледал всички мачове от Копата, нивото е ниско, но е рано още за генерални изводи.
Прави впечатление и липсата на публика на някои мачове. Пълно е само на определени отбори (ясно кои са), на останалите полупразно.
Докато на европейското всеки стадион е пълен ако не на 100% то на 90+%

п.п. Тук игра с прогнози няма да има, така че няма смисъл от прогнози, освен ако не го правите за спортта де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт