Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07)

• 3 837
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте! Не гледам, но следя резултати. Винаги съм била фен на Колумбия. Стискам им палци за финал. Но честно казано не виждам кой може да бие Аржентина.

Може би Бразилия ? Фенка съм им от дете.

# 46
Не стартираха убедително Бразилия, но да видим.

# 47
Уругвай може да бие всеки(и да падне от всеки Simple Smile )

# 48
  • София
Бразилия - Колумбия 1:1
Коста Рика - Парагвай 2:1

# 49
Бразилия - Колумбия - 3:1
Коста Рика - Парагвай - 1:1

# 50
  • София
Подцених панамците, но те си остават най-слабия 1/4 финалист и нямат абсолютно никакви шансове срещу Колумбия/Бразилия. Не че американците имаха...
Много слаб мач на САЩ особено в предни позиции. Заслужено отпадат. Домакини, а играха страхливо. Уругвай на ходом ги биха.
За първи път Уругвай печелят и трите си мача в предварителната група от 1959 г. насам.
Но за жалост на урусите, ги чака кошмарен 1/4 финалист за съперник. Или Бразилия или Колумбия.

# 51
Аржентина - Еквадор - 2:1

# 52
Започват елиминациите в Копа Америка. В първият 1/4финал Аржентина играе с Еквадор,  прогноза и от мен, е че Аржентина ще продължи.

# 53
Венецуела - Канада - 0:1
Колумбия - Панама - 2:0
Уругвай - Бразилия - 1:3

# 54
  • София
Венецуела - Канада - 2:1
Колумбия - Панама - 3:0
Уругвай - Бразилия - 1:1

# 55
  • София
Еквадор изпусна Аржентина.
Много слаб мач за Албиселесте без почти нищо интересно в предни позиция. И голът им бе плод на хубав корнер изпълнен от Меси на близката греда и отклонен там от МакАлистър, за да вкара гола Лисандро.
И през първото и през второто полувреме чистите положения за гол бяха пред еквадорците. Като капак на всичко не изпуснатата дузпа от Енер Валенсия.
В крайна сметка се стигна до дузпи, където както знаем, Аржентина не губи (освен ако не срещне Германия) и логично Емилиано Мартинес за пореден път блесна с две поредни спасявания и то след като Лионел Меси изтърва първата дузпа за Аржентина след като реши да се прави на Паненка и прати топката в напречната греда.

# 56
Хайде де! Канада отстранила Венецуела на дузпи Hushed
Мисля реално, че полуфинала за Аржентина стана още по-лесен, но знае ли се Grinning

# 57
  • София
Снощи много хубав мач, което бе и очаквано. И Венецуела и Канада играят бърз и открит футбол и двата отбора имат бъдеще. Венецуела има исторически шанс да дебютират на световно първенство. Канадците играха една идея по-добре и имаха повече положения, така че донякъде логично отстраниха Венецуела и достигнаха до исторически полуфинал на Копа Америка.
И двата отбора заслъжаха полуфинала, но няма как...

# 58
  • София
Уругвай отстрани Бразилия на дузпи. В състава на Бразилия не виждам Неймар, Ричарлисон и някои други нелоши звезди. Винисиус наказан точно за този мач.

Аржентина - Канада и
Уругвай- Колумбия са двойките на полуфиналите.

# 59
  • София
Логично Уругвай елиминира Бразилия.
Търсиха повече победата, бяха по-агресивния удар, имаха повече положения за гол. Но като цяло нямаше 100%-ви положения за гол и пред двете врати. От 74 мин. Бразилия играха с човек повече, но не направиха абсолютно нищо. Много слаб треньор имат бразилците.
При дузпите логично по-добрите дузпаджии победиха, но докога Хименес ще бие дузпи?
Араухо напусна с контузия и не се знае дали ще играе срещу Колумбия, което ще е огромна загуба. Колумбия изглежда страховито, но за мен мача си е 50 на 50.

Общи условия

Активация на акаунт