Отговори
# 150
  • София
Е, ако някой може да решава задачи и след 40 години и това му доставя удоволствие, трябва ли да бъде освидетелстван?!
Ми доста  за освидетелстване има, значи - и във форума, и извън него.Laughing
Скрит текст:
Хубавото е, че  във форума  конкретно проявяват лудостта си на определено място само, като в  клуб за анонимни алкохолици са се събрали, та не пречат много... Simple Smile

# 151
Blush
Ох бе Русалка, клуб на анонимните  алкохолици сме били! Култово е!

# 152
  • София
Не съм се ровила в статистики все още, а със среден резултат над 90 т. колко деца е имало миналата година?
Аз понеже си водя какви ли не статистики, заповядай:
2023   Момичета: 445 над 90т. по мат. и 913 над 90т. по БЕЛ
2022   Момичета: 486 над 90 т. по мат. и 841 над 90 т. по БЕЛ               
2021   Момичета: 490 над 90 т. по мат. и 706 над 90 т. по БЕЛ             
2020   Момичета: 441 над 90 т. по мат. и 735 над 90 т. по БЕЛ   
2019   Момичета: 343 над 90т. по мат. и  749 над 90т. по БЕЛ       
2018   Момичета: 207 над 90 т. по мат. и 223 над 90 т. по БЕЛ

2023   Момчета: 573 над 90т. по мат. и 415 над 90т. по БЕЛ
2022   Момчета: 490 над 90 т. по мат. и 370 над 90 т. по БЕЛ             
2021   Момчета: 567 над 90 т. по мат. и 353 над 90 т. по БЕЛ               
2020   Момчета: 456 над 90 т. по мат. и 305 над 90 т. по БЕЛ   
2019   Момчета: 353 над 90т. по мат. и  351 над 90т. по БЕЛ       
2018   Момчета: 73   над 90 т. по мат. и 192 над 90 т. по БЕЛ

ПП. Да не закачате лудите математици!

# 153
  • Варна
Санака, ти си за клуба анонимни статистици 😁 Респект за положения труд!

# 154
  • София
Blush
Ох бе Русалка, клуб на анонимните  алкохолици сме били! Култово е!
Ако не сте вие, от този клуб, направо да сме се гръмнАли. Хиляди благодарности за проявеното разбиране и оказано съдействие Flowers Hibiscus

# 155
Благодаря, топло мляко, и това ме устройва като статистика.
Ужасно много деца са това. А тази година ще са дори още повече.

Ето Алисса, това е сорс файла със статистиките:
https://dideva.alle.bg/p/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1 … D0%B0%D1%81-2023/

днес агрегирах и се депресирах...и спрях.

Правих и анализ колко са приети на 2ро с бал до 400, и 680 лиспват (или са отишли в частни или извън МОН), или просто не са класирани изобщо на 250.

А извън МОН не са много, АК 220, и там НДГЕК 3 паралелки, италианския май пак 3. Другите частни май не са големи.

Понеже на 2ро до бал 400 са приели 2210 (сума на местата в паралелките) от 2980 с постинат този бал. (да не е точно има различни начини за формиране, не само с БЕЛ+МАТ, ама грубо)

Хаха, аз статистик не мога да се нарека, сега статистик не е модерно, статистиците са data scientists. Aма пишман data analyst може да се класирам.

# 156
  • София
Скрит текст:
И понеже няма (засега) клуб на статистиците във форума, опциите пред Санака са 2 - или го отваря в отделна тема и му става почетен председател/съпредседател, или като доказан  според форумната история любител на бЕло, червено, розАво и подобни живителни течности в разни цветове и  в добавка като добре работещ с елката човек се присъединява към клуба  на анонимните алкохолици и постепенно си припомня мат...... за внуците тъкмо ще е  пушка, че седмокласници не й останаха. Те лудите там са отворени за нови членове, добре ще я посрещнат. Simple Smile

# 157
Санака, тази статистика за страната ли е или само за София?!😎

# 158
  • София
Само за София. Но тенденцията е общовалидна.

# 159
  • София
Опасявам се, че министъра държи пак да се похвали, за 7ми клас, какво ли ще измисли? Thinking

# 160
Може да им спретнат пирамида с фараони и скарбеи и да ги накарат да броят фараончетата Grin безумно е! Само и само да се похвалят 🤢
Клубът на изявените статистици-евала и за труда и за желанието. Аз съм си сипала, разглеждам пробните от Регалия и май ми иде всичко да захвърлА Tired Face

Естествено, че в задачите (и БЕЛ и Мат) трябва да има цедка. Нали така се отсяват децата с таланти, училите, слушалите в клас, блейките и тия дето хич ги няма. Не може всички да са с максимални балове. Деветдесет и коя година като кандидатствах си имаше задачи за всички, на ОЛВ не помня критериите. Аз преди това и в СМГ кандидатствах и пак бяха така. Първата задача - лесна, втората по-трудна, третата беше цедката. Пък мен лесната ме запъна…

Днес ми е много мъчно, че оформиха детето по АЕ с 5. Това й било балообразуващо в най-желаното у-ще. И най ми е тъпо, че й написа 5 от злоба, защото девойката ходи на уроци при нейтив спикър. Още от 5-ти клас я беше набелязала. Все й казваше, че й трябва още малко за 6 Pensive

# 161
Усилията за подобряване нивото на образованието доказват своята ефективност и сред седмокласниците. Доказателство са постигнатите рекордно високи оценки от НВО МАТ и БЕЛ за 2024. Очакваме нашата пилотна програма за въвеждане на холистично образование да доведе до космически високи резултати и от догодина са се спре тестването според стандартите на PISA, a да възприемат нашите НВО формати за световно признати тестове, оценяйки най-точно компентностите на учениците, а не само придобитите знания.

в със ситен шрифт: Няма да променяме учебниците и учебните планове, няма нужда, това ще е за следващите избори, не може всичко изведнъж. Трябва да се социализира реформата и да дадем форум на обществото да допринесе с идеи (като да се премахне НВО в седми клас, и да се ползва само НВО от 4ти).Тогава ние ще го опростим още, примерно да познаят кое сфера и кое кубче. После някой двегодишни деца, които ползват сортери на фигури, ще могат да го вземат и тогава ще изместим изпита НВО направо в детските градини, ще се казва холистичен изпит НВО. Тогава ще дадем кредит на обществото за опростяване на образователната система и Fisher Price ще бъде генерален спонсор. Ще се стимулира и бизнеса, школи за сортиране и пробни изпити от ранна възраст. Майките ще се вълнуват кой модел ще помогне на детето да усвои уменията по-бързо. За понатам ще въведем VR очила (нов продукт на Fisher Price за сортиране) и така ще опазим природата (нашите 2030 ESG цели, помните нали), като спрем производството на сортери от пласмаса или дърво, а и те са опасни, някои деца си удрят главичките в ъглите.
Вече има такива иновативни разработки https://www.vice.com/en/article/d38adx/baby-vr-headset-future-pa … ents-stuart-candy не е ли сладко Hands Nail Care (няма друг емотикон за slay)

План Б, ако не сработи, ще разрешим ползването на GenAI по време на HВО (ми то е като елките, просто
спомагателно средство) и ще се мерим с LLM-ите на другите нации. Халюцинациите ще ги публикуваме в социалните мрежи като бисери, тази дума халюцинация не е много представителна Simple Smile)

План В
А когато вече всички затъпеят, ще направим школи за НВО за сортиране на хората от всички възрастови групи и опреснителни изпити на всеки 5г за цялото население, така ще завършим цикъла и ние ще сме най-богатата държава понеже ще държим патента за новите HВО-та. Другите държави само ще плащат за нашата гениалност. (Добре, че въведохме профил Предприемачество, иначе нямаше да можем да стигнем дотук).

Извинявайте, сигурно прекомерната употреба на кофеин стимулира bullshit generation-a или наближаването на матурите.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 08:29 от toplomliako

# 162
Вече напрежението е брутално...Чудя се за някакви добавки за девойката..Ако имате идеи, ще съм благодарна...Ние се опитваме да работим върху задачите за движение...които все избягвахме...Като гледам в тодините са се посали по-скоро текстови за движение и по-малко за работа, нали? А сплави и капитал подали ли са се някъде?

# 163
  • София
Опасявам се, че министъра държи пак да се похвали, за 7ми клас, какво ли ще измисли? Thinking

Уж след изборите трябва да е друг, ама като нищо ще си остане служебното, докато се дрънкат в парламента. Горките ни деца с тоя МОН, горките и ние.
(Не съм много жизнеутвърждаваща в събота сутрин Simple Smile).

# 164
  • София
Сега и аз малко се обърках дали съм права, че не се пише заглавието. Не искам да подведа някого.

Общи условия

Активация на акаунт